- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #244.481
Onun işi gücü yok herhalde :S kaç kilodan vermiş kizKızlar geçen haftanın birincisi 3.8 kilo vermiş hergün 10.000 ip atlamış
55.8 olmuş canım ve mezun olmuş 58 den falan inmiş oluyor boy 168Onun işi gücü yok herhalde :S kaç kilodan vermiş kiz
İşi gücü çokmuş işte hergün temizlik yaparmış kv evi artı küçük çocuk :)55.8 olmuş canım ve mezun olmuş 58 den falan inmiş oluyor boy 168
Görücez inşallah canım bende 40lara can atıyorum :)60 i görsem bii keşke sonra 50 ler gelsee
Hiç bakmadım bile bakim hemenGörücez inşallah canım bende 40lara can atıyorum :)
Kızlar 7.takım ne kadar disiplinli öyle sanki biz biraz saldık
6 ay sonra zaten tedavimde var bu ara böylesi iyi benim icin5Hicmi giremiceksin artık
Dışarıdaydım 3 saattir belki daha fazla yürüdüm avm de eşimle sen naptın bebişSelam kizlar napıyorsunuz ♡
Oohh ne güzel en azindan birimiz spor yapmışız6 ay sonra zaten tedavimde var bu ara böylesi iyi benim icin5
Dışarıdaydım 3 saattir belki daha fazla yürüdüm avm de eşimle sen naptın bebiş
Kırklar ne yahuGörücez inşallah canım bende 40lara can atıyorum :)
Kızlar 7.takım ne kadar disiplinli öyle sanki biz biraz saldık
Eli maşalı biri lazım başımızdaOohh ne güzel en azindan birimiz spor yapmışızben isteyim canım bugün oglenciyim gece cikicam oturdugun yerde çalışıyorum şişkinlik var üzerimde az yedigim halde
Kırklar ne yahuben 60 olsam göbek aticam okadar yani. Evet biz saldık biraz banada öyle geliyor birbirimizi gaza getirelim kizlar ♡♡♡
Gerçi haftasonu hep böyle durgun oluyo
Ben sizi dürterim istersenizEli maşalı biri lazım başımızda
Rezene ya da kimyonlu su iç bende wc sorunu var bugün siskinim ve halen 70.80 üm yarın protein yapacam bakalım ne olcak..Oohh ne güzel en azindan birimiz spor yapmışızben isteyim canım bugün oglenciyim gece cikicam oturdugun yerde çalışıyorum şişkinlik var üzerimde az yedigim halde
Kırklar ne yahuben 60 olsam göbek aticam okadar yani. Evet biz saldık biraz banada öyle geliyor birbirimizi gaza getirelim kizlar ♡♡♡
Gerçi haftasonu hep böyle durgun oluyo
OluuuurrrrBen sizi dürterim isterseniz
Ekmek yok mu hiccBugnku menum
Sabah
2yk ispanakli menemen
2zeytin
Yarim domates
Ara
1mandalin
1pogaca
Oylen
1 bardak meyve suyu
2yk tavuklu pilav
2kucuk tulumba tatlisi
Ara
3 mandalin
Aksam
1kepce corba
2bardak ayran
Salata
1yk taze fadulye
Ara
Cay icicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?