- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #24.741
iyi geceler kızlar :97:
iyi geceler canım..
nasılsın canım
yaptınmı sporunu...
ayy ben kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum gündüzde uyudum gecede normal uykumu almıştım ama hala uyumak istiyorum..araştırıyorumda hep depresyon belirtisi olarak karşıma çıkıyo
yaptım sporumu. birazdanda maydonozlu limonlu suyumu içeceemm..bakma onlara sen. belirtilere bakarsan ben hamileyim şu anda:)))
ben sabahları içiyorum 2 bardak limonlu ılık su acaba yatmadna öncedemi içsem :26:
yok gerçekten bir garibim yaaa
test yapmadınmı hamilesindir belki istiyomuydun
Şansa bak.Olur olurben kaçırdım ülkede bu diziyi izlemeyen 1 kişi vardı oda beni aradı...sen sonra bana anlat olma mı.
kızlar ben hızla kilo alıyorum. 2 hafta önce 62,5 tum bu hafta bir baktım 64, inanamadım , bu sabah ise 64,5:18: sanırım bööööle hıp hızlı kilo alıcam. baya baya baya bi dikkat etmem lazım , ben de kalori sayiiiim bari, ama 1900-2000e kadar falan sayarim
günaydın kızlar,dün saat 22.30 da annem aradı annaneme 2 ünite kan vermişler hastaneye gittik oğlum mahvolmuş anam mahvolmuş gece yarılarına kadar hastanedeydik az önce geldik,annemde hasta annanemi bugün dayım götürecek hastaneye yazık ya annanem orda kaldı biraz uyuyup almaya gidicez dünyanın sonunu ne zor rabbim kapılara baktırmasın sen bak ben bak dedirtmesin annem ağlaya ağlaya geldi bende ağlama anne öğlen gidip alırız dedim bu ruh halime bir yeni olay daha katıldı allah yardımcımız olsun........
kahvaltı yaptım bugün de dexxlerin 5 saat arayla devam mamalarını içicem canımda hiçbirşey istemiyor kendime kahvaltı hazırladım oğlana yedirdim o da çıktı aradan grip oldum heryerim dökülüyor biraz yatıcam inşallah uyuyabilrimde dinlenirim...
burdadA kimse yok arkadaşa gidecem bende,esra oto koltuğunn kemeri nasıl gevşetiliyo biliyomusun canım ,egeyi sıkmaya başladı şimdi ağlamaya başlar ağlayınca bende panik oluyorum malum ankara trafiği....
waaaww 6 tane hanımeller o kadar kalorilimiymiş
bende annemlere gittiğimde ara öğün olarak yemiştim 4 5 tane
geçmiş olsun canım bu havalar astım alerjisi olanlar için çok fena
psikolojik hastalıklarında kendini en sık gösterdiği aylar..bendede alerjiye bağlı astım bronşit var çok beterdir bilirim
canım aslında hep güçsüz görünmekde yoruyor bizi benide herkes öyle bilir ama bazen patlama noktam olur herşeye ağlarım kafama takarım
inan sadece sen değilsin bende aynen böyleyim şu ara hatta eşim annenlerin yanına göndereyim kafanı dağıt diyo
ama şuna eminim diyette olmamızda bunu tetikliyo bizi mutsuz yapıyo :95:
birde o hapları içmesen zararı olabilir normal diyetle zaten verirsin kiloyu ki çokda kilolu değilsin
canımm senin harika bir öğretmen olduğuna inanıyorum gerçekten çokkk şanslı öğrencilerin
şu an burdada acayip yağmur yağıyo mis gibi toprak kokusu geldi
bende bir sigara yaktım yağmurun sesini dinliyorum :98:
ay inşallah öyledir canım bana dafzla gelmişti.. bi günde alman gereken kalorinin hesini almış oluyorsun yoksaaafdm yanlışın var kıs hanımellerin büyük paketi o kadar kaloriymiş ..............
