- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #247.101
aaaaaaaa niye ki bişi mi dokunduuuuuyok ya gözüm dönmedi midem bulanıyor hafiften
hhohoohooo ccoooh komoksooonnnnTabi sen daha minnoktun demi pardon parasutle mi iniyon yataktan yoksa atlayabiliyon mu
Espirikliyimdiraaaaaaaa niye ki bişi mi dokunduuuuu
hhohoohooo ccoooh komoksooonnnn
işte bende cocuk olmadıgından öğlene kadr uyuyyomBen hic yapamiyom kizim 8 de kalkıyi ya9 da kalkinca cok mutlu oluyom haftasonu kvdemlerdeydi ya kizim anaammm 12 yeceh uyumusum
he bayacanaEspirikliyimdir
Ya dün kendimi paraladım resmen. Yürüdüm baya 71.8 çıktım yaacumartesi 71.4 tü
Akşam artık yoğurt yerim sadece. Meyve yemeyeceğim. Bakalım nolacak.niye öyle oldu
Ben sevmiyom
Sen öylesin zaten açtırma ağzımıAhahahhaahbende onlar gibi olmah istiyom apla döv onlari
çekmesin canın ıspanaklı yumurta yedin onu düşün senCanim cekiyooo
Onu gormedim hemen bakiyimayy simdi izledim su diyetisyen videosu var ya doktor sık sık az ye dedi sık ta sıkıntı yok az da sıkıntı var diyo
ben zaten akşam meyveye karsıyım ama hepsine değil tabiii şekeri az hafif meyveler yenebilirAkşam artık yoğurt yerim sadece. Meyve yemeyeceğim. Bakalım nolacak.
balık sevilmez miBen sevmiyombaşka birsey olsaydi katilirdim
bak bak tam bizlikOnu gormedim hemen bakiyim
Ne manyak kadin ya ahahahaben zaten akşam meyveye karsıyım ama hepsine değil tabiii şekeri az hafif meyveler yenebilir
balık sevilmez mi
bak bak tam bizlik
Cıks6 pack 3 level galiba ama killer abs 2 level olmasi lazim
sende habire banlisin kizzzzzz:)Selam bukiiis ozledik senide. Ben ban'liyken burdasın hep
Bilmiyorum kiaaaaaaaa niye ki bişi mi dokunduuuuu
hhohoohooo ccoooh komoksooonnnn
suyu az mı içtin ya da soğukmu yedin ödem yaptı o daYa dün kendimi paraladım resmen. Yürüdüm baya 71.8 çıktım yaacumartesi 71.4 tü
kuzum nasılsın bende özledim seni..selam kizlarr napiyosunuz özledim sizii
Bu aralara rahat duruyorum vallasende habire banlisin kizzzzzz:)
heryerde oluyo kızım koskoca sehır sen sizin köy sandın heral burayıçarsamba ananemlerin orda var size uzak değil mi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?