Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhaba hanimlar

Bende araniza katilabilirmiyim :)
6 aylik bebegim var ve emziriyorum
Daha once emziren annelerin kilo verme grubuna katildim ve 4kg verdim. Araniza katilmak istiyorum cunku burasi daha aktif gibi.
Guncel kilom 62.8
Hedef 53kg
Boyum 161

Hoşgeldin canııımmm
ilk sayfadaki kuralları okuyabilir misin ?
artı olarak ekleyebilecegim 2 haftalık deneme süren var yeternce aktif olursan ve kilo vermiş olursan 2 hafta sonra listeye girebiliyosun

kızzzzlaaarrrr size şey dicem hamilelik belirtisinde göbeğin sağ altında yada sol altında kıpraşma ağrı olması belirti mi bende aşılamada öyle oldu ama bilemedim düşük belirtisimiydi gebelik mi ;?

kızzzzlaaarrrr size şey dicem hamilelik belirtisinde göbeğin sağ altında yada sol altında kıpraşma ağrı olması belirti mi bende aşılamada öyle oldu ama bilemedim düşük belirtisimiydi gebelik mi ;?
Bi kasıkta batma seklinde agri sanci gibi bisey oluyo canim bende düşük yaptigimda hamile oldugumu ogrenmeden once cok daha siddetliydi kıpırdadigimda bile batiyo sanci giriyodu diğer hamileligimde normal ara ara gidiyodu hatta ben adet sancisi sanmıştım bizde de bu ay kaza oldu yine alışkanlık haline geldi bu kazalar ama yumurtalama gununde değildi 2 gün gecti reglm ama ne adet ne baska hic bi belirti yoh

maşallah maşallaahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…