- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #245.961
Eyuce oluyo yap da doybuzlukta olcaktı tavuk
Hee kaza kaza derkene bi bakacam hamileyimBurda doğuran doğurmak isteyenler birde nişanlı olup birşey yapamayanlar var
Bende takılırım arada etiket çak bana
Kimin konusu o dur ben hemen bakıyorum
Yok sen benSekerPancarii @keptin aynı yoldayız ikisi kazaya kurban gidecek o küme içinde küme olacak
ben 71,10 çıktım sabah ama diyet yapamam ki bazı şeylerden uzak durabilirim aralıkta tedavim var diyet yapmakta redaviyi olumsuz etkiliyorbak ayni kilodayz hadi yarisalim sabah kalkip tartiliyorsun cuma bildrm yapacagz bakalim kim daha cok verecekkk
akşam arkadasıma gidiyorum yemeğe mantı kac kaşıga kadar izin vardıEyuce oluyo yap da doy
Hmmmakşam arkadasıma gidiyorum yemeğe mantı kac kaşıga kadar izin vardı
hadi bakalım ben diyorum bu topikte doğurmak isteyenler arka arkaya hamile kalacak ama birinin şeytnın bacağını kırması gerekli o da sen emigünaydın kızlaarrrr bende diyete başladımmmmm
çünkü eşim baya baya bebek istiyo 54e falan düşeyim dedim bende olmadan önce
bu ara ki bu ara dediğim haziran ayına kadar çok yoğunum eve 8 de giderim çok zaman düşünmeye zaman kalmaz belki tedavi olurum aralıkta ya da ocaktaStres yapmamaya caliş kuzum aklini baska seylerle oyala inşallah bu sefer sağlıklı sekilde düşer rahme miniginamin ay yok ben hic sanmiyom hamile olduğumu dusukten sonra duzensizleşti galiba adetim
ben menü göremiyorummenümü yazayımda beni topa tutun hadi
sabah: 1 sosisli pogaca çay
öğle:corba tavuk döner(ekmeksiz) 4kaşık pilav ayran
akşam:maydanozlu dereotlu omlet salata peynir
cayla beraber cok az irmik helvası(sekeri yagı normalden daha az)
su yok dencek kadar az
bu iyi bile sayılır diger menülerime göre
poncikbirgelincik hadi senden paylaş cesaretin vrsa
valla ne güzel işte süpriz olur beklemediğin andaHee kaza kaza derkene bi bakacam hamileyim
5 kasık tamamdır bol yogurt yerim yanında başka da bişey yemem üstünede soda içerimHmmmsossuz yogurtlucana 5 kasik yi baska karbonhidrat yeme bisi olmaz
aayyy hamlık mı oldu ama sen spor yapıyodun az da olsaAğrımadık yerim kalmamış cokkkk hamladim oturmak kalkmak zulum olduuuuağırlıkda bugun dinlenme bol kardiyo kaptinn senn
hadi bakalım ben diyorum bu topikte doğurmak isteyenler arka arkaya hamile kalacak ama birinin şeytnın bacağını kırması gerekli o da sen emikaç kilosun şimdi diyet yapıyorsan çok vitaminli beslenmen gerekli kuzum o sosis poğaça sana gelmez evde tost yap yolda ye bn bazen öyle yapıyorum
bu ara ki bu ara dediğim haziran ayına kadar çok yoğunum eve 8 de giderim çok zaman düşünmeye zaman kalmaz belki tedavi olurum aralıkta ya da ocakta
ben menü göremiyorum
valla ne güzel işte süpriz olur beklemediğin anda
İnşallah tedaviye gerek kalmaz kuzum bu mübarek ayda bol bol dua edelimmmhadi bakalım ben diyorum bu topikte doğurmak isteyenler arka arkaya hamile kalacak ama birinin şeytnın bacağını kırması gerekli o da sen emikaç kilosun şimdi diyet yapıyorsan çok vitaminli beslenmen gerekli kuzum o sosis poğaça sana gelmez evde tost yap yolda ye bn bazen öyle yapıyorum
bu ara ki bu ara dediğim haziran ayına kadar çok yoğunum eve 8 de giderim çok zaman düşünmeye zaman kalmaz belki tedavi olurum aralıkta ya da ocakta
ben menü göremiyorum
valla ne güzel işte süpriz olur beklemediğin anda
he azıcık kilo vereyimde öyle alırım şimdi psikolojim kaldırmayabilir gördüğüm rakamı
en az bideGahgahgahgahgah
en az 57
Yalan süyleme 58 olmadiysan şükret
hadı ya hangi marka aldın canım bende almak istiyorm dün biraz baktım arzumun vardi bide 2000 liraya kadar var yaBen onlardan aldım ölçmüyo. Garantiyemi yollasam. Birde sürekli farklı gösteriyo kafayı yedirtiyo bana.
