Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Mekik pek ise yaramiyo zaten karinda kuzum abs iyi valla benim karnim abslerle evrim gecirdi o kadar duzeldi ki o yuzden korkmadan devam et bence

ay nihayet dondun cnm hos geldinn ozlettin kendini

ben SekerPancarii ndan saglikli kurabik tarifi aliyorum sen ne yapiyrsn
Bende sizi cok ozledimmm. Banlandigima degilde sizle ayri kaldigima üzülüyorum Bende haftasonu abimdeyim. Kedileriyle yuvarlaniyorum suan
canim orda pudingde var onuda dene güzel oluyor ♡

Bende sizi cok ozledimmm. Banlandigima degilde sizle ayri kaldigima üzülüyorum Bende haftasonu abimdeyim. Kedileriyle yuvarlaniyorum suan
niye banlndn sen de bakemmm
kedi mii tombik miii tuy yumami
tmm cnm deneyeyimm ya ben yapmayida yemeyide cok sevyrm

niye banlndn sen de bakemmm
kedi mii tombik miii tuy yumami
tmm cnm deneyeyimm ya ben yapmayida yemeyide cok sevyrm
Evet yaa şişko patates çok tatlı görsen ♡♡♡ valla bu kez bağlandığıma şaşırmadım hiç bile bile banladım
Ya bende yapip yemeği çok seviyorum nolucaz biz böyle benim yeni tarifim var tavuk etinden salam kendim yapiyorum. Bidahakine yapınca sekerpancarimizin topiginde paylaşıcam. Sizde cok begenirsiniz. Ben dışarıdan yiyemiyorum migdem bulanıo hindifume hariç

Mekik pek ise yaramiyo zaten karinda kuzum abs iyi valla benim karnim abslerle evrim gecirdi o kadar duzeldi ki o yuzden korkmadan devam et bence
6 week 6 pack forever
diyosun yani

Kıxlar merhaba
Dıyet yapmaya devam tartı yok burda
Insallah zayıflıyrmdur
Kızlar özlettiniz kendinizi

Kızlar özlettiniz kendinizi
Bende ozledim hepinizi ♡ takimimi ♡

kizlar ben bu hafta 3 kilo almadiysam bilmiyorum kendimi kaybettim. Okadar emek vermiştim oysa. Tabi 3 kilo değildir ama aldim yani birde tartılmaya korkuyorum yeğenimin doğumgününü kutlicaz bugünde minik parça pasta yerim

Ay cok merak ettim ne yaptinda banlandin bulamiyok mu ne yaptifinii

garfield desene cok severm

paylas canimm oyle bildigin guzel tarifleri ben bakiyorum topigee
kiz ben her seyi cok severim salam sosis agzima surmem bir yemedigim onlar sanirim

ins almamissindir yaa yesek yesek almasak tas olsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…