- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #245.121
midemden vurdun beni premsesMisafir ol gel bana badılcan yapayım sana![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
midemden vurdun beni premsesMisafir ol gel bana badılcan yapayım sana![]()
![]()
valla büyük kolaylık bende 2 tane var birini kullanmaya bende korkuyorum kilipsolu ama o daha az tehlikeliymiş1 taneonu bile zor soktum evime
![]()
Ben yaptim onu iki tabak bol salcali makarna yedim özlemisimahaha kııızzzz 3 5 tane daha düdüklü alaym ben
he had yiyekdiyete başlamadan kıymalı salcalı bi makarna patlatcam zaten zirvede bırakcm
![]()
Yemegini sevmiyom ben daha hic pisirmedim evdecok seviyorum patlıcanı her ürlüsünü nerdeyse çiğ yicem
![]()
Dogru diyosun kuzum sen guzel beslenmene bak yine iyi bile koruyabiliyosunBenim zor bir ton ilaç alıyorum yine birde diyet yapmaktan korkuyorumsnki yine aynı şey olcak gibi geliyor .. sol tarafım berbat kulağım boğazım berbat ilacı ki damla yani ilaç dediğim bugün mecburen aldım
hoşgeldin canıııımmm ne güzel sıcak bi giriş oldu bukaptinn
Merhabalar,
Siteyi evden bir süredir takip ediyordum, artık bu yolculukta sizlere katılmak istiyorum.
Ankarada oturuyorum, bekarım, iş tempom biraz yoğun, fırsat buldukça seyahat etmeyi severim, sanata da ilgim var.
Yavaş yavaş başlığı okuyup sizleri tanımaya çalışıyorum, birlikte incecik olacağız inşallah
Boy: 1.59
Kilom: 82.8
Hedefim: 77 (Gönlümde 60 yatar, şimdilik bununla başlayalım bakalım)
Kilo alma nedenim: şeker & hamurişi & hareketsizlik
Kilo verme nedenim : Üniversiteden beri istediğim kiloda olamadım, artık istediğimi giymek, sağlıklı olmak istiyorum
5 kilo bile gereğinde günlük enerjimi etkiliyor.
bende laayım bi tane eski usullerdenvalla büyük kolaylık bende 2 tane var birini kullanmaya bende korkuyorum kilipsolu ama o daha az tehlikeliymiş
demaaaaaaBen yaptim onu iki tabak bol salcali makarna yedim özlemisim![]()
nası yapmadınYemegini sevmiyom ben daha hic pisirmedim evdeama közleme yagda degilde firinda kızarmışıyla karniyarik musakka bayilirim kuru patlıcanada bayilirimmmmmm
![]()
Tamamm kapı açıkmidemden vurdun beni premsesbadılcanları tuza koy geliyom
![]()
Amin insallahçatlama vurulalı 11 gün oldu dimi 15.ci günü belli olur inşllah
Hoşgeldin canımPatlıcan candır, her yerde her zaman :)
Bu akşam vakit olursa biraz patlıcan alacağım, patlıcan mücveri denemesi yapacaktım bir ara.
Bu arada ev ahalisinden tam not alan, leziz ve hafif bir mücver tarifi için :
https://www.hayatikolaylastirir.com/firinda-kabak-mucver
Tarif notlarım:
- Bu tarif 3 gün evdeki buzdolabında rahatça durur, iş yerinde üstüne yoğurtla soğuk soğuk yiyin, harika oluyor
- Çörekotunu ihmal etmeyin, inanılmaz yakışıyor
- Yarım havuç rendelerseniz, leziz olur
- Mahlep & taze soğan şart değil, atlayabilirsiniz, kuru soğanı atlamayalım
- Un azaltılabilir, 1.5-2 yemek kaşığı katıyorum, kalorisi iyice düşüyor
- Mutfak robotunuz ufaksa, kabakları rendeleyebilirsiniz, bu yöntemle epey vakit kazandım
- Afiyet olsun
Öğlen ya salata ya çorba tercih etseydin daha iyi olurdu çorba diyette tek başına bir öğünü oluşturuyorTaze taze ilk menüm gelsin:
Sabah: Maydanoz&dereotlu omlet(1 yumurta), çakmak kadar peynir, yeşillik, 5 zeytin, tarçınlı bitki çayı
Ara: Mandalina
Öğlen: Domates çorbası, Ton balıklı salata
Ara: Mandalina, 1 kutu süt, bitki çayı
Akşam: Patlıcanlı, Patatesli, Domatesli Köfte
inşallah canım güzel değerlendirdim kendimce ama ovülasyonu tam anlayamadım akıntıdan en net anlıyordum o da karıştı bu ay ...allah sizden duydun allah razı olsunDogru diyosun kuzum sen guzel beslenmene bak yine iyi bile koruyabiliyosunbu ay guzel bi haber gelir senden inşallah Rebiulevvel ayindayiz mübarek ayda Rabbim dualarimizi kabul etsin
![]()
Hoşgeldin bol kilo vermelerkaptinn
Merhabalar,
Siteyi evden bir süredir takip ediyordum, artık bu yolculukta sizlere katılmak istiyorum.
Ankarada oturuyorum, bekarım, iş tempom biraz yoğun, fırsat buldukça seyahat etmeyi severim, sanata da ilgim var.
Yavaş yavaş başlığı okuyup sizleri tanımaya çalışıyorum, birlikte incecik olacağız inşallah
Boy: 1.59
Kilom: 82.8
Hedefim: 77 (Gönlümde 60 yatar, şimdilik bununla başlayalım bakalım)
Kilo alma nedenim: şeker & hamurişi & hareketsizlik
Kilo verme nedenim : Üniversiteden beri istediğim kiloda olamadım, artık istediğimi giymek, sağlıklı olmak istiyorum
5 kilo bile gereğinde günlük enerjimi etkiliyor.
Acıkmazmısın daha gece uzun. Akşam bişeyler yemezsen iyiTaze taze ilk menüm gelsin:
Sabah: Maydanoz&dereotlu omlet(1 yumurta), çakmak kadar peynir, yeşillik, 5 zeytin, tarçınlı bitki çayı
Ara: Mandalina
Öğlen: Domates çorbası, Ton balıklı salata
Ara: Mandalina, 1 kutu süt, bitki çayı
Akşam: Patlıcanlı, Patatesli, Domatesli Köfte
Öğlen ya salata ya çorba tercih etseydin daha iyi olurdu çorba diyette tek başına bir öğünü oluşturuyor
2.ci arada hepsini belli saatlerde yedin sanırım öyle süper akşama çok cıkmamış olursun
akşam yemeğinde patatesleri yemezsen köftenin yanına salata soda ve 4 yk yoğurt yersen harika olur
Öğlenki salata epeyce doyurdu, akşam çayla idare ederimAcıkmazmısın daha gece uzun. Akşam bişeyler yemezsen iyi![]()