- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #244.441
Cnm orada guzel evler cok pahalı
Bıde aynı sokakta cok yakında esımın evı
Semt cankaya
Yanı ev aslında guzel orada evler hep eskı
Icı falanda guzel yapılı ıse kırası baya pahalıdır ama mantıklı senın dedıgın kesınlıkle
Dusunulup bakılabılır belkı bulunur
Esım bnm o konularda uyuzdur o var bide
Kırada oturamaZmış elle muatap olmam der hep
Bak aklima bir fikir daha geldi esin ankaraya gitsin anne babadi ile kalsn sen tayin isteme sut iznin bitsin annen yavrulara 1 yil daha baksin esin gidip gelir yaniniza bu arada nerede oturuyorsunuz cok uzakmi ankaraya ods onemlo tabi.Evet cnm ya tamamen bas agrısı
Bnm tayınım cıksa ankaranın kımbılır neresıne cıkar
Sut ıznı falan hıkaye olur
Yolda gecer anca
Trabzon cnmCnm den o kadar fedkrkik ypcksn oda bunda senin istedigini yapsn kimse elle muhatap olmk istemez ama sartlr bazen bzm istedgmz gibi olmuyir.
Bak aklima bir fikir daha geldi esin ankaraya gitsin anne babadi ile kalsn sen tayin isteme sut iznin bitsin annen yavrulara 1 yil daha baksin esin gidip gelir yaniniza bu arada nerede oturuyorsunuz cok uzakmi ankaraya ods onemlo tabi.
Allah yardimcin olsun canim bu fikir mantikli gibi bizde esimle farkli yerlerde gorevdeyiz ins birkac ayimiz kaldi ustelik benim 2cocugum var ve ailemden vs de uzaktayim zor ama bir sekilde hallediliyor 1.5 sene oldu idare ettim ins bitsinde gelsin artik esimTrabzon cnm
Evet esımde oyle dıyor
Şu asamada sankı daha mantıklı boyle degıl mi
Ev duzenı, cocuklar, yenı iş dusunmektense
Gelır gıder
Ben ona hemen tayın ısteme
Memurlarda refakatçi ıZni oluyor onunkullan dedım once
Nasıl oluyor bılmıyrm ama
Olmadı kuzum geçen sinav da da düşük yaptığım için gidemedim dosya hakkım da bitti nasıl olacak bilmiyorumAyy cnmmmsin islerine kolayliklar diliyorummmm
Insallah cnm 65 olmayi cok isriyorum ilk hedefimi 69 ikinci hedefim 65 zayif.anne.olmak istiyorumm fit olmak istiyorum yaaa
Tatlim ben hamiskene sen sinavpara giriyordur ne.oldu o sinavlar simsi geldi aklimaa
Durum çok karışık ama babasının yanında olmak istemesini de oğlunu yabancıya bırakmak istememeni de anlıyorum refakatçi izni alsa annesini yanlız bırakmak istemiyor ilerisinde o da doğru çankaya kızılaya yakın olan bölge dimi genelde ankaraya gittiğimde o bölgelerde dolaşıyorum çok güzel yerler ama evleri bilemiyorum... verdiğiniz karar hayırınıza olsun kuzumGünaydın kızlar,
Başım ağrıyor
Kp kanser idi, almanyada tedavi görmüştü. Değerleri toparlamıştı. Kemiğe sıçradığı için anca bu kadar tedavı yapabılıyoruz dedi dr. Turkıyeye geldı. 1 ay gıbı bır surede degerlerı yıne yukselmeye başladı. Ankarada oturuyorlar. 77 yasında.
Gorumcemın ıkızlerı var ve calısıyor. Esım babası ve tedavı sureci ıle ılgılenmem ıstıyor. Kesınlıkle hak verıyorum. Dolayısıyla ankaraya tayın ısteyecegım dıyor....
Bnm cocuklarım bılıyorsunuz bakıcıya bırakılmayacak kadar kucukler, annem bnmle beraber ankaraya gelse gecınemezler. Esımın babasının verdıgı evı var. 1350 tl kıracı var ıcınde. Yanı sunu demek ıstıyrm. O cıvarda kıralar oyle. Bız o eve gececegız. Annem tasınsa babamın emeklı maası sadece o kadar. Anneme konuyu acamıyorum. Uzulur cok hastalanır, bılıyorum.
Esım sızınkılerın kırasını verırız gıbı bırsey soyledı. Annemler onu nasıl kabul edecek bılmıyorum
Dıger bır hususta ankaradakı ev senelerdır kıracıda oldugu ıcın bakımsız. Yaptırdak 40-50 tutar. Ben yaptırmadan oturmak istemem cunku ıcınde esya varken cok zor tadılat.
