- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #247.141
Hoşgeldin canım bizde özledik :)
ben de olurum 56 ne varmışSen baslayana gadar ben yolu yarilarim 56 olurum
gelemeyecekler cınımgelecekler
hoşgeldin canıııım ilk sayfadan kurlları okuyup sonra hadi bize kendini tanıtselamlar beni de aranıza aldığınız için teşekkürler :)
Su çok önemli ya bende azalttım kış gelince normalde 3 kilo içerim ama kışın 1 lt zor gidiyor yanına şişe koy sürahi koy aklına gelir içmekSuyu çok içemiyorum. Ama akşam çok içtim. Kafayı sıyıracam. Of yaasarmısaklı limon kürü var onu yapam bari
iyiyim kuzum bende ... tahmin ettim allah kolaylık versin kuzumiyim tatlim sen nasilsin? acayip kosturmaca icindeyim is yerinde cok yogunum ondan pek giremedim buraya
oh afiyet olsun kuzum... balık ögg ya önümde olsa yiyememBitti yidik hepsini kizim hic sevmiyi zorunan yiyibugun balik yicim karin caliscam
Aa hoşgeldin. Taze kan geldiselamlar beni de aranıza aldığınız için teşekkürler :)
Ya su içmeye içerim ama afedersin içtikçe wc den çıkmıyor zor yetişiyorum. Sarımsak küründen vazgeçtim. Eşim beni evden kovar kokusunu sevmiyo .Su çok önemli ya bende azalttım kış gelince normalde 3 kilo içerim ama kışın 1 lt zor gidiyor yanına şişe koy sürahi koy aklına gelir içmek
iyiyim kuzum bende ... tahmin ettim allah kolaylık versin kuzum
oh afiyet olsun kuzum... balık ögg ya önümde olsa yiyemem
Aa hoşgeldin. Taze kan geldi
Hadi bakalım benden önce listeye girde iyice kafayı yiyim.
Yavaş yavaş işte :)
Nasil gidiyo kilo vermeler
Hoşgeldin canım :)selamlar beni de aranıza aldığınız için teşekkürler :)
Teşekkür ederim çok kibarsın.ahaha teşekkürlersıramı beklerim ben cnm :)
sadece limon suyu içsen de olur kuzumYa su içmeye içerim ama afedersin içtikçe wc den çıkmıyor zor yetişiyorum. Sarımsak küründen vazgeçtim. Eşim beni evden kovar kokusunu sevmiyo .
Teşekkür ederim çok kibarsın.bende 32 yaşındayım. Bir kızım var 1 buçuk yaşında. Çalışmıyorum. 71.80 kg im. 72.50 ile başladım 3 haftadır 1 kilo veremeyen dombilik bişeyim.
paramızı geri istiyozben de olurum 56 ne varmış
gelemeyecekler cınım
öğlene kadar mı ben mi ni zaman
allah allah anlamadım ki bişey olmadıponcikbirgelincik kuzum sana niye cvb yazamıyorum facene birşey mi oldu
İçiyorum ondan inşallah yararı olur.sadece limon suyu içsen de olur kuzum
calışıyosun demeeekk burda berabercene veririz kiloları hadi o zaman başarılarrrrrrokudum cnm hepsine ok yeter ki gitsin kilolar:) ben 32 yaşında 1 çocuk annesiyim kızım 15 aylık emzirme sadece gece olacak şekilde devam ediyor. 1.65 boyunda 75 kiloyum özel sektörde çalışıyorum. diyet olayını iş yerinde çok düzgün uygulayabiliyorum fakat aynısını hafta sonları için çok söyleyemiyeceğim arada kaçırdığım olabiliyor. benim düzenim kısaca bu şekilde
yok para falan köy yerinde verilen para geri alınmazparamızı geri istiyoz
allah allah anlamadım ki bişey olmadı
calışıyosun demeeekk burda berabercene veririz kiloları hadi o zaman başarılarrrrrr
bende 24yasındayım 2 aylık evliyim zayıflayıp mezun olmştm sanırım bi kac aya az daha kilo alırsam listeye geri döncem
yok para falan köy yerinde verilen para geri alınmaz
engellemiş seni bana öle dediSchonerDuft
hahaah hayirdir kiz isimi biraktin? buarada kilon kacccccben de olurum 56 ne varmış
gelemeyecekler cınım
öğlene kadar mı ben mi ni zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?