- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #245.881
Ben onlardan aldım ölçmüyo. Garantiyemi yollasam. Birde sürekli farklı gösteriyo kafayı yedirtiyo bana.
Sağol canım 5 sene oldu.nice mutlu beraber yıllara canııımm
ne testi yaptırıyosdun hastanede ki
iyi tatlıııım yeni bi hafta işte pazartesi şamatasıse napıyosnn napcan anasınıfını
En düşük ne gösteriyorsa onu yazıyorumher marka güveniir sağlam olmuyo kuzu
aa belk emzirdiğin içindir ama kuzu boş yere kolunu bacagını niye deldiriyonSağol canım 5 sene oldu.
Dahiliyeye gittim. Dedimki kilo veremiyorum. Sürekli şekerli bişeyler yeme isteğim oluyo dedim. O da emziriyomusun dedi. Yok dedim.emziriyorum ama bu sebepten dolayı belki sallamaz diye emzirmiyorum dedim. Neyse yarına kan tahlilim var. Pko hastasıyım zaten. Hormon sonra şeker hepsine bakacak.
allahın hakkı 3 tür 3 kere dene mademEn düşük ne gösteriyorsa onu yazıyorum
Hoşgeldin canım benim de bebeğim altı aylık :)Merhaba hanimlar
Bende araniza katilabilirmiyim :)
6 aylik bebegim var ve emziriyorum
Daha once emziren annelerin kilo verme grubuna katildim ve 4kg verdim. Araniza katilmak istiyorum cunku burasi daha aktif gibi.
Guncel kilom 62.8
Hedef 53kg
Boyum 161
Ben varım canım sağlıklı ve porsiyon miktarına dikkat ederek beslenince oluyor merak etmeHosbulduuumm :)
Evet okudum ama tekrar bi goz atarim.
Peki besoenmenizde nelere dikkat ediyosunuz, neler yapiyosunuz?
Aranizda emziren anneler var mi ?
Ya birde bayadır değerlerime baktırmıyorum. Merak ediyorum hastalığın seyrini. Belki emzirmeden kaynaklı vitamin eksikliğide varsa onuda bileyim istedim.aa belk emzirdiğin içindir ama kuzu boş yere kolunu bacagını niye deldiriyon
Merak etme en az 2 kez tartılıyorum. Aynı çıkınca yazıyorum. Yoksa daha az çıktığı oluyoallahın hakkı 3 tür 3 kere dene madem
ben düşükten sonra umutlanmaya başladım doğal hamile kalabilirim dedim ondan bu sorular yine boş çıkcak tabi de olsun merak etmekte güzelSen noldun sendemi bekliyon
Hoşgeldin canım benim de bebeğim altı aylık :)
Yaş kaç
Ben varım canım sağlıklı ve porsiyon miktarına dikkat ederek beslenince oluyor merak etme
he 4 kişi olduk topikte
bi dur daha sakin ol haftaya bekleriz berabercene
o da dogru arada baktırmak lazım siz analar baktırın ben gitmem hastaneye flnYa birde bayadır değerlerime baktırmıyorum. Merak ediyorum hastalığın seyrini. Belki emzirmeden kaynaklı vitamin eksikliğide varsa onuda bileyim istedim.
bnm hep aynı cıkıyodu eski tartımda hey gidi bozulmayaydıMerak etme en az 2 kez tartılıyorum. Aynı çıkınca yazıyorum. Yoksa daha az çıktığı oluyo
zaten doguranlar ve dgurcaklar olarak ikiye ayrıldıkhe 4 kişi olduk topiktesen ben pancar melek demirbaş olaraktan
meshur banlı ve bekarlarımız
Konu neydimeshur banlı ve bekarlarımız
sen düğün yapcak parayı oraya buraya dagıtıp nasıl yapcan o düğünü ben onu cok merak ediyorumKonu neydibeni beklemeyin ben daha düğün yapicam ahahah
Ahahahaha yok kiz o benim şahsi paramsen düğün yapcak parayı oraya buraya dagıtıp nasıl yapcan o düğünü ben onu cok merak ediyorum
benimdi benden di ana ait idiAhahahaha yok kiz o benim şahsi paramyanı param idi
benimdi benden di ana ait idiama bi hediye sevdasına harcandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?