- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #244.721
Ayy öyle deme canım yaa. Ben duvarlara tırmanıyorum regl olunca. 20 yıldır çekiyorum şaka gibi. Sabah sırf 4 ağrı kesici aldim bitanesi 800 mgAyy cnm kiymali mantar cektiii immmmmmm bayilirim. Begendim cnm afiyet olsun. Regl in hayirli olsun
Canım keptin kızar valla hadi yaz yavvO kadar cesaretli değilimneyse ki evdeki tatlı bitti
Yapamam yazmamam lazım cidden bak dört tane kurabiye..... Diye diye uzuyor... Yoookkk yazmamam lazımCanım keptin kızar valla hadi yaz yavvaz dalga gecek. Hep benlemi geciceksiniz ahahaha aha kentinize etiketliyimde yarin fırça ye ahaha kaptinn
Kac yasindasin sen kizAyy öyle deme canım yaa. Ben duvarlara tırmanıyorum regl olunca. 20 yıldır çekiyorum şaka gibi. Sabah sırf 4 ağrı kesici aldim bitanesi 800 mgannem diyoki intiharmı ediyorsun. Bende diyorumki bayilirsam uyanmazsam midemi yıkatın ahahaha
Ben varimmmTakim cok sesiz biraz neselenmemiz lazim dedikodumu yapsak
Ediyorum bir yere kaybolmayinnn yazicigimmmet dinleriz
Bence geri iade edelim bebekleri aldik nede olsaBu kocaları napsak ki herkes dertli anam yaa
Yapalım vallaTakim cok sesiz biraz neselenmemiz lazim dedikodumu yapsak
Çarşamba günü 33 olucam InshAllahKac yasindasin sen kiz
Benim daha bebegim yok bense bazen oyke diyirum bi cocugum olsun odadanda atariz seni diyirum oda hiii ben atarim ikinizi git anbemle yat derim diyirEdiyorum bir yere kaybolmayinnn yazicigimmm
Bence geri iade edelim bebekleri aldik nede olsa
Canım seni anladim da bazilarida keyfinden dertli valla. Iyiki burda paylaşıyorlar valla evlendiğinde aklima getiricem. Black sen çok kızmıştın bak aynı hatayı sen yapma dicemBu kocaları napsak ki herkes dertli anam yaa
Masallah allah butun yaslarini huzurlu mutlu gecirmeyi nasip ettsin insalahÇarşamba günü 33 olucam InshAllah
Aminnn canım hepimizin inşMasallah allah butun yaslarini huzurlu mutlu gecirmeyi nasip ettsin insalah
Nice guzel senelerin olsun insÇarşamba günü 33 olucam InshAllah
Ben attim. Kizimla kizkiza oyle olunca da esim olmasada olurmus gibi oluyor oda kotu oluyor soguyor insan vallaBenim daha bebegim yok bense bazen oyke diyirum bi cocugum olsun odadanda atariz seni diyirum oda hiii ben atarim ikinizi git anbemle yat derim diyir
Ben şu ara harbi dertliyimCanım seni anladim da bazilarida keyfinden dertli valla. Iyiki burda paylaşıyorlar valla evlendiğinde aklima getiricem. Black sen çok kızmıştın bak aynı hatayı sen yapma dicem
Allah hayırlısını versinEvet 20 haziran doğumlu kızım. Yani Dr bahsetmesi gerektiği için bahsetti risklerden. Rahim içi dikislerde yırtık olabiliyormus en büyük korkum bu çünkü sürekli yatmak gerekiyormuş o zaman. Benim yardımcı olabilecek kimsem yok bu şehirde nasıl olacak bilmiyorum. İnşallah bir sıkıntı olmaz .
Spiral vardi ve sadece iki kere ilişki oldu. Zaten bir kere adet olmuştum daha . İkinciyi göremedim . Olacağı varmış artık ne diyeyim
Sorma . Kalın montumu bile almamisim. Evin en gürültülü odasında yatıyor oğlum. Oda da ancak bir kişi yuruyebiliyor.. kahvaltı yemek vs saatleri duzensiizay kurulu düzen yok cok zor kuzum yaaa
Karatay diyetinde günde 1 tane mi ne serbestAkşama lahmacun varmış ben kendimi nasıl Tutcam simdi
Menum
Sabah
1 gun kurusu
4 y.k kuymak
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kasar peynir
2 ad. Zeytin.
2 dilim ekmek
1 c.k tereyag bal
Ara 1 buyuk mandalina
Oglen
Yarim ev pogaca
1 kase un corbasi
Aksam
1 kase un corbasi
1 buyuk kase salata
Dizi izlerken cayin yaninda
1 ad. Ev kurabiyesi
1 avuc kVrulmus findik
2 ad. Hurma
Kuymakkkkkkkkk. Allah'ım atın beni denizlereeeÇarşamba günü 33 olucam InshAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?