- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #247.721
Insallah kiloları verelim haftada 1 kere biz de yerizYok canım. İnan eşim sabahları evde olduğunda nerdeyse her sabah kızartırım. Bazen canım çekiyor bi tane tadına bakıyorum.
cnm moralini bozma gidecek o kilolar .Hiç iddialı değilim. Hiç bu kadar zorlanmamıştım. Herhalde yaşlandım.
ben biraz uauttum cnm. buyudu valla ne zaman gecti valitIyiyim sen nasilsin bebegin nasilll kocaman olmusturrr
Ohh masallaahhhcnm moralini bozma gidecek o kilolar .
spora baslayacqksn sen beni gecersn
ben biraz uauttum cnm. buyudu valla ne zaman gecti valit
kizin ne yapıyor bakim sen ne yapiyrsun
dimiiOhh masallaahhh
Benim ki duz duvara tirmaniyoben de onla iste delirmeceler
Evet canım hasta diye gitcekleryaaahasta diye mi anlamadım ben
İyiyim çok şükür :)Aminn canim allah razı olsun. .diyete nerden ara verdim zayif anima denk geldi olaylar bir yil olacak suna bak hala ayni kg dayim amann kuzum dikkat et kg bi illet gibi yakamizi bırakmıyor :))
Hoş buldum canim nasilsin
Yok ya etmiyorumm ... duzelmiyo kidimiiakilli bidiklar
buyuudkce isler de zorlasiyor Allah yardimcimiz olsun
sen diyete devam esiyor musun kac kg oldun bakim
cok gecmis olsun cnm. Neden oyle oldun ki bir doktora mi gitsen.Yok ya etmiyorumm ... duzelmiyo kibu kis bize hic iyi gelmedi hicccccc
Artik salginlari gectim 4 5 gundur omzum boynummmm tutulmustu allahimm nasil agri anlatamam yatarken kalkamiyodumbugun biraz duzeldmm annem kostu yardima kolum bile kalkmiyodu
Yokcnm zıyarete geldık cok sagolhayır olsun inşallah ankarada napıyosun kuzum kötü bişey yok dimi
Paykastimya 900 grm vermisim gormedin demekki
Geçmiş olsun. Hayir baslamadimIdare ederrr baby ekimden beri bizi hastalklar birakmiyor sen napiyosunnn basladinmi
Gitmedim ama kas gevsetici bide agrikesici krem surdum ikisi sayesnde iyilestim cnm.cok gecmis olsun cnm. Neden oyle oldun ki bir doktora mi gitsen.
Bu arada ben hamileyken senin bir ark mi tanidigin mi hamileydi ayagi kirilmisti o dogum byaptkmk
iyi ol cnmmmGitmedim ama kas gevsetici bide agrikesici krem surdum ikisi sayesnde iyilestim cnm.
Ever 6 aylk falan oglusu
Hosbuldum teşekkür ederimorkide1453 hos geldin aramiza cnm.
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar
Herkese gunaydin ay bugn hava cok siguk dindum
GünaydınGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?