- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #244.941
Ama dün yediklerim hiç normal değildiCanım haftada bir cheatday yapılması kilo vermede daha iyimis.SekerPancarii canim sende yapıyordun dimi.
Diyet yaparken metabolizma yavaşladığı icin haftada bir gün normal yiyip metabolizmanın yine normale dönmesini sagliyormussun. Birsey olmaz canım ♡♡ Allahin izniylekorkma arkanda ben varim
Ben kilo korumada yapiyodum onu diyette yapinca yerinde sayyo insanCanım haftada bir cheatday yapılması kilo vermede daha iyimis.SekerPancarii canim sende yapıyordun dimi.
Diyet yaparken metabolizma yavaşladığı icin haftada bir gün normal yiyip metabolizmanın yine normale dönmesini sagliyormussun. Birsey olmaz canım ♡♡ Allahin izniylekorkma arkanda ben varim
Aha bende ölçtüm tok karnina 69 cm çıktıİşte bende ona şaşiiimmmdur bidaha ölçeceğim
Benim ahlim sen belinin cm'ni yazdığında uçuverdi zatiii
UuupsBen kilo korumada yapiyodum onu diyette yapinca yerinde sayyo insan
Ayy he yaa bide ağır yasamlari seyrediyon mu tlcde orda doktor 200 kilonun üstündeki hastalarina sadece 1000 kalori veriyoUuupskız bu amerikalılar bizim gibi 70 60 kilo değil 150 kilodan zayifliyorlar. Sonra hemen o fazlalık karin bölgesindeki doku alınıyor silikonlar yapılıyor baska insan oluyorlar resmen ben görünce aydım açık kaliyor. Bizde surda 10 kilo zor veriyoruz ağlıyoruz
Valla yetmiyo ama yıllarca yediklerine saysinlar. Normal değil amerikadakilerde. Oyle kilomu olur yaaAyy he yaa bide ağır yasamlari seyrediyon mu tlcde orda doktor 200 kilonun üstündeki hastalarina sadece 1000 kalori veriyocok az yaa bana zor yetiyo 1000 kalori hatta yetmiyo
CıksAha bende ölçtüm tok karnina 69 cm çıktı5 cm kalınlaşmışım
Az galdi yine en ennnn ince belli ben olacam 69 cm olmus belim kalca 97 basen 93 olmus
Çok az canım yaSelam tombişler
Menüm
Sabah
2 bardak çay ve bir gofret
Kahvaltı
Yarim domates, yarım salatalık, 7 zeytin , ezine peyniri,
2 haşlanmış yumurta
Akşam
5 biber dolması
Kayısı suyu 2 bardak
Ara
Bir avuç yer fıstığı
2 mandalina
Yarım saat yürüyüş
Ne güzel şekil almış yaa. Darısı başımıza
Bilmem öyle mi dolmaları götürdüm amaÇok az canım ya
Sporunda varsa gayet güzel canım afiyet olsun.Emziren anne menüsü
Kalkınca
1kuru kayısı
9:00kahvaltı
1,5 yumurta (haşlanmış )
Domates
Lor peyniri
3zeytin
7badem
Yoğurt (1tatlı kaşığı)
Ayva marmelatı ( kendim yaptım şekersiz) (2tatlı kaşığı)
1bardak rezene çayı
13:30
Pırasa yemeği (4y.kaşığı)
Salata
Yoğurt
14:30 badem kırıyorum ve beş tanesini mideye indiriyorum(napim ezildiler:))
16:30
Kavun (2dilim)
18:45
Mercimek çorbası (1kepçe)
Pırasa yemeği (3y.kaşığı)
Salata
Ayran
Kavun (1 dilim)
Buharda pişmiş balkabagi
Tarçınlı süt
Yarım Trabzon hurması yerim belki
gofret olmayaymış iyiymiş, birde dolmalar biraz fazla olmuş gibi. Kayısı suyu da hazırsa kalorisi çok olabilir. Yine de spor varsa eritmişsindir. :)Selam tombişler
Menüm
Sabah
2 bardak çay ve bir gofret
Kahvaltı
Yarim domates, yarım salatalık, 7 zeytin , ezine peyniri,
2 haşlanmış yumurta
Akşam
5 biber dolması
Kayısı suyu 2 bardak
Ara
Bir avuç yer fıstığı
2 mandalina
Yarım saat yürüyüş
Spor oğlumla oynamaca ve onu uyutmaya çalışırken zıplamalarım :) belki Jillian yapabilirsem uyuyuncaSporunda varsa gayet güzel canım afiyet olsun.
gofret olmayaymış iyiymiş, birde dolmalar biraz fazla olmuş gibi. Kayısı suyu da hazırsa kalorisi çok olabilir. Yine de spor varsa eritmişsindir. :)
Öğle yok ara yok ondan dedim yoksa dolmalar çokBilmem öyle mi dolmaları götürdüm ama
Kayısı suyu doğal ben yaptım.Sporunda varsa gayet güzel canım afiyet olsun.
gofret olmayaymış iyiymiş, birde dolmalar biraz fazla olmuş gibi. Kayısı suyu da hazırsa kalorisi çok olabilir. Yine de spor varsa eritmişsindir. :)
Hee bayılıyom ben o programlaraValla yetmiyo ama yıllarca yediklerine saysinlar. Normal değil amerikadakilerde. Oyle kilomu olur yaao tic deki seyler çok eğlenceli ya. Aşırı pintiler aşırı dombililer ne ararsan var
Ama benim üst bedenim hep daha ince oluyo ince belliyim ben bacaklarim daha kalin belime gore senin vucut tipin nasilCıksminimum 70 oluyor daha aşşa imkanı yok inmiyor yağ mı yoksa kemiklerimmi kalın anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?