Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hee kaza kaza derkene bi bakacam hamileyim

günaydın kızlaarrrr bende diyete başladımmmmm
çünkü eşim baya baya bebek istiyo 54e falan düşeyim dedim bende olmadan önce
hadi bakalım ben diyorum bu topikte doğurmak isteyenler arka arkaya hamile kalacak ama birinin şeytnın bacağını kırması gerekli o da sen emi kaç kilosun şimdi diyet yapıyorsan çok vitaminli beslenmen gerekli kuzum o sosis poğaça sana gelmez evde tost yap yolda ye bn bazen öyle yapıyorum

Stres yapmamaya caliş kuzum aklini baska seylerle oyala inşallah bu sefer sağlıklı sekilde düşer rahme miniginamin ay yok ben hic sanmiyom hamile olduğumu dusukten sonra duzensizleşti galiba adetim
bu ara ki bu ara dediğim haziran ayına kadar çok yoğunum eve 8 de giderim çok zaman düşünmeye zaman kalmaz belki tedavi olurum aralıkta ya da ocakta
ben menü göremiyorum

Hee kaza kaza derkene bi bakacam hamileyim
valla ne güzel işte süpriz olur beklemediğin anda

Hmmmsossuz yogurtlucana 5 kasik yi baska karbonhidrat yeme bisi olmaz
5 kasık tamamdır bol yogurt yerim yanında başka da bişey yemem üstünede soda içerim nedir bu cektigim gitmeyince surat yapıyolar gitsem ben zararlı cıkıyom

Ağrımadık yerim kalmamış cokkkk hamladim oturmak kalkmak zulum olduuuu ağırlıkda bugun dinlenme bol kardiyo kaptinn senn
aayyy hamlık mı oldu ama sen spor yapıyodun az da olsa
ben akşam gezmelerdeydm hiç bişi yapamadm

o kişi ben olayım ayagımı sürürüm sizde peşimden gelirsiniz kuzu
meyve falan aldırdım pazardan et sebze salatalık malzeme bugünde eve giderken tam bugday ekmegi alırım biminki güzeldi
işte o menümsü sey

İnşallah tedaviye gerek kalmaz kuzum bu mübarek ayda bol bol dua edelimmm hee suprizleri severimmm ayy ne dicem kedi sevmez msn evde minik bi kedi beslesen insani cok sakinleştiriyomuş kediler huzur veriyomuş cok severim kedileriiikizim cok istiyo kedi bide hırçın ve huysuz bi çocuk oldu sıkılıyo sürekli bende cok seviyorum kedileri belki bebek bi kedi besleyebilirim kizimi da sakinleştirir diye düşünüyorum

he azıcık kilo vereyimde öyle alırım şimdi psikolojim kaldırmayabilir gördüğüm rakamı

ay yazık kıyamam
Gahgahgahgahgah

en az 57

Yalan süyleme 58 olmadiysan şükret
en az bide

Ben onlardan aldım ölçmüyo. Garantiyemi yollasam . Birde sürekli farklı gösteriyo kafayı yedirtiyo bana.
hadı ya hangi marka aldın canım bende almak istiyorm dün biraz baktım arzumun vardi bide 2000 liraya kadar var ya 2000 liram olsa bölgesel incelme yaptırırım tartı alıp napayım

zaten doguranlar ve dgurcaklar olarak ikiye ayrıldık poncikbirgelincik yavrum kaldı öle arada
hahahahhaha 9 ay sonra bende geliyorum aranıza

arada kalan ne ısmarlasan @Blacksee55 ve poncikbirgelincik başk var mı ?
bi dk ya biz niye ısmarlıyoruz

yazarım da sadece dünkünü akşam yine yedim ya lanet olası pis boğazım

Kendin yapsana ekmegini kiz tambugday unu alip sonra dilimler buzluga atarsin bek guzel oluyo ev ekmegi

Gunaydın kızlar

kaptinn SekerPancarii 76.1 den bugun 75.6 yım
Ayrılış8
Lutfen motıve edın benı
Cuma gunu doneyım ve 74 goreyım artık
Yapacaz canım inşallah
Aslansın sen kaplansın sen

günaydın kızlaarrrr bende diyete başladımmmmm
çünkü eşim baya baya bebek istiyo 54e falan düşeyim dedim bende olmadan önce
Oooo hoşgeldin aramıza
İlk üç ayda bir iki kilo verdinmi mis gibi 52 şahsen ben mide bulantısı çok çekmedim yine iki kilo verdiydim

ben bu mevsimde domates ve salatalık olduğunca az yiyorum hormonlu oluyor marul karalahana ile yap birde brokoli ile dene güzel oluyor

Az yemeyi ogrenecuh bu gezmeler bitmez ayy kardiyo yapiyodum ben ağırlığa ara vereli baya oldu her yanim hamlamiş ama ağırlık calismak cok sey katti bana mesela ic bacagim kaslandi sırtımdaki kaslar kasınca alttan ele geliyo arka kol kasi zor cikar o da belirli az tabi bayan kası narin olar seviyom onlari hergunbuyuyun eferin diyom

yazarım da sadece dünkünü akşam yine yedim ya lanet olası pis boğazım
sana kızmıyorum nedeen ? cünkü bende cok yidim
ama artık yemek yok hergün paylaşılcak o menü

Kendin yapsana ekmegini kiz tambugday unu alip sonra dilimler buzluga atarsin bek guzel oluyo ev ekmegi
bulamadım ben o undan aradımda

Yapacaz canım inşallah
Aslansın sen kaplansın sen

Oooo hoşgeldin aramıza
İlk üç ayda bir iki kilo verdinmi mis gibi 52 şahsen ben mide bulantısı çok çekmedim yine iki kilo verdiydim
hoşbulduk kuzuuum
oo kiloda veriliyo diyosun bayıldım

ben bu mevsimde domates ve salatalık olduğunca az yiyorum hormonlu oluyor marul karalahana ile yap birde brokoli ile dene güzel oluyor
normalde bende salataya koymam ama hafta sonu sabh kahvaltılarında güzel oluyo domates salatalık maydanoz üçlüsü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…