- 10 Eylül 2017
- 2.140
- 3.744
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #244.521
Diyo ki ben hep böyle yapıyorum sonra alıyorum seni sinirlendirmek için diyorum diyor şimdi deKiyamam ya sana nasil bi es ya allah sabir versin cokugun cocugun karin ihtiyaclarini almadiktan sonra kime biriktirirki parayi insan nicin kisar cocuklarim karim kimseye muhtac olmasin der onlara biriktirir harcar
Hamileykenden başladıCocuk olduktan sonrami degisiyorlar
Sacmaliga bak kirdiktan sonra alsa ne yeyararDiyo ki ben hep böyle yapıyorum sonra alıyorum seni sinirlendirmek için diyorum diyor şimdi de
Hamileyken ve simdi .. Belkide onlar normal de biz cok sey bekliyoruz bilemiyorimCocuk olduktan sonrami degisiyorlar
Baba olma korkusu olabilir mi ? Birikimi ondan yapıyor dicem ama birikse ne kadar birikecek ki sınırı yok birikimin ..Hamileykenden başladı
Nasıl unutuyor mesela neyi.o da ayrı bir problemHamileyken ve simdi .. Belkide onlar normal de biz cok sey bekliyoruz bilemiyorimbizim problemimiz esimin herseyi unutmasi cildirmak uzereyim o derece
Abartmiyorum herseyi unutuyor bir de surekli bir uyku hali.Bir saglil problemimi var dige aklimdan gecmiyor degil ama doktoea da gitmiyor. Orn. Aksam markete gitti anahtarini almamis bu cok basit gibi gozuksede surekli olunca sinir bozucu oluyor. Ya amahtar unutur ya mont ya tel cok nadir tamamlayip gitsin. Son donemlerde bu durum cok artti bende dayanamiyorum artik. Hamilelikti lohusalikti derken tahammul gucum kalmadi simdide yorgunluk hic cekemiyorumBaba olma korkusu olabilir mi ? Birikimi ondan yapıyor dicem ama birikse ne kadar birikecek ki sınırı yok birikimin ..
Nasıl unutuyor mesela neyi.o da ayrı bir problem
Aynen işte bunu algılamiyor sonra da trip atiyosun diyor daha deliricemSacmaliga bak kirdiktan sonra alsa ne yeyarar
Kredi ödüyoruz o ona batıyor resmen hemen bitsin diye uğrasiyor ama kalırsa yap yaniBaba olma korkusu olabilir mi ? Birikimi ondan yapıyor dicem ama birikse ne kadar birikecek ki sınırı yok birikimin ..
Nasıl unutuyor mesela neyi.o da ayrı bir problem
Kredinoz aylik cok bir meblag mi . Normalde bol leseden ki harcarsinda boyle davraniyor yoksa krediden sonrami boyle olduKredi ödüyoruz o ona batıyor resmen hemen bitsin diye uğrasiyor ama kalırsa yap yani
Benim eşimde isimleri unuturAbartmiyorum herseyi unutuyor bir de surekli bir uyku hali.Bir saglil problemimi var dige aklimdan gecmiyor degil ama doktoea da gitmiyor. Orn. Aksam markete gitti anahtarini almamis bu cok basit gibi gozuksede surekli olunca sinir bozucu oluyor. Ya amahtar unutur ya mont ya tel cok nadir tamamlayip gitsin. Son donemlerde bu durum cok artti bende dayanamiyorum artik. Hamilelikti lohusalikti derken tahammul gucum kalmadi simdide yorgunluk hic cekemiyorum
Hm ya can çıkar huy çıkmaz derler değişmez de sen işe dönecek misinKredi ödüyoruz o ona batıyor resmen hemen bitsin diye uğrasiyor ama kalırsa yap yani
Gitmiyor maalesef cnmm gitmeyincede sinir oluyorum psikolojim cok fena adamin herseyi bana batiyorBenim eşimde isimleri unuturdoktora gitsin kolestrolü düşük olabilir başka birşey olabilir
Hm ya can çıkar huy çıkmaz derler değişmez de sen işe dönecek misin
1 milyar ödüyor ya önce düğün borcu ödedik sonra o bitti araba aldık doğum falan oldu yani pek boş kalmadık ama yine de abarttigi kadar değilKredinoz aylik cok bir meblag mi . Normalde bol leseden ki harcarsinda boyle davraniyor yoksa krediden sonrami boyle oldu
Bebeğimi emziriyorum diye iş bakamıyorum su an hamile kalmadan 2 ay önce istifa etmistimBenim eşimde isimleri unuturdoktora gitsin kolestrolü düşük olabilir başka birşey olabilir
Hm ya can çıkar huy çıkmaz derler değişmez de sen işe dönecek misin
4600 e 1000 tl me hic bir sey. Isten ciktiniz diyemi boyle yspyr acaba. Para ese cocuga harcanmayacaksa niye kszanlrki1 milyar ödüyor ya önce düğün borcu ödedik sonra o bitti araba aldık doğum falan oldu yani pek boş kalmadık ama yine de abarttigi kadar değil
Bilmiyorum o kadar kırık ki kalbim gerçekten ne biçim bir insan oldu taniyamıyorum4600 e 1000 tl me hic bir sey. Isten ciktiniz diyemi boyle yspyr acaba. Para ese cocuga harcanmayacaksa niye kszanlrki
Sarılsın paralarına uyusun ya o ne öyle:S sen keyfindenmi çıktın isten sanki :Ş cimrilik çok kötü kizlar yaa Valla Allah kimsenin başına vermesinEşim o kadar cimri biri ki ben bunu bilmiyodum işten çıkınca anladım her şeyi .. bugün dedim ki beni üstüme evde giymelik bi şey alalım cümlesini hatırlamıyorum su an tam ama dalga geçerek reddetti onu hatırlıyorum. İşten çıktım çıkalı ne istesem kavgalı hale geliyoruz en sonunda aliyo alırsa bi ton laf ettikten sonra memur bi de aylık 4600 alıyor durumu olmasa tamam dicem . Aç kalıyor işteyken de para biriktircem diye . Ufak ufak şeyler öyle biriktiki.. hamileyken hamile kıyafetleri bile zorla alıyordu kendi tişörtlerini giyiyordum .ise giderken eve para bırakmaz... Sevmiyor desem o da değil uykusunda bile sarılır bana saçlarımı severek uyutur ne bilim ya Doldum iyice
Aminn Aynen öyle usandım gerçekten çok incitiyoSarılsın paralarına uyusun ya o ne öyle:S sen keyfindenmi çıktın isten sanki :Ş cimrilik çok kötü kizlar yaa Valla Allah kimsenin başına vermesin
Acaba egosunu mu tatmin ediyor hani ona muhtacmissin gibi davrandryrBilmiyorum o kadar kırık ki kalbim gerçekten ne biçim bir insan oldu taniyamıyorum
Canım adamın huyu bu, bence trip atmalısın yani görsün böyle olmayacagini. Cocukta olmus. Acil bir durum olsa evindr paran yok olmaz oyle. Az da olsa mecbur birakmali. Valla ben sonuna kadar söylenirim trip atarim. Ki hiç öyle bi tıp degilim ama anlaması icin yaparim. Geliri az degilAminn Aynen öyle usandım gerçekten çok incitiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?