Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy ben bugun baya iyiyim fazla kasmıyom az az veriyim de yeterli devamli yapiyim tika basa gece gunduz yemekten iyidir
tam saat 4 te zeytin ekmek peynir yiyorm iş yerinde bugün yemicem inşallah bende bi yerden başlıyayım
akşamda kereviz yiciiimm
sen ne yemek yaptın

tam saat 4 te zeytin ekmek peynir yiyorm iş yerinde bugün yemicem inşallah bende bi yerden başlıyayım
akşamda kereviz yiciiimm
sen ne yemek yaptın
Yeme alışkanlık haline geliyo sonra tam o saatte gozu donuyo insanin ohh mis karnabahar brokoli haşladım yanina labneli ruseymli makarna yapicimboll sebze 3 kasik da makarna yicem evde bisi kalmadi erzak alışverişine çıkarız belki bugun

biz yiyemiyoz yaa 2 haftada 1 cıkıyoz onda da belli sebzeler alınıyo zaten eşime karnabahar bana kereviz salatalık malzeme patlıcan meyve bu kadar
akşam niye makarna yiyon öğlen yisene

Hoşgeldin canııımmm
ilk sayfadaki kuralları okuyabilir misin ?
artı olarak ekleyebilecegim 2 haftalık deneme süren var yeternce aktif olursan ve kilo vermiş olursan 2 hafta sonra listeye girebiliyosun

Hosbulduuumm :)
Evet okudum ama tekrar bi goz atarim.
Peki besoenmenizde nelere dikkat ediyosunuz, neler yapiyosunuz?
Aranizda emziren anneler var mi ?

Hosbulduuumm :)
Evet okudum ama tekrar bi goz atarim.
Peki besoenmenizde nelere dikkat ediyosunuz, neler yapiyosunuz?
Aranizda emziren anneler var mi ?
lilipit munter @Bir garip hatırladıklarım. sorcak seyler in varsa sorabilirsin onlara seve seve cvp verirler
ben 3 ana öğün besleniyoum ara öğün yok ama sen emzirdiğin için ara öğün yapmalısın ekmek seker hamur işi kullanımına dikkat edersen herşeyden yeteri kadar yersen kioların hemencik gider

biz yiyemiyoz yaa 2 haftada 1 cıkıyoz onda da belli sebzeler alınıyo zaten eşime karnabahar bana kereviz salatalık malzeme patlıcan meyve bu kadar
akşam niye makarna yiyon öğlen yisene
Oglen yemek yemiyom ben yemiyomMmm bilmiyon mu ben sadece aksam yemek yerim oglen 2 ara yaparim o kadar ogren gayri

sende mi yine mi bunda da ara ara oluyor iki ayrı uygulama indirdim ikisinin döngülerini ortalama tutturdum 6 gün içine rahme düşer zaten ama bilemedim ya kafam allak bullak yine D: sen bir test yaptır düşükten sonra hemen tutuyor diyorlaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…