- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #245.861
Ohh iyi yeni gelin butlu olur aciktoparlacanak oldum 65lerde falanımdır
espiri fln biti tm hadi diyet yapıyokOhh iyi yeni gelin butlu olur acik
Ayy ben bugun baya iyiyimespiri fln biti tm hadi diyet yapıyok
diyet olmasada dikkat etcez
tam saat 4 te zeytin ekmek peynir yiyorm iş yerinde bugün yemicem inşallah bende bi yerden başlıyayımAyy ben bugun baya iyiyimfazla kasmıyom az az veriyim de yeterli devamli yapiyim tika basa gece gunduz yemekten iyidir
Yeme alışkanlık haline geliyo sonra tam o saatte gozu donuyo insanintam saat 4 te zeytin ekmek peynir yiyorm iş yerinde bugün yemicem inşallah bende bi yerden başlıyayım
akşamda kereviz yiciiimm
sen ne yemek yaptın
biz yiyemiyoz yaa 2 haftada 1 cıkıyoz onda da belli sebzeler alınıyo zaten eşime karnabahar bana kereviz salatalık malzeme patlıcan meyve bu kadarYeme alışkanlık haline geliyo sonra tam o saatte gozu donuyo insaninohh mis karnabahar brokoli haşladım yanina labneli ruseymli makarna yapicim boll sebze 3 kasik da makarna yicem evde bisi kalmadi erzak alışverişine çıkarız belki bugun
Hoşgeldin canııımmm
ilk sayfadaki kuralları okuyabilir misin ?
artı olarak ekleyebilecegim 2 haftalık deneme süren var yeternce aktif olursan ve kilo vermiş olursan 2 hafta sonra listeye girebiliyosun
Hosbulduuumm :)
Evet okudum ama tekrar bi goz atarim.
Peki besoenmenizde nelere dikkat ediyosunuz, neler yapiyosunuz?
Aranizda emziren anneler var mi ?
hayırlısı olsun kuzum bi dahaki ay a inşallahKizkar ben test aldim eve geldim az akintim olmus adet olucm malesef
Oglen yemek yemiyom ben yemiyomMmm bilmiyon mubiz yiyemiyoz yaa 2 haftada 1 cıkıyoz onda da belli sebzeler alınıyo zaten eşime karnabahar bana kereviz salatalık malzeme patlıcan meyve bu kadar
akşam niye makarna yiyon öğlen yisene
Aminin insallahhayırlısı olsun kuzum bi dahaki ay a inşallah
tm ara öğünde makarna yiOglen yemek yemiyom ben yemiyomMmm bilmiyon muben sadece aksam yemek yerim oglen 2 ara yaparim o kadar ogren gayri
sende miBi kasıkta batma seklinde agri sanci gibi bisey oluyo canimbende düşük yaptigimda hamile oldugumu ogrenmeden once cok daha siddetliydi kıpırdadigimda bile batiyo sanci giriyodu diğer hamileligimde normal ara ara gidiyodu hatta ben adet sancisi sanmıştım bizde de bu ay kaza oldu yine alışkanlık haline geldi bu kazalar ama yumurtalama gununde değildi 2 gün gecti reglm ama ne adet ne baska hic bi belirti yoh
belirti aram dönemlerimnolmuş ki de anlat bakim
Sen noldun sendemi bekliyonbelirti aram dönemlerimkız valla kafayı yicem
belirti aram dönemlerimkız valla kafayı yicem
Senindemi gunun gectiOglen yemek yemiyom ben yemiyomMmm bilmiyon muben sadece aksam yemek yerim oglen 2 ara yaparim o kadar ogren gayri
Ben onlardan aldım ölçmüyo. Garantiyemi yollasambi tartı al bence ben sımdıden bakıyorum yağ ölçen tartılar varmış onlardan istiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?