hahahahhaha
bi dk ya biz niye ısmarlıyoruz
yazarım da sadece dünkünümenümü yazayımda beni topa tutun hadi
sabah: 1 sosisli pogaca çay
öğle:corba tavuk döner(ekmeksiz) 4kaşık pilav ayran
akşam:maydanozlu dereotlu omlet salata peynir
cayla beraber cok az irmik helvası(sekeri yagı normalden daha az)
su yok dencek kadar az
bu iyi bile sayılır diger menülerime göre
poncikbirgelincik hadi senden paylaş cesaretin vrsa
Kendin yapsana ekmegini kiz tambugday unu alip sonra dilimler buzluga atarsin bek guzel oluyo ev ekmegio kişi ben olayım ayagımı sürürüm sizde peşimden gelirsiniz kuzu
meyve falan aldırdım pazardan et sebze salatalık malzeme bugünde eve giderken tam bugday ekmegi alırım biminki güzeldi
işte o menümsü sey
Yapacaz canım inşallahGunaydın kızlar
kaptinn SekerPancarii 76.1 den bugun 75.6 yım
Ayrılış8
Lutfen motıve edın benı
Cuma gunu doneyım ve 74 goreyım artık
Oooo hoşgeldin aramızagünaydın kızlaarrrr bende diyete başladımmmmm
ben bu mevsimde domates ve salatalık olduğunca az yiyorum hormonlu oluyor marul karalahana ile yap birde brokoli ile dene güzel oluyoro kişi ben olayım ayagımı sürürüm sizde peşimden gelirsiniz kuzu
meyve falan aldırdım pazardan et sebze salatalık malzeme bugünde eve giderken tam bugday ekmegi alırım biminki güzeldi
işte o menümsü sey
Az yemeyi ogrenecuh bu gezmeler bitmez5 kasık tamamdır bol yogurt yerim yanında başka da bişey yemem üstünede soda içerimnedir bu cektigim gitmeyince surat yapıyolar gitsem ben zararlı cıkıyom
aayyy hamlık mı oldu ama sen spor yapıyodun az da olsa
ben akşam gezmelerdeydm hiç bişi yapamadm
Neeeeeegünaydın kızlaarrrr bende diyete başladımmmmm
sana kızmıyorum nedeen ? cünkü bende cok yidimyazarım da sadece dünkünüakşam yine yedim ya lanet olası pis boğazım
bulamadım ben o undan aradımdaKendin yapsana ekmegini kiz tambugday unu alip sonra dilimler buzluga atarsin bek guzel oluyo ev ekmegi
hoşbulduk kuzuuumYapacaz canım inşallah
Aslansın sen kaplansın sen
Oooo hoşgeldin aramıza
İlk üç ayda bir iki kilo verdinmi mis gibi 52şahsen ben mide bulantısı çok çekmedim yine iki kilo verdiydim
normalde bende salataya koymam ama hafta sonu sabh kahvaltılarında güzel oluyo domates salatalık maydanoz üçlüsüben bu mevsimde domates ve salatalık olduğunca az yiyorum hormonlu oluyor marul karalahana ile yap birde brokoli ile dene güzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?