Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

izine ayrıldıgın kiloya gelsende yeterli kuzu ama eksi olsan daha güzel olur tabii

İlgilenirim senlan ama ben cumalari takimda olamiyom gel bencede listeye sonra kilo alırsın benim gibi

Gunaydn cnm okul nasil gectii

ben ugradm sadece dun nenu paylasimi yapmadm oda dun kizim cok rahatsizdi yazamadm yediklerimii
Gunaydin kuzum cok guzeldi kiz herkes beni kizimin ablasi saniyomuş şok oldular en genc anne bendim tabi yidik içtik oynadik eglendik cok iyi geldikilo aliyom hii hii

yaa geçmiş olsun bebeğim neyi vardııı
gorunurde bir seyi yok cnm . gaz sancisi mi bir yerini agriyor anlmiyoruz. surekki huzursuz buyume atagi haftasi ondan da oluyor o oyle olunca cok uzuluyorum

Gunaydin kuzum cok guzeldi kiz herkes beni kizimin ablasi saniyomuş şok oldular en genc anne bendim tabi yidik içtik oynadik eglendik cok iyi geldikilo aliyom hii hii
ovvv cok havaliien genc ve fit anne oynadiysaniz gitti o kilolarrr

gorunurde bir seyi yok cnm . gaz sancisi mi bir yerini agriyor anlmiyoruz. surekki huzursuz buyume atagi haftasi ondan da oluyor o oyle olunca cok uzuluyorum

ya işte derdinide söyleyemiyo insan üzülüyo az büyük olsa şuram agrıyo dese care bulunur

Kasiklarina karnina ayak altlarina masaj yap canim gazini rahatlatir belki
Hee oynadik ama gitmedi kilolar

benddeeeeee
giydiklerimi yakıştırmıyom artık kendime
Valla ben okula giderken guzelcene giyindim dar bi pantulum vardi onu giymiyodum gelmez diye geldi bek guzel oldum vucudum etlenmiş daha da bi yakıştı giydiklerim zamanında ağırlık çalışmanin faydalari kendimi övmicimiii falan mi sandindi balik gibim oldum ve ağırlık çalışmaya basladim hamlamişim heryerim agriyo dün dinlenme günümdü bugun ağırlık time

bende spora başlıyim bari
demek dar pantolon giydin bende alaym kendime darcana bari ama göbegi napcaz

günaydın kızlar
günaydın kuzuuummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…