- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #245.701
Gunaydn cnm okul nasil gectiiGunaydin kızlar haftasonu evde degildim gelemedim napiyonuz
ben ugradm sadece dun nenu paylasimi yapmadm oda dun kizim cok rahatsizdi yazamadm yediklerimiigünaydınlaaarrrrr
hafta sonu menüler payylaşılmamışşş kimse takıma ugraamammışşş
Kızlar ızınden donmek ıstıyrm
Ikı cumadır bıldırım yapmıyrm
Donmem ıcın ızne ayrıldııgımm75.8 in altında olmam lazım degıl mı
Sekerım oldugun kadarı yeterlı
Kızlar benı lıstye sokun ılgılenın benlan
yaa geçmiş olsun bebeğim neyi vardıııGunaydn cnm okul nasil gectii
ben ugradm sadece dun nenu paylasimi yapmadm oda dun kizim cok rahatsizdi yazamadm yediklerimii
İlgilenirim senlan ama ben cumalari takimda olamiyomKızlar ızınden donmek ıstıyrm
Ikı cumadır bıldırım yapmıyrm
Donmem ıcın ızne ayrıldııgımm75.8 in altında olmam lazım degıl mı
Sekerım oldugun kadarı yeterlı
Kızlar benı lıstye sokun ılgılenın benlan
Gunaydin kuzum cok guzeldi kizGunaydn cnm okul nasil gectii
ben ugradm sadece dun nenu paylasimi yapmadm oda dun kizim cok rahatsizdi yazamadm yediklerimii
Aa bebisimiz mi hastaydi nesi varGunaydn cnm okul nasil gectii
Giniydin kiç kilisingünaydınlaaarrrrr
günaydınnGiniydin kiç kilisin
gorunurde bir seyi yok cnm . gaz sancisi mi bir yerini agriyor anlmiyoruz. surekki huzursuz buyume atagi haftasi ondan da oluyor o oyle olunca cok uzuluyorumyaa geçmiş olsun bebeğim neyi vardııı
ovvv cok havaliiGunaydin kuzum cok guzeldi kizherkes beni kizimin ablasi saniyomuş şok oldular en genc anne bendim tabi yidik içtik oynadik eglendik cok iyi geldi kilo aliyom hii hii
gorunurde bir seyi yok cnm . gaz sancisi mi bir yerini agriyor anlmiyoruz. surekki huzursuz buyume atagi haftasi ondan da oluyor o oyle olunca cok uzuluyorumAa bebisimiz mi hastaydi nesi var
gorunurde bir seyi yok cnm . gaz sancisi mi bir yerini agriyor anlmiyoruz. surekki huzursuz buyume atagi haftasi ondan da oluyor o oyle olunca cok uzuluyorum
ovvv cok havaliien genc ve fit anne oynadiysaniz gitti o kilolarrr
58.9 çıktım daha yenicegünaydınntartım bozuk tartılamıyorum cok şükür ama tahminimce 56dan yukarda
sen
Kasiklarina karnina ayak altlarina masaj yap canim gazini rahatlatir belkigorunurde bir seyi yok cnm . gaz sancisi mi bir yerini agriyor anlmiyoruz. surekki huzursuz buyume atagi haftasi ondan da oluyor o oyle olunca cok uzuluyorum
ovvv cok havaliien genc ve fit anne oynadiysaniz gitti o kilolarrr
Bol bol masaj yap canim kiyamam kuzuyagorunurde bir seyi yok cnm . gaz sancisi mi bir yerini agriyor anlmiyoruz. surekki huzursuz buyume atagi haftasi ondan da oluyor o oyle olunca cok uzuluyorum
58.9 çıktım daha yenicediyetteyim suanda uff ya noldu bana diyet yapamiyom
bugün kan verirsen çıkar ... bende düşük yaptığım için belirtileri oturtamıyorum en güzeli düşünmek yerine kan testi vermekDun yada bugn olmam lazimdi
Valla ben okula giderken guzelcene giyindim dar bi pantulum vardi onu giymiyodum gelmez diye geldi bek guzel oldum vucudum etlenmiş daha da bi yakıştı giydiklerimbenddeeeeee
giydiklerimi yakıştırmıyom artık kendime
Gunaydin kuzum nasilsingünaydın kızlar
bende spora başlıyim bariValla ben okula giderken guzelcene giyindim dar bi pantulum vardi onu giymiyodum gelmez diye geldi bek guzel oldum vucudum etlenmiş daha da bi yakıştı giydiklerimzamanında ağırlık çalışmanin faydalari kendimi övmicimiii falan mi sandindi balik gibim oldum ve ağırlık çalışmaya basladim hamlamişim heryerim agriyo dün dinlenme günümdü bugun ağırlık time
günaydın kuzuuummmmgünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?