- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #247.781
Kanallaramı bakacaklar. İnşallah herşey istediğin gibi sonuçlanır.ben geldim kızlar bugün yine doktora gittim reglimin 2.ci günü idi. klomene başladım dua edin bana olur mu perşembe günü de rahim filmi çekilecem
Allah yardimcin olsun cnm. Rabbim gonlune gore versin. ins hersey yolunda gider.ben geldim kızlar bugün yine doktora gittim reglimin 2.ci günü idi. klomene başladım dua edin bana olur mu perşembe günü de rahim filmi çekilecem
Ya böyle yemek yerken kendimi kaybetmek istiyorumAy cok merak ettim ne yaptinda banlandin bulamiyok mu ne yaptifinii
garfield desene cok severm
paylas canimm oyle bildigin guzel tarifleri ben bakiyorum topigee
kiz ben her seyi cok severim salam sosis agzima surmem bir yemedigim onlar sanirim
ins almamissindir yaa yesek yesek almasak tas olsak
Canım InshAllah bukez hayırlısıyla olumlu sonuçlanırben geldim kızlar bugün yine doktora gittim reglimin 2.ci günü idi. klomene başladım dua edin bana olur mu perşembe günü de rahim filmi çekilecem
bende bendeYa böyle yemek yerken kendimi kaybetmek istiyorumama olmuyor ne yazikki
Canım son mesajlarıma girip bakarsan gorsebilirsin
Ne anladın ben birsey anlamadimdabende bende
baktim mesajlatina cnm
Kahvaltı yokmu canım.4 gibi bir muz ve bir dilim peynir yedim 350 ip atladim akşam 5 te balık salata ve şalgam suyu normal suyu da iciyorum insallah gunu vu sekilde kapaticam
Kanallar açık yarım rahimliyim situs inversusum birde düşük yapınca bakalım dedi doktor aşılama yapan doktor da sormuştu acaba Bir sey varda ondan mi tutunmadı yani kimyasal oldu demişti ama çok tedirginim tereddüt içindeyim bir anda doktra gittim karar verdimKanallaramı bakacaklar. İnşallah herşey istediğin gibi sonuçlanır.
Amin kuzum inşallah busefer sen verirken ben kilo alacam inşallahAllah yardimcin olsun cnm. Rabbim gonlune gore versin. ins hersey yolunda gider.
Amin tatlım senin mapus uzun mu sürdü bu seferCanım InshAllah bukez hayırlısıyla olumlu sonuçlanır
Bacaklarini gösteren kadının mevzusu muydu neydiKanallar açık yarım rahimliyim situs inversusum birde düşük yapınca bakalım dedi doktor aşılama yapan doktor da sormuştu acaba Bir sey varda ondan mi tutunmadı yani kimyasal oldu demişti ama çok tedirginim tereddüt içindeyim bir anda doktra gittim karar verdim
Amin kuzum inşallah busefer sen verirken ben kilo alacam inşallah
Amin tatlım senin mapus uzun mu sürdü bu seferkimle dalaştın bakamadım da mevzuya bu sefer
Sadece bu kadar mi4 gibi bir muz ve bir dilim peynir yedim 350 ip atladim akşam 5 te balık salata ve şalgam suyu normal suyu da iciyorum insallah gunu vu sekilde kapaticam
Sabah paylasmistimKahvaltı yokmu canım.
Sabah kahvaltı mi paylaşmıştım o yüzden tekrar yazmadımSadece bu kadar mi
Hiç korkma Allahın izniyle herşey yoluna girecek.Kanallar açık yarım rahimliyim situs inversusum birde düşük yapınca bakalım dedi doktor aşılama yapan doktor da sormuştu acaba Bir sey varda ondan mi tutunmadı yani kimyasal oldu demişti ama çok tedirginim tereddüt içindeyim bir anda doktra gittim karar verdim
Amin kuzum inşallah busefer sen verirken ben kilo alacam inşallah
Amin tatlım senin mapus uzun mu sürdü bu seferkimle dalaştın bakamadım da mevzuya bu sefer
Sagol tatlim6 week 6 pack forever
diyosun yani
Kızlar özlettiniz kendinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?