Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Beden işi de zor ama ya

Huyu hep boylemiydi çocuktan önce

Valla çok zor işin senin önce kendinizi düşünmeniz gerekli ama o da zor işte bu durumda
Pnceden bu kadar degildi belki de ben bu kadar takmiyordum. Artik kizimdan dolayi evdeyim ya onun icin bu kafar gozume batiyor olabilir bilmiyorum pskolojim iyi degil

Kizlar benim kv Allah razi olsun çok yapıcı. Oğlunu değil beni tutar hep. Evlendikten sonra nolur bilemem Ama Allahtan biz farklı ülkelerde olucaz

Ayyy benim gorumce. Prenses. Bütün gün evde annesi isten gelip ona yardim ediyor

Evlenmeden once ve sonrasi her evlilikte var seninki biraz agir cnm. Esinle huzurlumusun peki hani kv olmasa

Bdv ye konu açtım daha da dertlendim anlasilamadim bir turlu
Ay cnm simdi gordum şok geciritorum yorumlara. Cocugun yasinin kucuklugune erkek olmasina vs takiliyorlar konu o degilki sen kizinin ozelini baslasinin gormesiki istemiyorsun bu da en dogal hakkin ve haklisin bir amme olarak aksini yapmamalisin zaten ulkemizde bunca cirkin sey olurken gemde takilma sen o olumsuz yorumlara

Kiz ben diyirum anbe kalbimi kirma diye uzuluyorum diyirum aramizda yok oulyle mesafa olsa anladamazdik tazen ama eminin bak hafta ici gezeriz fozariz aliriz yeriz yuruyuse cikiyiruz ama hafta sonu olunca o kadin gidiyir yerine yenisi geliyor
Evlenmeden once ve sonrasi her evlilikte var seninki biraz agir cnm. Esinle huzurlumusun peki hani kv olmasa
Valla salata bile yapar yardim eder ama kaynanam okadar bana bi zorlugu yik ama diyirumya girumcemle o kizi valla cocuk degil ya kimse inanmaz yaptiklarina yeni gelindim kollarim hep cizikti kiskancliktan hep yoluyirdu oyle bi dili varki surekli isi guxmcu zorluk bazen diyonda allahim cmvericeksende oyke cocuk verme

Aynen benim derdim o sanki valla beni çok iyi anladın

Ya ne bicim analar var. Sinir oluyorum boyle analara
Senmi benmi. Cocugu canavar ilan ettiler. Hic durmuyorda durmuyor. Cocuk biraz mizmiz ama annesinden fazla hep baskalarinin kucaginda. Kizlarla cafelere giderken sorun yok. Ama cocukla ilgilenmeye gelincr daraldim bunaldim. Annesi çocuktan mızmız

Ben o cocugun buyuklugunu dusunemiyorum

Aynen benim derdim o sanki valla beni çok iyi anladın
Ben senden de beterim diyorumya kv annem bile gorsun istemiyorum cocugumun ozelini ise basladigimda nasil birakacagim bilemiyorum cok ince cizgi bunlar simdiden yoruyor beni korkutuyor. Helede cevremizde boyle cahil insanlar varken. Yalniz ben ne yalan soyleyeyim senin kocana kizdim ablasindan tarag olmamaliydi utanmak ne demek kendi demeliydi cocuklar birbirlerinin ozelini neden gorecek o soyleseydi bu kadar uzerine gelmezdi gorumce kilikli insan

Ben de çok kırıldım ona zaten

hafta sonu tatili bibiğim pek güzel gezdim

cumya kadar bu kiloya inebilirsin bence

cok geçmiş olsun canım grip mi oldun
Çok gecmiş olsun canım

geçmiş olsun kuzum havalar değişiyor dikkat etmek lazım

Sağolun canlar grip gibi ama ağır geçti çok şükür iyileştim. İş yerinde de işler bir anda yoğunlaştı beni beklemişler sağolsunlar yazamadım gün içinde. işlerimi bitirmek için mesaiye kalayım dedim bir anda gelen yağmurla ofiste bi başıma korkaraktan yağmuru yemeyi göze alarak eve 20:30 gibi geldim. İnşallah tekrar hasta olmam...

Menü yorumu yazmadan menümü yazayım
Kahvaltı
1 kk tulum
4 az tuzlu zeytin
1 çay kaşığı pesto sosu (italyan makarna sosu ben kahvaltıda seviyorum 20 kaloriymiş)
1 çay kaşığı pekmez
1 dilim çok tahıllı ekmek
Nane
Öğlen
Evden yapıp termosa koyduğum 1 bardak sütlü şekersiz nescafe
1 paket 130 kalorilik diyet çubuk
1 paket 90 kalorilik ülker k barlardan
Ara
1 mandalina
2. Ara ( işten geç çıkacağım için 17:00 gibi yedim)
1 minnak hurma
Akşam
Anacığımın bana sürprizi biftek (mutluluktan uçtum)
Ayran
Salata
1 dilim çok tahıllı ekmek
Ara
1 bardak süt
2 avuç elma kurusu
Su
2 lt
Spor sabah kalkamadığım için sadece işe yürüdüm 50 dk
1 bardakta yeşil çay içtim

Bence güzel ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…