E evımızın, arabamızın kredısı, buyuk oglumun kresı varken bu borca esım asla gırmek ıstemez. Onu nasıl ıkna ederım bılmıyrm, bırde hastalık basımızdayken tayın yenı duzne kurma tasınma gıbı seylerı dusunmek cok sacma oluyor, ugrasılacak konı degıl.
Ne yapacaz bılmıyrm
Dısarıdan nasılgorunuyor? Ne dersıniz?
Sagol cnmAllah yardimcin olsun canim bu fikir mantikli gibi bizde esimle farkli yerlerde gorevdeyiz ins birkac ayimiz kaldi ustelik benim 2cocugum var ve ailemden vs de uzaktayim zor ama bir sekilde hallediliyor 1.5 sene oldu idare ettim ins bitsinde gelsin artik esim
gunaydin arkadaslar bu arada bu yil acik.ogretime basladim sinavlara hazirlaniYorum 2 hafta kaldi memlekettende gelince simdi kendi evimde aksatmadan sporuma donebilirim ins
Aynen cnm oyleOlmadı kuzum geçen sinav da da düşük yaptığım için gidemedim dosya hakkım da bitti nasıl olacak bilmiyorum
Durum çok karışık ama babasının yanında olmak istemesini de oğlunu yabancıya bırakmak istememeni de anlıyorum refakatçi izni alsa annesini yanlız bırakmak istemiyor ilerisinde o da doğru çankaya kızılaya yakın olan bölge dimi genelde ankaraya gittiğimde o bölgelerde dolaşıyorum çok güzel yerler ama evleri bilemiyorum... verdiğiniz karar hayırınıza olsun kuzum
Kesinlikle cmm. Hem ucakla glider gelir duruma gore sonrasini dusunursunuz. Refakatci iznide cok mantikli onu kullansnTrabzon cnm
Evet esımde oyle dıyor
Şu asamada sankı daha mantıklı boyle degıl mi
Ev duzenı, cocuklar, yenı iş dusunmektense
Gelır gıder
Ben ona hemen tayın ısteme
Memurlarda refakatçi ıZni oluyor onunkullan dedım once
Nasıl oluyor bılmıyrm ama
Yaa cok uzuldm hsyrlisi tabi yapack birsey yokOlmadı kuzum geçen sinav da da düşük yaptığım için gidemedim dosya hakkım da bitti nasıl olacak bilmiyorum
Durum çok karışık ama babasının yanında olmak istemesini de oğlunu yabancıya bırakmak istememeni de anlıyorum refakatçi izni alsa annesini yanlız bırakmak istemiyor ilerisinde o da doğru çankaya kızılaya yakın olan bölge dimi genelde ankaraya gittiğimde o bölgelerde dolaşıyorum çok güzel yerler ama evleri bilemiyorum... verdiğiniz karar
hayırınıza olsun kuzum
Şuan hangi sehirdesinAynen cnm oyle
Esımınede hak verıyrm
Ankara yasamak ıcın guzel bır yer
Annemın uzakta olma düşüncesi uzuyor benı
O ankaraya tasında kardesımden uzak kalacak bu sefer
Dagılıcaz
Beynım yandı yemınlen
Amin kuzum hayırlısı olsun bebişim olsunda ruhsat gözümde yok inanYaa cok uzuldm hsyrlisi tabi yapack birsey yok
Ins cnm bebiste olacak daha zamani gelmemisŞuan hangi sehirdesin
Amin kuzum hayırlısı olsun bebişim olsunda ruhsat gözümde yok inan
Trabzon cnmŞuan hangi sehirdesin
Amin kuzum hayırlısı olsun bebişim olsunda ruhsat gözümde yok inan
O zaman günaydıiiin bol kalori yaktigimiz bir gün olsunCnm haftasonu böyle oluyo :/
Bende geceye kadar çalıştım giremedim
inşllah kuzumIns cnm bebiste olacak daha zamani gelmemis
ayyy trabzona aşığım ben trabzondan sonra ankarada zor gelir deniz şehri değilTrabzon cnm
tedavimden dolayı listeden ayrıldım girme hakkımda kalmadı benim malesef
Aaa nedeninşllah kuzum
ayyy trabzona aşığım ben trabzondan sonra ankarada zor gelir deniz şehri değil
tedavimden dolayı listeden ayrıldım girme hakkımda kalmadı benim malesef
aşılama tedavisi gördüm kilo aldım zarar vermemek için ayrılmıştım hamileymişim aslında ama bilmiyordum işte bilseydim hamile diye ayrılır listeye dönme şansım olurduAaa neden
Kendi isteğinle ayrılınca giremiyormusunaşılama tedavisi gördüm kilo aldım zarar vermemek için ayrılmıştım hamileymişim aslında ama bilmiyordum işte bilseydim hamile diye ayrılır listeye dönme şansım olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?