Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evde kedi ben korkarım severim ama korkarım kuşumuz var bizim büroda onu besliyoruz 3 tane var gündüzleri onlarla oynuyorum .. korkmuyorsanız çok güzel bir şey birde ev de kedi beslemek o evde sır varsa açığa çıkarırmış tam ayrıntısını anımsamıyorum ama

sevkat göster onlara bnmde kaslarım olsa keskelerim aferin sana yolundayız reizzzzzzz

Neeeeeeben bunu nasil kaçırdım dur hele beraber hamile kalak bende zayiflayim da kismetse tabi
inşallah zayıflayabilirsek
bende biz zayıflamayı beklemiyek olmuyo cünkülüm demk ki vücut kilomuz bu yani

şimdi bitane kek yedim neyse akşam yemicem sabah bişey olmaz

Dünkü menüm;
Sabah
2 kücük tost ekmeğinden tost

ara
muz

öğlen
1kase tavuk çorbası
1 tabak yoğurt
3 köfte

akşam
1 tabak taze fasulye
2 kaşık makarna

bide 10 gibi muz yedim

hee güzel oluyor o şekilde

kaptinn in menüsüne göre daha iyi bir menü tek sorun makarna

Aynen beybi tikat etcen tabi ama eşim baklava alıp geliyordu mesela ama bi tane dilim le yetiniyordum bebeğe iyi gelmez çok yeme diyodu zaten eşimde sağolsun bide bebeğe iyi besin gitsin diye hep sağlıklı beslenmeye çalıştım onlar da artı olarak geldi tabi

muz ye ye sonra kabız oldum diye gez ortalıkta emi

ayıp oluyo ama beybi yüzüme baka baka ne diyosun

gunaydin arkadaslar yemek duzenimi oturtayim bende baslayacam menu paylasmaya ins. Evde spor olayini nasil yapiyorsunuz arkadaslar kardioyu salonda yapiyorsun sanirim degilmi SekerPancarii ben evde lesliee yapiyorum ama kardiOya gecmek icin once kilo vermek lazim degilMi ay cok soru sordum :)

Ben korkmuyorum cok severim kediyi kucaklarimm oniii bebek bi kedi bulursam alicam eşim dokunmamis hic kediye bebek olursa ısınırım diyo korkiyo zaar tüyünden tereddütlüyüm ama ev hergun süpürülüyo zaten aşilarini da yaptirdik mi tamamdir

baklavadan bi dilim yiyip nası bırakıyosun bana da öğretsene kuzu
ben akşam ekmek yemem hamile kalınca diyorum ama cocuga ekmekte lazım diyo tabi doymaz ekmeksiz dimi dedim

A101 den aliyom ben hep oluyo
he ben bim e giriyorum oraya ugramıyorm hiç bi bakiiim o zaman bibiğim

Gunaydin canım yok kardiyo icin salona gerek yok yürüyüş de bi kardiyodur tempolu yaptiktan sonra benim twist shepe stepperim var minik bi spor aleti sabah aç karnina yapiyorum 20 30 dk kadar kizimi okula birak gel sabah aksam 40 dk da o yapiyo birer gün arayla da ağırlık çalışıyorum evde kendim ama agirlik calismak icin kilo isinin buyuk bolumu bitmeli kardiyoyu diyetle yaparsan kilo vermen hizlanir canim

sevkat göster onlara bnmde kaslarım olsa keskelerim aferin sana yolundayız reizzzzzzz

inşallah zayıflayabilirsek
bende biz zayıflamayı beklemiyek olmuyo cünkülüm demk ki vücut kilomuz bu yani
Hee gitmesinler diye mecbur besliyom kaslari yoksa yicemden degil yohh benim kilom bu olamaz ben 3 senedir 52 53 üm o benim kilomooo

sabahlarıda tost ekmeği aldım onu yiyorum neyseki bugün bitti dahay- yemicem ekmeksiz yada tam buğday ekmeğiyle kahvaltı edicem
Yani ben oyle tahmin ediyorum
sen ediyosan doğrudur
muz ye ye sonra kabız oldum diye gez ortalıkta emi

ayıp oluyo ama beybi yüzüme baka baka ne diyosun

o mu yapıyo kız yaaaaaaa kaç gündür kabızım her gün de muz yemeye devam ediyom :

Anladim cnm hayirlisi olsun ins. normalde adetlerin duzenlimidir ? benim bir ark var aderleri hep duzensizdi hatta bazen bir lac ay uzerine ilacla olurdu zayifladi hamile kaldi.

guzel menu
Soyle soylim bazen bi bakiyordum duzene giriyordu bazende gittikce uzuyirdu birbirini pek tutmaz oda heralde duzensizlik oluyor bende iki seneye yakin once 75 den 64 lere falan dustum izaman hamile kalmirmstim cok agrim vardi ama ne bilim hamilelik aklima dmgelmedi ben acile gittim orda ogrendim sonrada hemen dusuk oldu zaten insallah zayifliynca bidaha olur

Hic olmamis menun hadi birazda biz kizalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…