Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ama dün yediklerim hiç normal değildi inşallah canım

Ben kilo korumada yapiyodum onu diyette yapinca yerinde sayyo insan

Ben kilo korumada yapiyodum onu diyette yapinca yerinde sayyo insan
Uuups kız bu amerikalılar bizim gibi 70 60 kilo değil 150 kilodan zayifliyorlar. Sonra hemen o fazlalık karin bölgesindeki doku alınıyor silikonlar yapılıyor baska insan oluyorlar resmen ben görünce aydım açık kaliyor. Bizde surda 10 kilo zor veriyoruz ağlıyoruz

Selam tombişler
Menüm
Sabah
2 bardak çay ve bir gofret
Kahvaltı
Yarim domates, yarım salatalık, 7 zeytin , ezine peyniri,
2 haşlanmış yumurta

Akşam
5 biber dolması
Kayısı suyu 2 bardak

Ara
Bir avuç yer fıstığı
2 mandalina

Yarım saat yürüyüş

Ayy he yaa bide ağır yasamlari seyrediyon mu tlcde orda doktor 200 kilonun üstündeki hastalarina sadece 1000 kalori veriyo cok az yaa bana zor yetiyo 1000 kalori hatta yetmiyo

Ayy he yaa bide ağır yasamlari seyrediyon mu tlcde orda doktor 200 kilonun üstündeki hastalarina sadece 1000 kalori veriyo cok az yaa bana zor yetiyo 1000 kalori hatta yetmiyo
Valla yetmiyo ama yıllarca yediklerine saysinlar. Normal değil amerikadakilerde. Oyle kilomu olur yaa o tic deki seyler çok eğlenceli ya. Aşırı pintiler aşırı dombililer ne ararsan var

Aha bende ölçtüm tok karnina 69 cm çıktı 5 cm kalınlaşmışım

Az galdi yine en ennnn ince belli ben olacam 69 cm olmus belimkalca 97 basen 93 olmus
Cıks minimum 70 oluyor daha aşşa imkanı yok inmiyor yağ mı yoksa kemiklerimmi kalın anlamadım

aç karnına 57.5'e ulaşmanın sevinciyle menümü paylaşıyrüm
Kahvaltı
1 dilim çok tahıllı ekmek
1 çay kaşığı kahvaltılık sos
1 çay kaşığı pesto sosu
1 çay kaşığı pekmez
nane
1 kk süzme peynir
öğlen
yoğurt
müsli
chia
ara
yarım küçük mandalina
akşam
15-20 hamsi
salata
2 yaprak lahana turşusu
ara
60 gr grissino (252 kaloriymiş toplamı)
2 lt su
1 bardak yeşil çay
spor
yine uyanamadım 50 dk işe yürümece
Fit 365'e göre ortalama 1215 kalori almışım.

Çok az canım ya

Sporunda varsa gayet güzel canım afiyet olsun.

gofret olmayaymış iyiymiş, birde dolmalar biraz fazla olmuş gibi. Kayısı suyu da hazırsa kalorisi çok olabilir. Yine de spor varsa eritmişsindir. :)

gofret olmayaymış iyiymiş, birde dolmalar biraz fazla olmuş gibi. Kayısı suyu da hazırsa kalorisi çok olabilir. Yine de spor varsa eritmişsindir. :)
Spor oğlumla oynamaca ve onu uyutmaya çalışırken zıplamalarım :) belki Jillian yapabilirsem uyuyunca

Kayısı suyu doğal ben yaptım.
Sonra dolma sayısı fazla ama boyutları 2 si normal 3 ü küçüktü. Pirinci az kullandım. Gofretide kursta yedim. Yemiyeydim iyiydi. Kahvaltiyı geç yaptığım için yedim.

Biraz ip atlayacağım. Alt komşum şikayete gelmez inşallah. Oturduğumuz lojman eski. Tavan çökermiş

Valla yetmiyo ama yıllarca yediklerine saysinlar. Normal değil amerikadakilerde. Oyle kilomu olur yaa o tic deki seyler çok eğlenceli ya. Aşırı pintiler aşırı dombililer ne ararsan var
Hee bayılıyom ben o programlara bide pis evleri temizliyolar ya sok ola ola izliyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…