- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #245.981
evde kedi ben korkarım severim ama korkarım kuşumuz var bizim büroda onu besliyoruz 3 tane var gündüzleri onlarla oynuyorum .. korkmuyorsanız çok güzel bir şey birde ev de kedi beslemek o evde sır varsa açığa çıkarırmış tam ayrıntısını anımsamıyorum amaİnşallah tedaviye gerek kalmaz kuzum bu mübarek ayda bol bol dua edelimmmhee suprizleri severimmm ayy ne dicem kedi sevmez msn evde minik bi kedi beslesen insani cok sakinleştiriyomuş kediler huzur veriyomuş cok severim kedileriii kizim cok istiyo kedi bide hırçın ve huysuz bi çocuk oldu sıkılıyo sürekli bende cok seviyorum kedileri belki bebek bi kedi besleyebilirim kizimi da sakinleştirir diye düşünüyorum
sevkat göster onlaraAz yemeyi ogrenecuh bu gezmeler bitmezayy kardiyo yapiyodum ben ağırlığa ara vereli baya oldu her yanim hamlamiş ama ağırlık calismak cok sey katti bana mesela ic bacagim kaslandi sırtımdaki kaslar kasınca alttan ele geliyo arka kol kasi zor cikar o da belirli az tabi bayan kası narin olar seviyom onlari hergun buyuyun eferin diyom
inşallah zayıflayabilirsekNeeeeeeben bunu nasil kaçırdım dur hele beraber hamile kalak bende zayiflayim da kismetse tabi
sana kızmıyorum nedeen ? cünkü bende cok yidim
ama artık yemek yok hergün paylaşılcak o menü
bulamadım ben o undan aradımda
hoşbulduk kuzuuum
oo kiloda veriliyo diyosun bayıldım
normalde bende salataya koymam ama hafta sonu sabh kahvaltılarında güzel oluyo domates salatalık maydanoz üçlüsü
hee güzel oluyor o şekildesana kızmıyorum nedeen ? cünkü bende cok yidim
hoşbulduk kuzuuum
normalde bende salataya koymam ama hafta sonu sabh kahvaltılarında güzel oluyo domates salatalık maydanoz üçlüsü
şimdi bitane kek yedimneyse akşam yemicem sabah bişey olmaz
Dünkü menüm;
Sabah
2 kücük tost ekmeğinden tost
ara
muz
öğlen
1kase tavuk çorbası
1 tabak yoğurt
3 köfte
akşam
1 tabak taze fasulye
2 kaşık makarna
bide 10 gibi muz yedim
Aynen beybisana kızmıyorum nedeen ? cünkü bende cok yidim
hoşbulduk kuzuuum
Yani ben oyle tahmin ediyorumen az bide
A101 den aliyom ben hep oluyobulamadım ben o undan aradımda
muz ye ye sonra kabız oldum diye gez ortalıkta emişimdi bitane kek yedimneyse akşam yemicem sabah bişey olmaz
Dünkü menüm;
Sabah
2 kücük tost ekmeğinden tost
ara
muz
öğlen
1kase tavuk çorbası
1 tabak yoğurt
3 köfte
akşam
1 tabak taze fasulye
2 kaşık makarna
bide 10 gibi muz yedim
ayıp oluyo ama beybi yüzüme baka baka ne diyosunkaptinn in menüsüne göre daha iyi bir menü tek sorun makarna
Ben korkmuyorum cok severim kediyi kucaklarimm oniiievde kedi ben korkarım severim ama korkarım kuşumuz var bizim büroda onu besliyoruz 3 tane var gündüzleri onlarla oynuyorum .. korkmuyorsanız çok güzel bir şey birde ev de kedi beslemek o evde sır varsa açığa çıkarırmış tam ayrıntısını anımsamıyorum ama
baklavadan bi dilim yiyip nası bırakıyosun bana da öğretsene kuzuAynen beybitikat etcen tabi ama eşim baklava alıp geliyordu mesela ama bi tane dilim le yetiniyordum bebeğe iyi gelmez çok yeme diyodu zaten eşimde sağolsun bide bebeğe iyi besin gitsin diye hep sağlıklı beslenmeye çalıştım onlar da artı olarak geldi tabi
he ben bim e giriyorum oraya ugramıyorm hiç bi bakiiim o zaman bibiğimA101 den aliyom ben hep oluyo
Gunaydin canım yok kardiyo icin salona gerek yok yürüyüş de bi kardiyodur tempolu yaptiktan sonragunaydin arkadaslar yemek duzenimi oturtayim bende baslayacam menu paylasmaya ins. Evde spor olayini nasil yapiyorsunuz arkadaslar kardioyu salonda yapiyorsun sanirim degilmiSekerPancarii ben evde lesliee yapiyorum ama kardiOya gecmek icin once kilo vermek lazim degilMi ay cok soru sordum :)
Hee gitmesinler diye mecbur besliyom kaslari yoksa yicemden degilsevkat göster onlarabnmde kaslarım olsa keskelerim aferin sana yolundayız reizzzzzzz
inşallah zayıflayabilirsek
bende biz zayıflamayı beklemiyek olmuyo cünkülüm demk ki vücut kilomuz bu yani
kaptinn in menüsüne göre daha iyi bir menü tek sorun makarna
sen ediyosan doğrudurYani ben oyle tahmin ediyorum
muz ye ye sonra kabız oldum diye gez ortalıkta emi
ayıp oluyo ama beybi yüzüme baka baka ne diyosun
Bencede yalan mi soylucem koca kadinsen ediyosan doğrudur
Soyle soylim bazen bi bakiyordum duzene giriyordu bazende gittikce uzuyirdu birbirini pek tutmaz oda heralde duzensizlik oluyor bende iki seneye yakin once 75 den 64 lere falan dustum izaman hamile kalmirmstim cok agrim vardi ama ne bilim hamilelik aklima dmgelmedi ben acile gittim orda ogrendim sonrada hemen dusuk oldu zaten insallah zayifliynca bidaha olurAnladim cnm hayirlisi olsun ins. normalde adetlerin duzenlimidir ? benim bir ark var aderleri hep duzensizdi hatta bazen bir lac ay uzerine ilacla olurdu zayifladi hamile kaldi.
guzel menu
Gecmis olsun meyve cayi yap o ii geliyorÇok fena grip oldum bugün giremedim doğru düzgün kızlar
Sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek yiyebildim öğlen 1 portakal
Akşam yemedim 1 fincan nane limon çayı içtim çok fenayım ne iştah var ne bı sey
Senin kilon guzel niye eziyet ediyirsun kendinegünaydın kızlaarrrr bende diyete başladımmmmm
çünkü eşim baya baya bebek istiyo 54e falan düşeyim dedim bende olmadan önce
Hic olmamis menun hadi birazda biz kizalimmenümü yazayımda beni topa tutun hadi
sabah: 1 sosisli pogaca çay
öğle:corba tavuk döner(ekmeksiz) 4kaşık pilav ayran
akşam:maydanozlu dereotlu omlet salata peynir
cayla beraber cok az irmik helvası(sekeri yagı normalden daha az)
su yok dencek kadar az
bu iyi bile sayılır diger menülerime göre
poncikbirgelincik hadi senden paylaş cesaretin vrsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?