- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #245.661
Bende bazen cok acikiyorum ama sifraya oturmadan yesillik falan varsa yada salatalik az nisey liminluyup yerim o biraz kesiyor istahimi uyandimdada bir mandalin yerim aksam erkn yediysem oda kahvaltida ekmek yememi engelliyor bilmiyom dogrumu yapiyom ama use yariyorben hep acim kuzum
o zmn tamam
Günün geçtimi canımSizlere bisey sorucm hemen hemen hepinizin badindan hamilelik gecmis benim arada az karnim adet oluckmisim gibi oluyor bugn 15 gun sizce hamilelik yokmudur agri olunca adetmi olurum
12 sinde igne oldum saliya kadar olmassam test yaparim catlatma ignesinden sonra bi kac gun gecikme oluyor diyorkar sizce olurmu oyle bisey umutkanmakta istemiyorumGünün geçtimi canım
Hamilelik le adet belirtileri çok benziyor canım birbirlerine o yüzden bişey diyemem günün geçtiyse test yap derim
ac karnina mandalina iyi degildr cnm asitliya kayisi incir kurusu ye onun yerineBende bazen cok acikiyorum ama sifraya oturmadan yesillik falan varsa yada salatalik az nisey liminluyup yerim o biraz kesiyor istahimi uyandimdada bir mandalin yerim aksam erkn yediysem oda kahvaltida ekmek yememi engelliyor bilmiyom dogrumu yapiyom ama use yariyor
adet nelirtileriyle nirebir ayni hamilelik belirtisi cnm. sen hamileymis gibi kendine dikkat et.Sizlere bisey sorucm hemen hemen hepinizin badindan hamilelik gecmis benim arada az karnim adet oluckmisim gibi oluyor bugn 15 gun sizce hamilelik yokmudur agri olunca adetmi olurum
Bilemiyorum ki canım inşallah hayırlısı olur hakkında12 sinde igne oldum saliya kadar olmassam test yaparim catlatma ignesinden sonra bi kac gun gecikme oluyor diyorkar sizce olurmu oyle bisey umutkanmakta istemiyorum
Haklisin mandalin asitli kaysi yerim artikac karnina mandalina iyi degildr cnm asitliya kayisi incir kurusu ye onun yerine
adet nelirtileriyle nirebir ayni hamilelik belirtisi cnm. sen hamileymis gibi kendine dikkat et.
Sizlere bisey sorucm hemen hemen hepinizin badindan hamilelik gecmis benim arada az karnim adet oluckmisim gibi oluyor bugn 15 gun sizce hamilelik yokmudur agri olunca adetmi olurum
Haklisin mandalin asitli kaysi yerim artik
Dikkat ediyorum agir kaldirmiyorum bi yerkere uzanmiyorum insallah bosa cikmaz
Çok güzel benceHergun tartiliyorum, hayirlisiyla onumuzdeki Cuma biraz daha vermis olarak gelecegim
Bugunku menum:
Sabah: 1 yumurtali, soganli, domatesli, biberli omlet, mandalina
Ara: Ceyrek simit, 1 kutu sut
Oglen: 5 izgara kofte, coban salata(yagsiz)
Ara: Nescafe
Aksam: Yarim cipura, biraz karides
Ara: Bitki cayi, belki 1 mandalina, 1 kasik yogurt
Yarin idrar testi alicm yoksada enazindan gecn ayki gibi bosuna 1 ay beklememKarin agrisi olunca her sey olabilir en guzeli test
Kendinizmi kuruttunuz kavunuEmziren anne menüsü
Kalkınca
1kuru kayısı
Kavun kurusu
9:00kahvaltı
1dilim tam buğday ekmeği
Çeyrek bükme
1kk kadar peynir
3zeytin
Tahin pekmez (2tatlı kaşığı)
Ev yapımı tereyağ ve bal (1 çay kaşığı)
Yarım kurabiye
1bardak rezene çayı
11:50
Elma
14:30
Hedik (3-4yemek kaşığı)
2-3 avuç çekirdek
Çay
16:45
2mandalin
Çeyrek kurabiye
18:45
Tarhana çorbası (yarım tabak)
Etli nohutlu Karabuğday pilavı(5kaşık)
Fırında karnabahar (yarım tabak)
Salata
Yoğurt
Tatlı krizi :) parmak kadar Kavun kurusu
Bilmiyorum
Su:2lt
Not: Kavun kurusu süt yaptığına inandığım için habire var menü de
Yok canım annemler getirdi memlekettenKendinizmi kuruttunuz kavunu
Cok guzel oluyor kuru meyve kavun yemedim ama esim kastamomlu yengemiz hetirmis armut elma orda aglat diye degsik yemis var onun kurusu tatlari cok guzelYok canım annemler getirdi memleketten
Kız ne zamandır canım kavun çekiyordu kurusudami varmış ilkkez duydumYok canım annemler getirdi memleketten
Evet canım hem sağlıklıCok guzel oluyor kuru meyve kavun yemedim ama esim kastamomlu yengemiz hetirmis armut elma orda aglat diye degsik yemis var onun kurusu tatlari cok guzel
Aynen canım Türkmen kavunları çok meşhurdur arat bakalım google daKız ne zamandır canım kavun çekiyordu kurusudami varmış ilkkez duydum
Oturuyoruz oğlum laSelam kizlar napiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?