Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cnm den o kadar fedkrkik ypcksn oda bunda senin istedigini yapsn kimse elle muhatap olmk istemez ama sartlr bazen bzm istedgmz gibi olmuyir.

Evet cnm ya tamamen bas agrısı
Bnm tayınım cıksa ankaranın kımbılır neresıne cıkar
Sut ıznı falan hıkaye olur
Yolda gecer anca
Bak aklima bir fikir daha geldi esin ankaraya gitsin anne babadi ile kalsn sen tayin isteme sut iznin bitsin annen yavrulara 1 yil daha baksin esin gidip gelir yaniniza bu arada nerede oturuyorsunuz cok uzakmi ankaraya ods onemlo tabi.

Trabzon cnm
Evet esımde oyle dıyor
Şu asamada sankı daha mantıklı boyle degıl mi
Ev duzenı, cocuklar, yenı iş dusunmektense
Gelır gıder
Ben ona hemen tayın ısteme
Memurlarda refakatçi ıZni oluyor onunkullan dedım once

Nasıl oluyor bılmıyrm ama

Allah yardimcin olsun canim bu fikir mantikli gibi bizde esimle farkli yerlerde gorevdeyiz ins birkac ayimiz kaldi ustelik benim 2cocugum var ve ailemden vs de uzaktayim zor ama bir sekilde hallediliyor 1.5 sene oldu idare ettim ins bitsinde gelsin artik esim
gunaydin arkadaslar bu arada bu yil acik.ogretime basladim sinavlara hazirlaniYorum 2 hafta kaldi memlekettende gelince simdi kendi evimde aksatmadan sporuma donebilirim ins

Olmadı kuzum geçen sinav da da düşük yaptığım için gidemedim dosya hakkım da bitti nasıl olacak bilmiyorum

Durum çok karışık ama babasının yanında olmak istemesini de oğlunu yabancıya bırakmak istememeni de anlıyorum refakatçi izni alsa annesini yanlız bırakmak istemiyor ilerisinde o da doğru çankaya kızılaya yakın olan bölge dimi genelde ankaraya gittiğimde o bölgelerde dolaşıyorum çok güzel yerler ama evleri bilemiyorum... verdiğiniz karar hayırınıza olsun kuzum

Sagol cnm

Aynen cnm oyle
Esımınede hak verıyrm
Ankara yasamak ıcın guzel bır yer
Annemın uzakta olma düşüncesi uzuyor benı
O ankaraya tasında kardesımden uzak kalacak bu sefer
Dagılıcaz
Beynım yandı yemınlen

Kesinlikle cmm. Hem ucakla glider gelir duruma gore sonrasini dusunursunuz. Refakatci iznide cok mantikli onu kullansn

Yaa cok uzuldm hsyrlisi tabi yapack birsey yok

Şuan hangi sehirdesin

Yaa cok uzuldm hsyrlisi tabi yapack birsey yok
Amin kuzum hayırlısı olsun bebişim olsunda ruhsat gözümde yok inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…