- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #244.561
Bende gece çalıştığımda öyle oluyo :/ 3 kez yiyemiyorum bendeKuzum çok geç yapıyorum kahvaltıyı ondan dolayı
Ben kayfee iciyooomIp atlayanlar nerdeee
Afiyet olsun canim umarım şekerli değildirBen kayfee iciyooom
Çok az kuzumAfiyet olsun canim umarım şekerli değildir
Bende hep oyle zannederdim.. simdide hayttan sogumus yaslanmis gibi hissediyoeum vallaKesinlikle uzaktan sevmekle aynı evde olmak çok farklı. Hep zannederdim ki biz baskayiz öyle olmayız ama oluyomus
Guzel menu sadce savah 3 dilim pide patates kizartmasi olunca cok geldi gozume.Menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 y.k kaymak
6 dilim patates kızartması
3 dilim pide ekmek
Öğlen yok
Ara muz
Akşam
Fırında patatesli tavuk
1 kase ayran
Bence cok az besleniyorsun cnm hep kasik kasik midende problemmi var kusmussunBugnku menum
Sabah
Yarim haslanmis yumurta
Az domates
1yk menemen
Az patates kizarmis
Ara
2mandalin
Oylen
3yk patates salatasi
1sipleme
Domates sogan
5sarma
Ara yok
Aksam
1yk taze fasulye
1baget
Salata
Aksam yemeginden sonra kustum
Ara
1 dilim irmik tatlisi yerim kucuk misafir var ondan giremiyoeum kbakmayin
Kesinlikle öyle..Bende hep oyle zannederdim.. simdide hayttan sogumus yaslanmis gibi hissediyoeum valla
Evet sabahları tutamıyorum kendimi pideye zaafim var bi de ondan dengelemeye çalışıyorum akşama doğruGuzel menu sadce savah 3 dilim pide patates kizartmasi olunca cok geldi gozume.
Ignemi oldum beklemedeyim su an sagol canim sordun unutmamissinSenin tedavin nasıl gidiyor kuzum
Seker ilaci midemi bulandiriyordu bu aralar iyim ama tavuk eti kokuyor bana zorla yedim oda kustum et severim ama simdi yuyemiyorum ilactan hetaldeGuzel menu sadce savah 3 dilim pide patates kizartmasi olunca cok geldi gozume.
Bence cok az besleniyorsun cnm hep kasik kasik midende problemmi var kusmussun
Cnm yedigin ev yspimi bilmyrm eger ev yspimi degilse aldrma yememenin cozumunu ben oyle buldum.Kesinlikle öyle..
Evet sabahları tutamıyorum kendimi pideye zaafim var bi de ondan dengelemeye çalışıyorum akşama doğru
Ne ignesi cnm bebekmiIgnemi oldum beklemedeyim su an sagol canim sordun unutmamissin
Anladm cnmSeker ilaci midemi bulandiriyordu bu aralar iyim ama tavuk eti kokuyor bana zorla yedim oda kustum et severim ama simdi yuyemiyorum ilactan hetalde
Cnm evlı olmak hayatında zırve yapan mutluluklarda tattırıyor ınsanaCanimmm lilimmmokadarda iyi birisin herşeyin en güzelini hakediorsun gördüğün muameleye bak sende hastayken baktin çocuklara okadar. Hasta olanlar versin çocukları ozaman oraya buraya
Ben etrafımdan çok iyi biliyorum. Kuzenim bile yeni evli daha birkaç yıl oldu diyoki. Tamam evlendikte yani bi heyecan yok yani taman ayni evdesin seviyorsun ama ask yok diyo korkutuyor benisenin izine ayrılmam geç bile kalınmış. Sabah erken kalkıyordun gecede kalkıyordun çocuklarda hastaydı bunaldın iyice. Ins en kısa zamanda düzelir ♡ ayy biz nasil olucaz acaba. Ben en son kayinvalidemlerde kaldim 4 gun bildigin kirk yillik evli gibiydik tuhafima gitti. Deli gibi aşık degildik sanki boyle monoton. Bi yandan tuhafima gitti ama yaninda 40 yil taniyormussun gibi birinin olmasida guzel. Bu ilerde evlilikte ins keske tanimasaydima dönüşmesinde
Canım sen ogleleri neden yemek yemiyorsun
Olalım birlikte lilimmCnm evlı olmak hayatında zırve yapan mutluluklarda tattırıyor ınsana
Ama ıste hep oyle olmuyor
Farklı bır aıleye karsı sorumlulugun falan, evın sorumluluğu, gecım derdı vs
Insallah sen cok mutlu olursun, cocugun olur onu tadarsın
Bazen fecı femınıst olasım gelıyor :)
İnşallah canım :)Günaydın kizlar. Haftaya güzel başlayalım inş.
Ben başladım yine inshAllah mashAllah
farkederim benBi an kimse fark edip beni ovmeyecek ssandiydim kii canimkaptinn kmmmnn gozunden kacmadii beni onure etiiiii
75 dim aslinda ama dikkat ettim buraya baslayacam diye 2 haftadir dadli aburcuburu azalttim hemen fark etti tartida bugune de tam 73 denk geldiben 73.5 ile ayrildim diye hatirliyordum ama 73 mus
pek güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?