- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #24.761
bende artık en az 65 olayım öyel diyorum sanki oluyomuş gibitest yaptım bebek yok. beklemiyordum da zaten. 55 olum öle.
kızlar ben hızla kilo alıyorum. 2 hafta önce 62,5 tum bu hafta bir baktım 64, inanamadım , bu sabah ise 64,5:18: sanırım bööööle hıp hızlı kilo alıcam. baya baya baya bi dikkat etmem lazım , ben de kalori sayiiiim bari, ama 1900-2000e kadar falan sayarim
geçmiş olsun canım allah yardımcınız olsungünaydın kızlar,dün saat 22.30 da annem aradı annaneme 2 ünite kan vermişler hastaneye gittik oğlum mahvolmuş anam mahvolmuş gece yarılarına kadar hastanedeydik az önce geldik,annemde hasta annanemi bugün dayım götürecek hastaneye yazık ya annanem orda kaldı biraz uyuyup almaya gidicez dünyanın sonunu ne zor rabbim kapılara baktırmasın sen bak ben bak dedirtmesin annem ağlaya ağlaya geldi bende ağlama anne öğlen gidip alırız dedim bu ruh halime bir yeni olay daha katıldı allah yardımcımız olsun........
kahvaltı yaptım bugün de dexxlerin 5 saat arayla devam mamalarını içicem canımda hiçbirşey istemiyor kendime kahvaltı hazırladım oğlana yedirdim o da çıktı aradan grip oldum heryerim dökülüyor biraz yatıcam inşallah uyuyabilrimde dinlenirim...
herkeslere günaydın kızlar......bende dayanamayıp bugün sabah tartıldım.. üzerimi çıkarmadan ve wcye gitmeden önce.. geçen cumaya göre +500 deyim.. ama regl olduğumu da söylemem gerek.. inşallah bu cuma güzel bi sonuç görürüm.. hatta 66ları görsem süper olur...
burdadA kimse yok arkadaşa gidecem bende,esra oto koltuğunn kemeri nasıl gevşetiliyo biliyomusun canım ,egeyi sıkmaya başladı şimdi ağlamaya başlar ağlayınca bende panik oluyorum malum ankara trafiği....
esra çıktı ben cevap veriyim, oto koltuğunda emniyet kemerinin klipsinin (çocuğun bacaklarının arasındaki kısım) oto koltuğuna birleştiği yerde metal bir aparat var ( kumaşın içinde kalıyor), onun alttan veya üstten bastırılabilen bir yeri var, o şey kemeri sıkıştırıyo, basınca gevşiyor ve kemeri uzatabiliyorsun, umarım yardımcı olabilmişimdir
Canım bence gidişatın ve bilincin çok güzel.Doğumdan sonra,seninle aynı takımda kilo veremeye çabalayacağımız günleri görmek için sabırsızlanıyorum.kızlar ben hızla kilo alıyorum. 2 hafta önce 62,5 tum bu hafta bir baktım 64, inanamadım , bu sabah ise 64,5:18: sanırım bööööle hıp hızlı kilo alıcam. baya baya baya bi dikkat etmem lazım , ben de kalori sayiiiim bari, ama 1900-2000e kadar falan sayarim
Geçmiş olsun canımic vitamini almaya çalış...günaydın kızlar,dün saat 22.30 da annem aradı annaneme 2 ünite kan vermişler hastaneye gittik oğlum mahvolmuş anam mahvolmuş gece yarılarına kadar hastanedeydik az önce geldik,annemde hasta annanemi bugün dayım götürecek hastaneye yazık ya annanem orda kaldı biraz uyuyup almaya gidicez dünyanın sonunu ne zor rabbim kapılara baktırmasın sen bak ben bak dedirtmesin annem ağlaya ağlaya geldi bende ağlama anne öğlen gidip alırız dedim bu ruh halime bir yeni olay daha katıldı allah yardımcımız olsun........
Allah yardımcınız olsun canım benim,zor zor zor...
kahvaltı yaptım bugün de dexxlerin 5 saat arayla devam mamalarını içicem canımda hiçbirşey istemiyor kendime kahvaltı hazırladım oğlana yedirdim o da çıktı aradan grip oldum heryerim dökülüyor biraz yatıcam inşallah uyuyabilrimde dinlenirim...
