- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #247.701
yaaaKp hastaymış canım ankaraya taşınma ihtimalleri var
iwittttt.dimik 700gr verdin
Tebrik ederimiwittttt.
Ayy hayirlisi olsun canim üzülme elbet rabbim nasip edecek bizlerede..bugün sabah süpriz ile uyandım şaşmadı geldi yine kırmızılarhayırdır canım çocuklar ile ilgili değil dimi
Aminn canim allah razı olsun. .diyete nerden ara verdim zayif anima denk geldi olaylar bir yil olacak suna bak hala ayni kg dayim amann kuzum dikkat et kg bi illet gibi yakamizi bırakmıyor :))ay oruca mı başladın kuzum cok sevindim allah kabul etsinnnn iyiyim bende aynı devam işte iş güç diyet yapamıyorm bi türlü öyle tuhaf takılıyorum
Hoş buldum canim nasilsinNasıl geçti canım yolculuk
Aaa hoşgeldin canım
Oyyy cicegi burnunda anne iyiyim cok sukur uzaktan arada takip ediyorum sizi kizin nasil gece uykusu falan süt kokulum benim♡♥♡BitmeyenUmidim cnm nasilsnn
Ahaa yeni geldim aklimdan tam sen gectin yazdin :)) nasilsinKizlaaaar napiyosunuzz bir bakayim dedim ama gecmise bakmadim. Kimler var kimler yokkkkkk bilemedim
SekerPancarii sen kesin burdasindir baby
Kızarmış patates kek pek diyet olmamış gibiMenüm
Sabah
1 domates, 1 salatalık
Peynir
1 tane kızarmış patates
Ara
Bir avuç kuru kayısı badem
Öğlen
1 bardak ayran
Kısır 2 marul
Biraz turşu
Ara
Çay küçük dilim ıslak kek
Akşam
Çorba
Ara
1 Havuç
Idare ederrr baby ekimden beri bizi hastalklar birakmiyor sen napiyosunnn basladinmiAhaa yeni geldim aklimdan tam sen gectin yazdin :)) nasilsin
Komşum çağırdı. Ayıp olmasın diye yedim. Yoksa tabakta başka şeylerde vardı. Kızarmış patates bir tane patatesten bahsetmiyorum. Sadece 1 tane nefsimi körlemek için aldım.Kızarmış patates kek pek diyet olmamış gibi
tskler cnmmm . cumaya kadar bakalim kim daha cok kilo verecekTebrik ederim
canimmm bizde iyiyiz cok sukur biraz usuttuk fibi ama idare digoruz. gece ve gunduz pek uykusuzOyyy cicegi burnunda anne iyiyim cok sukur uzaktan arada takip ediyorum sizi kizin nasil gece uykusu falan süt kokulum benim♡♥♡
canimm hosgeldin nasilsinnnKizlaaaar napiyosunuzz bir bakayim dedim ama gecmise bakmadim. Kimler var kimler yokkkkkk bilemedim
SekerPancarii sen kesin burdasindir baby
Hiç iddialı değilim. Hiç bu kadar zorlanmamıştım. Herhalde yaşlandım.tskler cnmmm . cumaya kadar bakalim kim daha cok kilo verecek
canimmm bizde iyiyiz cok sukur biraz usuttuk fibi ama idare digoruz. gece ve gunduz pek uykusuzuykusuzluguda alistim
canimm hosgeldin nasilsinnn
Anladım tüm 1 patates sandimKomşum çağırdı. Ayıp olmasın diye yedim. Yoksa tabakta başka şeylerde vardı. Kızarmış patates bir tane patatesten bahsetmiyorum. Sadece 1 tane nefsimi körlemek için aldım.
Iyiyim sen nasilsin bebegin nasilll kocaman olmusturrrtskler cnmmm . cumaya kadar bakalim kim daha cok kilo verecek
canimmm bizde iyiyiz cok sukur biraz usuttuk fibi ama idare digoruz. gece ve gunduz pek uykusuzuykusuzluguda alistim
canimm hosgeldin nasilsinnn
Yok canım. İnan eşim sabahları evde olduğunda nerdeyse her sabah kızartırım. Bazen canım çekiyor bi tane tadına bakıyorum.Anladım tüm 1 patates sandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?