- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #245.941
bak ayni kilodayz hadi yarisalim sabah kalkip tartiliyorsun cuma bildrm yapacagz bakalim kim daha cok verecekkkTok karnına 72 çıktım ama wc sorunu da vardı çıkamıyorum söz sabah tattilcam
Yok canım perşembe ban yemek bana özelBeni zorluyosunuz bak bi ban yerim persembe gunu gorursjnuz
Ahahahahah
Hayirlisi artikin ya
Evet kesin oldum kac gundur agrim vardi diyormar ya cikmadik candan umut kesilmez benimkide o hesap esimede bisey demedim adam uzulmesin yazik bu sene memleketede gidemeyiz belki diyip duruyor du kiyamadim olana kadar demedim uzulmesin diye ama ilk kez agmamadim adet olduma zayifkamanin sevincimi bilenedim insana bi oz guven geliyor kilo giffikce cocuk konusimundafa icm ferahliyor belki zayifkadimda hamile kalmisrmtim ondandir insalah yine oyke olur cok ac kaldim bidaha zayiflim diye ama olmadi her seferinde seker ilavmcina baskafimdan beri ii gitti kilo eskiye gore super keske daha once verilseydi gercekten elden ustun el var 4 seneye yakin pekoluyum diye uzuluyordum kilo aldiriyor diyordum kimse inanmiyordu bana evdekilerin ceyregini bile yemiyorum ama yine kilo aliyordum allah doktorumdan razi olsunkiz yok kerevizi ne canim cekecek sadece bende yapsam diyorum
hemen tarti aliyorsun
hemen tartiliyorsunvee artik kendini frenliosun
merhaba cnm hosgeldin
bende emziryrm bebegm 3. ayinda
kesin oldun mu cnm kan verseydin.
kiz git kocisinin yanina me isin var burada
Anladim cnm hayirlisi olsun ins. normalde adetlerin duzenlimidir ? benim bir ark var aderleri hep duzensizdi hatta bazen bir lac ay uzerine ilacla olurdu zayifladi hamile kaldi.Evet kesin oldum kac gundur agrim vardi diyormar ya cikmadik candan umut kesilmez benimkide o hesap esimede bisey demedim adam uzulmesin yazik bu sene memleketede gidemeyiz belki diyip duruyor du kiyamadim olana kadar demedim uzulmesin diye ama ilk kez agmamadim adet olduma zayifkamanin sevincimi bilenedim insana bi oz guven geliyor kilo giffikce cocuk konusimundafa icm ferahliyor belki zayifkadimda hamile kalmisrmtim ondandir insalah yine oyke olur cok ac kaldim bidaha zayiflim diye ama olmadi her seferinde seker ilavmcina baskafimdan beri ii gitti kilo eskiye gore super keske daha once verilseydi gercekten elden ustun el var 4 seneye yakin pekoluyum diye uzuluyordum kilo aldiriyor diyordum kimse inanmiyordu bana evdekilerin ceyregini bile yemiyorum ama yine kilo aliyordum allah doktorumdan razi olsun
guzel menuMenum
Sabah
1haslanmis yumurta
1yk menenen
Sekersiz cay
Az domates
Ara
1mandalin
Oylen
Doner ana ekmegi cok kucuktu
1 paket ayran kucuk paket
Ara
2mandalin
Aksam
1yk makarna
Az tavuk cok az
1kepce corba
Ara
Cay
1 gofret
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine. Istahsizsin evet ama ac kalma atıştır yorgun düşersin bitkin olursun cokÇok fena grip oldum bugün giremedim doğru düzgün kızlar
Sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek yiyebildim öğlen 1 portakal
Akşam yemedim 1 fincan nane limon çayı içtim çok fenayım ne iştah var ne bı sey
cok gecmis opsun cnm. bol ihlamur ic.Çok fena grip oldum bugün giremedim doğru düzgün kızlar
Geçmiş olsun canım. Allah şifa versinÇok fena grip oldum bugün giremedim doğru düzgün kızlar
aslında güzel bi pogaca ceşidimizdi kendilerikoy tabi sosisli pogaca nedir yaa
tuh0
Konu sahibesi 2.ci üyelikten iptal banı unut sen
1.kerecik liiitfeeeennnYok canım perşembe ban yemek bana özeltaklit etme beni
cok cok geçmiş olsun canım beniiim bol c vitamini al aç bırakma kendini sakınÇok fena grip oldum bugün giremedim doğru düzgün kızlar
günaydın bebeğiiimmm ama sen haftaya girebiliyosun ki listeye yine de bu hafta da bi deneriz en olmadı laf söylerler erken diye cıkarıtırız tekrarGunaydın kızlar
kaptinn SekerPancarii 76.1 den bugun 75.6 yım
Ayrılış8
Lutfen motıve edın benı
Cuma gunu doneyım ve 74 goreyım artık
Ben sicak severim makarnayi aksam tazeceneh yapiyomtm ara öğünde makarna yi
neyli yaptın soteyi domates biberli mi anlat banaBen sicak severim makarnayi aksam tazeceneh yapiyomama makarna yapmadim dün cok acıkmıştim simdi gozum doner de coh yirim didim tavuk sote yaptim bi tabak yidim
Stres yapmamaya caliş kuzum aklini baska seylerle oyala inşallah bu sefer sağlıklı sekilde düşer rahme miniginsende miyine mi bunda da ara ara oluyor iki ayrı uygulama indirdim ikisinin döngülerini ortalama tutturdum 6 gün içine rahme düşer zaten ama bilemedim ya kafam allak bullak yine D: sen bir test yaptır düşükten sonra hemen tutuyor diyorlaar
Once biraz soğanı karamelize ettimneyli yaptın soteyi domates biberli mi anlat bana
aslında güzel bi pogaca ceşidimizdi kendileri
tuh
1.kerecik liiitfeeeennn
cok cok geçmiş olsun canım beniiim bol c vitamini al aç bırakma kendini sakın
günaydın bebeğiiimmm ama sen haftaya girebiliyosun ki listeye yine de bu hafta da bi deneriz en olmadı laf söylerler erken diye cıkarıtırız tekrar
dikkat et sende cok yimebak hepimiz diyet yapıyoz artıkın cıtır olacaaağaazz [/QUOTEc]
Cnm kurala uygun hareket edelım
Haftaya gırıcem ve bölunecek ya
Yuzde olarak ıyı olsun o zaman
75.8 ıle ayrıldım, haftaya cuma 74 olayım yardım edın bana
Sızın sayenızde motıve olarak bu kadar kılo verdm
Yorumlarınız onemlı cnm
@SekerPancarii
buzlukta olcaktı tavukOnce biraz soğanı karamelize ettimsonra tavuklari attim domates biber immmm bek ala oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?