- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #246.561
Ondandır. Sıkma canınıBende sadce 100 grm hitmis
Gecn hafta 68.4
Bu hafta 68.3
Adet oluncami gitmedi sizce
gecmis olsun cnmPuff galiba kızımdan grip kaptım.
Haftayada takıma giremezsem
Tebrik ediyorum canım başarılarının devamını dilerim
sag ol cnm bende seni cok tebrik edyrm 1 gunde 1 kg superdi. ip mi atlasam bende ama bu goguslerle cok zor malum emzikli kadinim benTebrik ediyorum canım başarılarının devamını dilerim
Yaa çok geçmiş olsun canım benimSeker. Ilaci yapiyir carsamba gittim doktor alistinmi falan iciykrmusun dedi evet ama cok bulantim var kusturuyorda dedim simdi daha cok istahsizlik car dedim normal dedi ic ilaci birakma dedi
Bende emziriyorum kız.sag ol cnm bende seni cok tebrik edyrm 1 gunde 1 kg superdi. ip mi atlasam bende ama bu goguslerle cok zor malum emzikli kadinim ben
Selam bukiiis ozledik senide. Ben ban'liyken burdasın hepslm kizlar yogunlukdan bi firsat bulup yazamadim ama ara ara girip takip ediyorum sizi:)
Iyi canım sen nasilsin ♡ben geldim nasılsınız kızlar
iyiyim sessiz kalmış buralar bugünIyi canım sen nasilsin ♡
Kilonu paylastinmi canım senYaa çok geçmiş olsun canım benim
Sabah okadarda konuştuydukiyiyim sessiz kalmış buralar bugün
şişko oldum ben ne yapayımSabah okadarda konuştuydukhaftasonu olunca birseyler oluyor buraya canım biliyorsun keptin net ile sorunu varmış gelemicek. Şekerinde eşi evde galiba. Diğerleri yazdı yazdı kaçtı sen napiosun canım
Ne güzelde verdiydik. Kesin nazar değdi bizeşişko oldum ben ne yapayımciddi frenleme kararı aldım tedaviyi diye diye şiştim iyice ... kız daha cuma bugün he bende neden yok dedim keptin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?