aferin kız sana.. bak isteyince nasıl da güzel yapıyorsun tebriklerrrkızlaaaarr gözlerime inanamıyorum. bugün velime gitmemee 1 dilim kek 1 kurabiye yememe rağmen yani aç değilken günün şu saatinde.cuma sabaha göre 700 gram az çıktım.. süper yaaa. böcekler işe yaradıı:))) bu arada bugün yedikelrim sabah çeyrek ekmek arası patates kızartması mecburen. çeyrek ekmek kaç dilime tekabül eder bilen var mı? ben 2 diye düşünüyorum ama. neyse 1 bardak süt
öğle 1çorba kasesi yoğurtlu makarna. salata.. saat 4 gibi 1 kek 1 küçük hindistan cevizli kurabiye.(kısırıı, milföy böreğini ve krem şantili pastayı yemedim alkışşş) az öncede kabak yemeği zeytinyağlı 1 kepçe. 1 litreden fazla suyumu da içtim. akşamda osmanı izlerken yürürüm. seviyorum sizziiii motivasyon kaynağı takımım.
uleynnnnnn... bence lıntılar 2 mesaj sayısın.. sonuçta kendi başıma bişey yazmktn ziyade başkasına da cevap veriyorum.. görürsünüz gün içinde bi sürü mesaj yazcamm
eveeetttt işte dünün paylaşımlarıııı...
Aynalar 15(bol alıntılı)
selenay2002 10(bol alıntılı)
irras 9
triptofan 8(biraz azalmış)
takım dışından ;;;julia 3
elifezgi 2 (5 alıntılı)
:44::44:anşaaa 2(10 mesaj alıntılı)
fdm 2(7 mesaj alıntılı)
gezmeci Roseberry 2
yoğun pinky 2
nerdeydin kız nev81 2
sopalık aysen 34 1
çok güzel bi menü olmuş tatlımm... devammm................slm kızlar maşallah oku oku bitmiyor
bir sayfayı okuyorum orda cevap vereceklerime yorum yazıp diğer sayfaya geçiyorum yoksa zor oluyor
ben okuldan geldim arkadaş çağırdı oraya gittik
8 e doğru geldik çamaşır yıkadım şimdi su ısıtıyom kendim yıkanacam
bugün ne yedim
sabah bir dilim kepek ekmeği yarım kk kadar peynir 4 yeşil zeytin yarım domates ve salatalık
ara yeşil elma
öğle 2 bardak şekersiz çay 2 dilim ekmek 5 dilim sucuk kk kadar peynir
akşam 4 kaşık kısır bir dilim börek
insan üzülsün mü sinir mi olsun bilemiyor.. son zamanlarda hep böyle çarpık ilişkiler var ama bunların durumu daha farklı tabi.. keşke aylin evlenmeseydi o oğlanla.. hem hani ölecekti o.. her bölüm biraz daha iyileşiyor gibi:26::26::26::26:Offf Aylin'le Soner beni sarsıyor ya,izlemiycem içim doldu
allah mekanını cennet eylesin kaptanımmmcanım annemi kaybedeli 8 yıl oldu ama sağolsun kız kardeşim iyi bakıyo ben eve gittiğim zaman
insan hamişken b,i anda artıveriyor canım.. aman sen 1900 kalorinin altına düşme.. hatta daha sonra 2500lere kadar çık.. bi de ikiz..kızlar ben hızla kilo alıyorum. 2 hafta önce 62,5 tum bu hafta bir baktım 64, inanamadım , bu sabah ise 64,5:18: sanırım bööööle hıp hızlı kilo alıcam. baya baya baya bi dikkat etmem lazım , ben de kalori sayiiiim bari, ama 1900-2000e kadar falan sayarim
allah yardımcınız olsungünaydın kızlar,dün saat 22.30 da annem aradı annaneme 2 ünite kan vermişler hastaneye gittik oğlum mahvolmuş anam mahvolmuş gece yarılarına kadar hastanedeydik az önce geldik,annemde hasta annanemi bugün dayım götürecek hastaneye yazık ya annanem orda kaldı biraz uyuyup almaya gidicez dünyanın sonunu ne zor rabbim kapılara baktırmasın sen bak ben bak dedirtmesin annem ağlaya ağlaya geldi bende ağlama anne öğlen gidip alırız dedim bu ruh halime bir yeni olay daha katıldı allah yardımcımız olsun........
kahvaltı yaptım bugün de dexxlerin 5 saat arayla devam mamalarını içicem canımda hiçbirşey istemiyor kendime kahvaltı hazırladım oğlana yedirdim o da çıktı aradan grip oldum heryerim dökülüyor biraz yatıcam inşallah uyuyabilrimde dinlenirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?