Canım bende de aynı durum var yaherkeslere günaydın kızlar......bende dayanamayıp bugün sabah tartıldım.. üzerimi çıkarmadan ve wcye gitmeden önce.. geçen cumaya göre +500 deyim.. ama regl olduğumu da söylemem gerek.. inşallah bu cuma güzel bi sonuç görürüm.. hatta 66ları görsem süper olur...
hıımmm sende bi terslik var galibageçmiş olsun canım allah yardımcınız olsun
rabbim bir an önce şifasını versin inşlh
ya 2 ay olacak diyete gireli ben regl dönemlerimdede hep kilo verdim hatta duraksama yaşadığım dönem regl dönemi bittikten sonraydı acaba bendemi bi terslik var :86:
canım 700 kalori çok çok azzz.... beyin yediklerinin az olduğunu bildiği için depolama yapıyor.. bunu bi tehdit olarak algılıyor biraz artır yemeni. ve müsliyi hergün yeme..ben bundan 1 ay önce 70-71 arasına takılıp kalmıştım hem de haftalarca.. sonra 3-4 fazla yedim 600 gr aldım hatta.. sonra diyetime bi sarıldım 1 kg gitti. vücudu böyle şaşırtabilirsin.. bi de sen verdin verdin sıra kalıcı yapışık kilolara geldi.. yerleşmiş kiloyu vermek daha irade ister.. ve uzun süreli diyetlerde haftada bir gün vücudu şaşırtmak gerek bence..Canım bence gidişatın ve bilincin çok güzel.Doğumdan sonra,seninle aynı takımda kilo veremeye çabalayacağımız günleri görmek için sabırsızlanıyorum.
Geçmiş olsun canımic vitamini almaya çalış...
Canım bende de aynı durum var yaHatta sanırım kilo direnci duraklama dönemine girdim.Müsliden dolayı şu an günde maximum 700 kalori aldığım ve 6 km yürüdüğüm halde,tartı kıpırdamadı bugün çıktığımda.Belki de ödem vardır bilmiyorum.Bana duraklama dönemi gibi geldi.Arkadaşlar bu duraklama dönemini yaşayan oldu mu,nasıl hareketlendirdiniz?
esra çıktı ben cevap veriyim, oto koltuğunda emniyet kemerinin klipsinin (çocuğun bacaklarının arasındaki kısım) oto koltuğuna birleştiği yerde metal bir aparat var ( kumaşın içinde kalıyor), onun alttan veya üstten bastırılabilen bir yeri var, o şey kemeri sıkıştırıyo, basınca gevşiyor ve kemeri uzatabiliyorsun, umarım yardımcı olabilmişimdir
selinay elif yarımcı olmuş aynen öyle o aparatın üstünde kumaş var onun altında basınca yandaki kemerleri çek uzuyor canım....
Canım bence gidişatın ve bilincin çok güzel.Doğumdan sonra,seninle aynı takımda kilo veremeye çabalayacağımız günleri görmek için sabırsızlanıyorum.
Canım bende de aynı durum var yaHatta sanırım kilo direnci duraklama dönemine girdim.Müsliden dolayı şu an günde maximum 700 kalori aldığım ve 6 km yürüdüğüm halde,tartı kıpırdamadı bugün çıktığımda.Belki de ödem vardır bilmiyorum.Bana duraklama dönemi gibi geldi.Arkadaşlar bu duraklama dönemini yaşayan oldu mu,nasıl hareketlendirdiniz?
Canım bence gidişatın ve bilincin çok güzel.Doğumdan sonra,seninle aynı takımda kilo veremeye çabalayacağımız günleri görmek için sabırsızlanıyorum.
Allah mekanını cennet eylesin canım.
