- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #247.761
Mekik pek ise yaramiyo zaten karinda kuzum abs iyi valla benim karnim abslerle evrim gecirdi o kadar duzeldi ki o yuzden korkmadan devam et benceBir haftadır bende pastaya dayanamıyorum ama artı çıkmadım şükür zaten bir hafta sabit bir hafta vererek gidiyorum bakalım az kaldı aslında şu göbeğimi halledebilsem vermem kilo ama işte
Diastis recti diye duydunmu hiç canım
Doğumda esneyen karın kaslarımızın açılmasıymış ve onu kapatmadan mekik falan yapılmayacakmış yoksa daha kötü olurmuş
Onu okuduğum gün 6pack yapmak gelmedi içimden sonra kadının biri de hergün mekik çekerek doğumdan sonra karnının sert dümdüz olduğunu yazmış kafam karışık yani ayy
Gormedim gizSekerPancarii bebisim yulaf ezmeli tatli kura iye tarifin vsr mii daha once sordumda gprmedn danirim cvp vermedn bans senin yuznden saglikli kurabiyeye gecis yapamadm l
hehh s ag ol bebisimmmGormedim gizdur bakam telde ss ler vardi atiyim bi iki dene
Eki Görüntüle 2076985 Eki Görüntüle 2076988 Eki Görüntüle 2076989
Geldim
Hadi yap bugunhehh s ag ol bebisimmm
tatlim ya hazirlnslari okunmiiGeldim
Hadi yap bugun
Bu kahveli olan benim topikde de yaziyi onu ordan okitatlim ya hazirlnslari okunmii
malzemlri bugun alaymda yarn ins yapemm
kiz ben senin topige baktimda yulaf ezmeli tatli kurabik bulamadiydumBu kahveli olan benim topikde de yaziyi onu ordan oki
granul kahve dimi bebeissimm birde hinditan cevizi yagi nereden alicimBu kahveli olan benim topikde de yaziyi onu ordan oki
ay nihayet dondun cnm hos geldinn ozlettin kendiniSelam kizlar napıyorsunuz
Bende sizi cok ozledimmm. Banlandigima degilde sizle ayri kaldigima üzülüyorumay nihayet dondun cnm hos geldinn ozlettin kendini
benSekerPancarii ndan saglikli kurabik tarifi aliyorum sen ne yapiyrsn
niye banlndn sen de bakemmmBende sizi cok ozledimmm. Banlandigima degilde sizle ayri kaldigima üzülüyorumBende haftasonu abimdeyim. Kedileriyle yuvarlaniyorum suan
canim orda pudingde var onuda dene güzel oluyor ♡
Evet yaa şişko patates çok tatlı görsen ♡♡♡ valla bu kez bağlandığıma şaşırmadım hiç bile bile banladımniye banlndn sen de bakemmm
kedi mii tombik miii tuy yumami
tmm cnm deneyeyimm ya ben yapmayida yemeyide cok sevyrm
InshAllah lilimm. Allahtan umit kesilmezKıxlar merhaba
Dıyet yapmaya devam tartı yok burda
Insallah zayıflıyrmdur
6 week 6 pack foreverMekik pek ise yaramiyo zaten karinda kuzum abs iyi valla benim karnim abslerle evrim gecirdi o kadar duzeldi ki o yuzden korkmadan devam et bence
Bende sizi cok ozledimmm. Banlandigima degilde sizle ayri kaldigima üzülüyorumBende haftasonu abimdeyim. Kedileriyle yuvarlaniyorum suan
canim orda pudingde var onuda dene güzel oluyor ♡
Kızlar özlettiniz kendiniziKıxlar merhaba
Dıyet yapmaya devam tartı yok burda
Insallah zayıflıyrmdur
Bende ozledim hepinizi ♡ takimimi ♡Kızlar özlettiniz kendinizi
Ay cok merak ettim ne yaptinda banlandin bulamiyok mu ne yaptifiniiEvet yaa şişko patates çok tatlı görsen ♡♡♡ valla bu kez bağlandığıma şaşırmadım hiç bile bile banladım
Ya bende yapip yemeği çok seviyorum nolucaz biz böylebenim yeni tarifim var tavuk etinden salam kendim yapiyorum. Bidahakine yapınca sekerpancarimizin topiginde paylaşıcam. Sizde cok begenirsiniz. Ben dışarıdan yiyemiyorum migdem bulanıo hindifume hariç
ins almamissindir yaa yesek yesek almasak tas olsakBende ozledim hepinizi ♡ takimimi ♡
kizlar ben bu hafta 3 kilo almadiysam bilmiyorumkendimi kaybettim. Okadar emek vermiştim oysa. Tabi 3 kilo değildir ama aldim yani birde tartılmaya korkuyorum yeğenimin doğumgününü kutlicaz bugünde minik parça pasta yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?