Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Iyi aksamlar herkese menümü paylaşıyorum
Kalkar kalkmaz limonlu su saat 10 da kahvaltı yaptım 1 yumurta 10 zeytin bir kk peynir marul ve kırmızı lahana salatası zeytinyağlı
Arada sade türk kahvesi ve gün boyu şu
Akşam çorba salata yoğurt
Ve bi saate kadar ip atlayacağım sayısını yaptıktan sonra yazarım

UMEYYE (71.6/72.3/-0.7/%-0.9) 5kasim baslangic kilo:72.5 hedef kilo:52

Thrive60 (82.6/ / /%) 22 kasim. Baslangic kilo:82.8 hedef kilo:77

P pembebalerin (85///%) 3 kasim. Başlangıç kilo:85.5 hedef kilo:79.9

orkide1453 (63.5///%)sabit 7aralık. Başlangıç kilo:63.5 hedef kilo:55

@tgb1907 (75///%)sabit 5 aralık. Başlangıç kilo:75 hedef kilo:65

yüzde hesaplama formülü;

keptinn üye kilosu 60 diyelim;
geçen hafta 60
bu hafta 59
aradaki fark:1kg

yüzde:60-59=
1*100=100
100/60=1,6667
(7 yukarı yuvarlar 1,67 olur)

sonuc:

keptinn(60/59/1/1,67)

bugün sabah süpriz ile uyandım şaşmadı geldi yine kırmızılar hayırdır canım çocuklar ile ilgili değil dimi
Ayy hayirlisi olsun canim üzülme elbet rabbim nasip edecek bizlerede..
Yok canim cocuklarla ilgili degil dayim boşandı onun mahkeme sorunlarıyla ugrasitik bosandi evlendi eski eşi bırakmıyor yakasini cok serli biri rabbim hayirlisiyla kurtulsaydi yeni yengemizde 7aylik hamile bide böyle şeylere sahit olup üzülüyor dayim ilk defa mutlulugu yakalamisken..

ay oruca mı başladın kuzum cok sevindim allah kabul etsinnnn iyiyim bende aynı devam işte iş güç diyet yapamıyorm bi türlü öyle tuhaf takılıyorum
Aminn canim allah razı olsun. .diyete nerden ara verdim zayif anima denk geldi olaylar bir yil olacak suna bak hala ayni kg dayim amann kuzum dikkat et kg bi illet gibi yakamizi bırakmıyor :))
Nasıl geçti canım yolculuk

Aaa hoşgeldin canım
Hoş buldum canim nasilsin

Menüm
Sabah
1 domates, 1 salatalık
Peynir
1 tane kızarmış patates

Ara
Bir avuç kuru kayısı badem

Öğlen
1 bardak ayran
Kısır 2 marul
Biraz turşu

Ara
Çay küçük dilim ıslak kek

Akşam
Çorba

Ara
1 Havuç

Arkadaşlar 500 ip atladım bu arada bem kahvaltılarda ceviz yiyorum 4 5 tane

Kızarmış patates kek pek diyet olmamış gibi

Kızarmış patates kek pek diyet olmamış gibi
Komşum çağırdı. Ayıp olmasın diye yedim. Yoksa tabakta başka şeylerde vardı. Kızarmış patates bir tane patatesten bahsetmiyorum. Sadece 1 tane nefsimi körlemek için aldım.

tskler cnmmm . cumaya kadar bakalim kim daha cok kilo verecek

Oyyy cicegi burnunda anne iyiyim cok sukur uzaktan arada takip ediyorum sizi kizin nasil gece uykusu falan süt kokulum benim♡♥♡
canimmm bizde iyiyiz cok sukur biraz usuttuk fibi ama idare digoruz. gece ve gunduz pek uykusuzuykusuzluguda alistim
Kizlaaaar napiyosunuzz bir bakayim dedim ama gecmise bakmadim. Kimler var kimler yokkkkkk bilemedim

SekerPancarii sen kesin burdasindir baby
canimm hosgeldin nasilsinnn

tskler cnmmm . cumaya kadar bakalim kim daha cok kilo verecek

canimmm bizde iyiyiz cok sukur biraz usuttuk fibi ama idare digoruz. gece ve gunduz pek uykusuzuykusuzluguda alistim

canimm hosgeldin nasilsinnn
Hiç iddialı değilim. Hiç bu kadar zorlanmamıştım. Herhalde yaşlandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…