- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #246.521
Tamam canım ben yazarim. 84'den aşağı düştüğünde listedesin ♡Gunaydin 200 gr daha vermisim 85 oldum cok sukur.ama siralama nasildi yazarken Onu unuttum
Gunaydın cnmCanım haklisin ama kocandan çıkar acısını. Ne istedin kiz çocuğun oyuncagindansende elma dilimleyip yeseydin canim catir catir karşısında
Günaydın lilimmm. 50 mg alicam 2 hafta. Sonra dozu arttirilacak yada azaltilacakmis bende anlamadim. Saçların cok dökülür dedi doktor ona cok üzüldümGunaydın cnm
Senın tedavı nasıl gıdıyor
Kac mg ılac kullanıyorsun
Zayıflattı mı?
Günaydın canım inshAllah♡Günaydınlar arkadaşlar,
Son iki gün işyerinde epey sıkıntıkıydı, eve çok geç döndüm, forumlara giremedim.
Eski kilo: 82.6
Güncel kilo: 82.6 (Daha dün 82.1 di bu of of of()
Önümüzdeki haftaya sıkı kilo vereceğim inşallah.
Haplar ıstaha etkı etmez cnm sadece metabolizmanı etkılerGünaydın lilimmm. 50 mg alicam 2 hafta. Sonra dozu arttirilacak yada azaltilacakmis bende anlamadim. Saçların cok dökülür dedi doktor ona cok üzüldüm2 haftaya kan tahlili yapilacakmis tekrar. Daha birsey belli değil ama çok iştahlıyım. Ama galiba haplarla akalası yok genel halim
Canim hapi bana gore ayarlayacakmis oyle dendi. Sonradan bukadar çok kontrol olmayacakmış tabikide. Hap bazılarına ağır geliyormus. Bazılarına etki etmiyormuş. Bana öyle dendi benim pek bilgim yoktu bu konuda biliyorsun. Metabolizma çalışsında nasil çalışıyorsa çalışsın valla lilimm. Bazı insanlar deli gibi zayifliyormus. Ben şansıma kilo alirimHaplar ıstaha etkı etmez cnm sadece metabolizmanı etkıler
Zayıflatıyor
Bende 50 mg kullanıyrm
Ilc etkısını aslında bır ayda gosterıyor
Neden o kadar surese çağırdı bılmıyrm
Degısık yontem sanırım
Onlerı aylık sonra uc ay sonra altı ayda bır kontrol oluyor
Cok sagol cabim hevesle heyecanla devam Ins
kiz 1 kilo nadl gittu masallhhh@Blacksee55 71.6dün 72.50 idi
Günaydın canım tartı üzmüş galiba senigunatdn kizlarr
Günaydın hayırlı cumalarGünaydınnnnnnnnnnnnnnn
Gününüz hayır ve aydın
Cumamız mübarek olsun kızçeler
Çok çalıştım dünkiz 1 kilo nadl gittu masallhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?