- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #247.681
Evitt burdayım kuzum bu ara sikintili gün gecirdik.dun gece bi baktim ne yapiyonuz die..sen regl gunun yakinmi varmi bişeyler ♡♥♡BitmeyenUmidim sen nerelerdesin kuzum
Burdayim kuzum utandigimdan gelemedim bu hafta oruc borclarimi tutuyorum yarinda tuttummu son onun dusinda dikkat etmeye calistim bu hafta hergün bi bahaneyle disari ciktim yürüyüş yaptim falan falan..siz napiyonuz nasilsiniz..ivit yaaaa nerde bu kıızzzzz
demek 65lerBen yaptım bhemde 65.8 huhuuuu
ay oruca mı başladın kuzum cok sevindim allah kabul etsinnnn iyiyim bende aynı devam işte iş güç diyet yapamıyorm bi türlü öyle tuhaf takılıyorumEvitt burdayım kuzum bu ara sikintili gün gecirdik.dun gece bi baktim ne yapiyonuz die..sen regl gunun yakinmi varmi bişeyler ♡♥♡
Burdayim kuzum utandigimdan gelemedim bu hafta oruc borclarimi tutuyorum yarinda tuttummu son onun dusinda dikkat etmeye calistim bu hafta hergün bi bahaneyle disari ciktim yürüyüş yaptim falan falan..siz napiyonuz nasilsiniz..
Nasıl geçti canım yolculukKızlar merhaba
Ankaradwyım
Benım kılo fena
Lısteye gıremem herhalde
Dıkkat edıyrm burada
Artık haftaya gırerım verırsem lısteye
Permbe akşam evımdeyımcuma sabah tartırılırım
Aaa hoşgeldin canımEvitt burdayım kuzum bu ara sikintili gün gecirdik.dun gece bi baktim ne yapiyonuz die..sen regl gunun yakinmi varmi bişeyler ♡♥♡
Burdayim kuzum utandigimdan gelemedim bu hafta oruc borclarimi tutuyorum yarinda tuttummu son onun dusinda dikkat etmeye calistim bu hafta hergün bi bahaneyle disari ciktim yürüyüş yaptim falan falan..siz napiyonuz nasilsiniz..
bugün sabah süpriz ile uyandım şaşmadı geldi yine kırmızılarEvitt burdayım kuzum bu ara sikintili gün gecirdik.dun gece bi baktim ne yapiyonuz die..sen regl gunun yakinmi varmi bişeyler ♡♥♡
dimik 700gr verdinkizlar selam
geciktim biliyorum ama kizimin banyo gunu onu yika giydir yedir icir etrafi topla derken kan ter icinde kaldm ancak gelebildim
700 gr vermisim
cok sevinçliyim aralik hedefime az kaldii
kilomu aldin canim?Kızlar merhaba
Ankaradwyım
Benım kılo fena
Lısteye gıremem herhalde
Dıkkat edıyrm burada
hayır olsun inşallah ankarada napıyosun kuzum kötü bişey yok dimiKızlar merhaba
Ankaradwyım
Benım kılo fena
Lısteye gıremem herhalde
Dıkkat edıyrm burada
Dimik sen konuyu kaçırdınhayır olsun inşallah ankarada napıyosun kuzum kötü bişey yok dimi
Ortalamam mi ikiye bölünüyordemek 65lerama sen geçen hafta bildirim yapmadıgın için yüzden 2 ye bölüncek
yyyyaaaaaaa nolmuş nolmuuşşşşşşşşşşşDimik sen konuyu kaçırdın
eevvet kuzuuu bildirim yapmadıgın içinOrtalamam mi ikiye bölünüyor
Kp hastaymış canım ankaraya taşınma ihtimalleri varyyyyaaaaaaa nolmuş nolmuuşşşşşşşşşşş
eevvet kuzuuu bildirim yapmadıgın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?