- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #247.061
Gozumu zor açıyombide o saatte dısarlarda oldugunu düşün
anneler candır
bende de durum aynı maksat gözüm doysundu
ama canım sarma çekti şimdi benim ağzına atacaksın pirincin tadı ayrı yağı ayrı asması ağrı kenardan yağ akacak offf allahım sana geliyorum üstüne humustan bir lokma atacaksın ağzına nohutun tortusu ağzında dolancak
bnm 7 de calmaya baslıyo 3dk da bircalıyo ben 7.30 da uyanıyormGozumu zor açıyomben işe gitsem 10 tane alarm kurarim heralde anca kalkarim
Kac kilisin pincikson diyet yani bu sefer veririm demek istedimdi
bir video izledik eşimle sucuğu tost makinasınmda pişiriyor yumurtayı üstüne kırıyor pişiyor yarım ekmek koyuyor üstüne bastırıyor sonra ekmeğe tereyağı sürüyor içine kaşar koyuyor patates kızartması koyuyo salam mayonez allahım nasıl güzel görünüyor anlatamam sana
58im ben
Ayy bugun balik yiyim ben buzlukta vardi
Tam benlikbnm 7 de calmaya baslıyo 3dk da bircalıyo ben 7.30 da uyanıyorm
ben hamsi seviyom bide levrek bide alabalıkAyy bugun balik yiyim ben buzlukta vardikaradeniz somonu en sevdigim balik yanina firin patates piyaz ve firin sogan
Haa iyi58im benakşam tartılırım bi daha bakim
ahahahaha pis misinHaa iyicoh iyi buuuuu ay pardon verirsin uzulme
Hamsi severim ama cok nadir yiyom genelde karadeniz somonu fakir somonu gibi geliyo agzima budaben hamsi seviyom bide levrek bide alabalıkama en cok karadeniz hamsisi
Benim gocam 2 kere calişta kalkiyo ben cogu zaman duymuyom bileeşim bıkıyo ittiriyo beni kalkaym diye
Hee baslarsin gocan sana makarna yapsinahahahaha pis misindöverim bak seni yarın başlıyom diyete bak neetcen
o nası bişimiş küçük balık mıHamsi severim ama cok nadir yiyom genelde karadeniz somonu fakir somonu gibi geliyo agzima budaahahahahah deniz alasi gercek adi ama karadeniz somunu diyilar cok lezzetli bi balikkk
adama yazık insan kahvaltı hazırlarBenim gocam 2 kere calişta kalkiyo ben cogu zaman duymuyom bileama bende kalkiyom ugurluyom
yok beraber baslıcaz diyete bittin sen bana engel olcak kimsede yok artıkHee baslarsin gocan sana makarna yapsin
62,1
Buyuk balik firinda yapiyom bayiliyomo nası bişimiş küçük balık mıöncedn dayım balıga cıkardı bize büyük balık getirirdi sazan falan pullu balıklardan yada ızgara yapardı yirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?