Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Emziren anne menüsü

Kalkınca
1kuru kayısı

9:00kahvaltı
1,5 yumurta (haşlanmış )
Domates
Lor peyniri
3zeytin
7badem
Yoğurt (1tatlı kaşığı)
Ayva marmelatı ( kendim yaptım şekersiz) (2tatlı kaşığı)
1bardak rezene çayı

13:30
Pırasa yemeği (4y.kaşığı)
Salata
Yoğurt

14:30 badem kırıyorum ve beş tanesini mideye indiriyorum (napim ezildiler:))

16:30
Kavun (2dilim)

18:45
Mercimek çorbası (1kepçe)
Pırasa yemeği (3y.kaşığı)
Salata
Ayran
Kavun (1 dilim)
Buharda pişmiş balkabagi

Tarçınlı süt
Yarım Trabzon hurması yerim belki

Slm kizlar menümle geldim
Sabah 1 kupa nescafe sekersiz az sütlü
Kahvalti: 1 dilim tambugday ekmegi, yarim dilim peynir, 5 yesil, 2 siyah zeytin,1 haslanmis yumurta, yesillik, bir ısırık patates köftesi, sekersiz cay
Öğlen: 3 kaşık yulaf ezmesi, 2 kaşık yogurt ve maydonozla lapa
Akşam: 90 gr haşlanmış tavuk göğüs, haşlanmış brokoli karnabahar, yogurtlu közlenmiş biber, biraz salata
Ara: 1 trabzon hurmasi yerim birazdan
Bide kahve icerim
Hepsi 852 kalori bugun biraz az oldu midem bulaniyodu hala cok yiyemedim yarin 1000 kaloriye tamamlıcam

Güzel canimmm ben begendim

Canım coook az degilmi. Öğle az daha fazla yiyeydin keskem. Ama sen dayanamıyorsun hemen kilo vermek istiyorsun aksam tam benlik olmuş güzel ♡♡

Afiyet olsun canim gayet guzeltrabzon hurmasina bayiliyom

Canım coook az degilmi. Öğle az daha fazla yiyeydin keskem. Ama sen dayanamıyorsun hemen kilo vermek istiyorsun aksam tam benlik olmuş güzel ♡♡
Aslinda 2 ara daha yapip oglenleri meyve yiyom ama midem bulaniyodu oglen biraz zorlamadim ondan hemde acik midem küçülsün didim canim istemezken yimedim tuzlu yulaf lapasi bulantiya cok iyi geliyo ama

Oooo koca kişisi işte galiba :)
Ne güzel seni görmek

Ölçülerimi alcam yarin bakalim ne kadar kalınlaşmışımni guzel belim 64 cm di benimgopaacaadı nirdeyse üff desen uçacaadım nirdeyse ama simdi butlandim gobeklendim hakittim

Aslinda 2 ara daha yapip oglenleri meyve yiyom ama midem bulaniyodu oglen biraz zorlamadim ondan hemde acik midem küçülsün didim canim istemezken yimedim tuzlu yulaf lapasi bulantiya cok iyi geliyo ama
Yulaf lapasinin sekerlisi tercihim ama tatlandırıcı şeker ile canım bi avuç miden var zaten sen çabucak verirsin kusum

Yulaf lapasinin sekerlisi tercihim ama tatlandırıcı şeker ile canım bi avuç miden var zaten sen çabucak verirsin kusum
Pek sanmiyom bir avuc midem oldugunu neler yiyebildigimi saysam şok olunahahahahahahhahahahaha ahlın uçar

Dün felaket ti inşallah kiloma yansımaz cuma günü yarında karbonhidrat tüketmezsem toparlar dimi
Canım haftada bir cheatday yapılması kilo vermede daha iyimis. SekerPancarii canim sende yapıyordun dimi.
Diyet yaparken metabolizma yavaşladığı icin haftada bir gün normal yiyip metabolizmanın yine normale dönmesini sagliyormussun. Birsey olmaz canım ♡♡ Allahin izniyle korkma arkanda ben varim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…