Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Suyu çok içemiyorum. Ama akşam çok içtim. Kafayı sıyıracam. Of yaa sarmısaklı limon kürü var onu yapam bari
Su çok önemli ya bende azalttım kış gelince normalde 3 kilo içerim ama kışın 1 lt zor gidiyor yanına şişe koy sürahi koy aklına gelir içmek

iyim tatlim sen nasilsin? acayip kosturmaca icindeyim is yerinde cok yogunum ondan pek giremedim buraya
iyiyim kuzum bende ... tahmin ettim allah kolaylık versin kuzum
Bitti yidik hepsini kizim hic sevmiyi zorunan yiyi bugun balik yicim karin caliscam
oh afiyet olsun kuzum... balık ögg ya önümde olsa yiyemem

okudum cnm hepsine ok yeter ki gitsin kilolar:) ben 32 yaşında 1 çocuk annesiyim kızım 15 aylık emzirme sadece gece olacak şekilde devam ediyor. 1.65 boyunda 75 kiloyum özel sektörde çalışıyorum. diyet olayını iş yerinde çok düzgün uygulayabiliyorum fakat aynısını hafta sonları için çok söyleyemiyeceğim arada kaçırdığım olabiliyor. benim düzenim kısaca bu şekilde

Ya su içmeye içerim ama afedersin içtikçe wc den çıkmıyor zor yetişiyorum. Sarımsak küründen vazgeçtim. Eşim beni evden kovar kokusunu sevmiyo .

ahaha teşekkürler sıramı beklerim ben cnm :)
Teşekkür ederim çok kibarsın. bende 32 yaşındayım. Bir kızım var 1 buçuk yaşında. Çalışmıyorum. 71.80 kg im. 72.50 ile başladım 3 haftadır 1 kilo veremeyen dombilik bişeyim.

Teşekkür ederim çok kibarsın. bende 32 yaşındayım. Bir kızım var 1 buçuk yaşında. Çalışmıyorum. 71.80 kg im. 72.50 ile başladım 3 haftadır 1 kilo veremeyen dombilik bişeyim.

aa olurmu ya ne dombiliği her bünye farklı biraz azimle hallederiz insallah. yememize dikkat etsek spor olarak çocuklar yeter zaten :)

calışıyosun demeeekk burda berabercene veririz kiloları hadi o zaman başarılarrrrrr
bende 24yasındayım 2 aylık evliyim zayıflayıp mezun olmştm sanırım bi kac aya az daha kilo alırsam listeye geri döncem

paramızı geri istiyoz

allah allah anlamadım ki bişey olmadı
yok para falan köy yerinde verilen para geri alınmaz
engellemiş seni bana öle dedi SchonerDuft

sözleşmemiz var elimizde kapı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…