Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gunaydin cnm gecmis olsun ♡

Kız senden bana geçti hastalık bende dünden beri hastayım. Günaydın ♡♡
Ayy demee neyin var kizz gecmis ossun tek iyi yani 2 kilo vermisim 59 küsürlerdeydim bu hafta full tika basa yidim bugun 57.1 çıktım artik kalori saycam vercem kilolarimi kuru kiz olcam kendimi övcem hergun

Ayy demee neyin var kizz gecmis ossun tek iyi yani 2 kilo vermisim 59 küsürlerdeydim bu hafta full tika basa yidim bugun 57.1 çıktım artik kalori saycam vercem kilolarimi kuru kiz olcam kendimi övcem hergun
Kuru kizimizsin sen bizim zaten sağol canım, migdemde bi baskı var yediklerimi çıkarma hissi gibi. Karnımda birseyler dolanıyor sanki. Çok kötü bir his ama iyi yani iştahım yok

Kuru kizimizsin sen bizim zaten sağol canım, migdemde bi baskı var yediklerimi çıkarma hissi gibi. Karnımda birseyler dolanıyor sanki. Çok kötü bir his ama iyi yani iştahım yok
Yok kiz kuru kiz mi kaldi bildigim normal kilom suan ayy ne zayif demen yani ne guzeldi yazin 52 kiloydum ya cok mutluydum yine olacakkkk ilk defa bu kadar zorlandim diyete baslamayaben 3 senedir diyet yapan insanim nasil oldu hayatim diyet benim halbukimm
Ayy bulanti kusma kadar kötü bisey yok kiz surekli uyudum ben dün kizim artik sıkılmiş yeter artik anneee amma uyudun sende diyo ayy o kadar halsizdim ki gözüm açilmiyodu kizim bakti bana battaniye getirdi suyumu yanima getirdi oyuncaklarini topladi basima masaj yapti yemek de yapim mi anne diyo

Ayyy büyümüşte annesine bakiyormuuus ♡
Nelerde bilirmis. Yerim onu ben
Kız bi baskı var cıktı çıkacak çok kötü bir his. Iyi bari senin düzelmene sevindim cnm. Sende çocukta var hasta hasta olmuyo.
Benim ömrüm diyetlerle geçti. Senin kilondaydım simi o kilo benim hayal kilom. Sen verirdin yine canim azimlisin, en azindan biz yazin koltuklarda yuvarlaniyorken sen spor yapıyordun

Hee kiz cocuk bi baska Rabbim her isteyene nasip etsin ayy sagol kuşum cabuk gecti Allah tan inşallah seninki de hemen geçer
Bütün ömrümüz diyetlen gececek yada bosverip kilolu yaşicuhh ben birinci seçeneği ercih ediyorum

Aminnn cnmmm ♡

Bende ikinci seçeneği seçiyorum
Ben 5 leri görsem ahhh ahh. Yavaşladı benim kilo vermem önceden 1 kilo falan veriyordum çok çabuk verdim galiba yada su mu veriyoruz ne anlamadim nefes alsam yarıyor bana. Ayy özlemişim seninle konusmayi ♡

anneleri şımartınca bi değişiyolar zatn bnmkide annesi babası varken elini sürmez hiç bişeye çayını ayagına ister fln katlanıyorm bende gönlü kırılmasın diye
ama akşam mesela cay getir dedi banyonun önünden geçiyodu bende kalk banyonun kapısını kapat dye bagırdım kedi gibi gitti kapattı

öğle olmamış kuzum bide aralar cok geldi bana kac saat arayla yedin onuda bilmiyorm tabiii

Menüm
Sabah omlet
4 zeytin
1 şeker kaşığı kaymak ve bal
Yarım domates

Öğlen yok

Ara 1 elma

Akşam 2 fındık lahmacun
1 kase salata
kaymakla balı boş mu yedin bibiğim ekmek yok muyduuuu
akşam yemeğine 1 porsiyonda ban ekleyelim

Ayy canim kofte cekti. Bol yeşil salata ilen
evet yaaa öğle yemegi saatide gelemedi bi türlü acıktım

Da çok ararsın menü falan yok
bulamadım valla
ama kurabiye gördüm dünde tatlı görmüştüm bi yerlerde sorsan diyet yapıyoz @Bir garip

Günaydın kızlar boğazım ve kulağım çok kötü
geçmiş olsun bebeğim niye geçmedi ki o daha

Gunaydin kızlar nasilsiniz iyi oldum ben bugun şükür
şükür sonunda

Herkese gunaydin bu gece hic uyuyamadim cok kotu oksuruyorum sabaha karsida esim istn geldi ozamanda dagildi uykum insallah sizler guzel bi uyku cekmissinizdir

evet yaaa öğle yemegi saatide gelemedi bi türlü acıktım
Daha kahvaltı yapmayanlar var aramızda gerçi bende şuan saat 8.34
Herkese gunaydin bu gece hic uyuyamadim cok kotu oksuruyorum sabaha karsida esim istn geldi ozamanda dagildi uykum insallah sizler guzel bi uyku cekmissinizdir
Al bendende okadar hic güzel uyumadim. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…