- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #247.181
calışıyosun demeeekk burda berabercene veririz kiloları hadi o zaman başarılarrrrrr
bende 24yasındayım 2 aylık evliyim zayıflayıp mezun olmştm sanırım bi kac aya az daha kilo alırsam listeye geri döncem
yok para falan köy yerinde verilen para geri alınmaz
engellemiş seni bana öle dediSchonerDuft
he 60dan sonraısını tutamamtamam hemen basla:)yohsamm olcan 60 sonrasida gelirse yandinnn
bakma ayıpengellemedim
ben bakmıyorum ya uzaktan akrabamız kuzenim gitti düğününe o atmıs zaten cocuktuk oyle sevglı gibi bile değildikbende bakıyorum valla sadece merak
dünkü bu bugün az yedim
iyiyz canımm sen napıyosnNapiyosunuz kizlaar
tamam sildim bakmıyorumhe 60dan sonraısını tutamam
bakma ayıp
iyiyz canımm sen napıyosn
aferin kızımatamam sildim bakmıyorum
yapar valla ama ben merak etmedm kuzenim atmıs Daferin kızımakocen kızar sonra sana nennee yapar
senin kuzende eltinin kuzen gibiyapar valla ama ben merak etmedm kuzenim atmıs D:
senin kuzende eltinin kuzen gibiyapmasın öle şeyler coh ayıpmış de
sen 5 te cıkıyodun diğmiiiahahahhaha yok beD:
öyle vallah, bende son biikac hafta acik kilo aldim ama olsun hemencik veririm yine:)he 60dan sonraısını tutamam
bakma ayıp
iyiyz canımm sen napıyosn
kaç kilo aldınöyle vallah, bende son biikac hafta acik kilo aldim ama olsun hemencik veririm yine:)
1,5 canim yakaç kilo aldın
hihi evet önüne gecersem sorun olmazda buara biraz zor:) suan tam cikolata ve kurabiye Zamani heryerde dolu dolu hiristiyanlarin bayrami varya bu ay bende yiyom mis gibi:)cok değilmişen azından bnmki kadar
günah günah yemehihi evet önüne gecersem sorun olmazda buara biraz zor:) suan tam cikolata ve kurabiye Zamani heryerde dolu dolu hiristiyanlarin bayrami varya bu ay bende yiyom mis gibi:)
sen cvp vereenee kadaaaaarrrrrrrrrbirazdan cıkarım ne 1 saati:
ahahahaha yicem yaaaaa... hatta bu ayin sonunda tatilim var bikac gün görümcemle su meshur kurabiylerden yapcamgünah günah yemene alakaysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?