Aslı ya face e bana baksana. bu gölgeli saçımmı siyah saçıımmı daha güzel sence? çok önemli.
kızlar ben hızla kilo alıyorum. 2 hafta önce 62,5 tum bu hafta bir baktım 64, inanamadım , bu sabah ise 64,5:18: sanırım bööööle hıp hızlı kilo alıcam. baya baya baya bi dikkat etmem lazım , ben de kalori sayiiiim bari, ama 1900-2000e kadar falan sayarim
günaydın kızlar ,benim canım sıkkın gibi biraz siz neler yapıyosunuz.......................
günaydın kızlar,dün saat 22.30 da annem aradı annaneme 2 ünite kan vermişler hastaneye gittik oğlum mahvolmuş anam mahvolmuş gece yarılarına kadar hastanedeydik az önce geldik,annemde hasta annanemi bugün dayım götürecek hastaneye yazık ya annanem orda kaldı biraz uyuyup almaya gidicez dünyanın sonunu ne zor rabbim kapılara baktırmasın sen bak ben bak dedirtmesin annem ağlaya ağlaya geldi bende ağlama anne öğlen gidip alırız dedim bu ruh halime bir yeni olay daha katıldı allah yardımcımız olsun........
allah mekanını cennet eylesin kaptanımmm
tünaydın kızlardaha yeni kalkıyorum limonlu sularımı içicem artık öğleyi sabah sayıcam :96:
hava yağmurlu kapalı ama sıcak
kızlar , benim kız kardeşim de ikiz hamileydi, bu gün 34 haftalıkken doğum yaptı, bebekler küvözde, kendisi de psk. olarak çok iyi sayılmaz (hatta beyin felci falan diye çok korktuk, korkudan dili tutulmuş kızın) onun için Salatı tefriciye dağıtıyorum. 4444 tefriciyenin 1111 ini burada dağıtmayı düşünüyorum, haftaya çarşambaya kadar okuyabilecek olanlarınız varsa sevinirim.
gülçin bence siyah saçın daha çok yakışıyor
bi bilgim yok bu konudabu arada bugün regl olduum..ya kaç haftadır bekliyordum şimdi geldi. haftasonu da kocam gelecek. ne yani kardeş kardeş mi yatacaaazz?bu dönemi kısa kesen bişe var mı bildiniz yaa?ay bende utanma filan kalmadı biliyorum ama napim siz yabancı değilsiiin
galiba yaa. neyse benimkisi bir değişiklik isteğiydi ama pişmanlık başladı. bugün koyultsam mı dedim ama vazgeçtim. kendiliğinden aksın.
peki tamamm canımm...Canım ben de seçimde sandık başkanıyım 12 haziranda,gece 11'e kadar eve gelmem zor.Başka biriyle takas et istersen...
olaaaarrrrrolmaaazzzz. gezerken hasta değilsin demi. (tipik öğretmen repliği) 50 olacak. bugün yapmazsan faiziyle yarın yaparsın zaman böle... duyupta görüpte cezasını yapmayanın kaynanası ölsüüünnnn.
yokk bacım o......u(anlamışındır umarım) bekledim sabaha kadar ondan gelemedimm...daha yeni kalktım sabah eve geldim düşün kaç saatttir uyuyorum şeytan dedi boğ at ama olmuyo işte...ondan gelemdeim iş yerinde internette yok...ama maşallahınızın var sayfalar akmış gitmiş geneee...bu akşam anşaa ayşegül yok malatyayı geziyor sanırım hadi gel ayşegül cicilerini göster bize....
ayşen 34 canım sen kaç yaşındasın? geçmiş sayfalarda kızının doğum yaptığını yazmıştın merak ettim....
annem gibi olcak ama yeeee sen iki canlısınnnkızlar ben hızla kilo alıyorum. 2 hafta önce 62,5 tum bu hafta bir baktım 64, inanamadım , bu sabah ise 64,5:18: sanırım bööööle hıp hızlı kilo alıcam. baya baya baya bi dikkat etmem lazım , ben de kalori sayiiiim bari, ama 1900-2000e kadar falan sayarim
utncak şey diil bu yaa benim kocam askere gitceği hafta hastaydım izne geldi hastaydım herif askerden geldi ben gene hastaydımmmbu arada bugün regl olduum..ya kaç haftadır bekliyordum şimdi geldi. haftasonu da kocam gelecek. ne yani kardeş kardeş mi yatacaaazz?bu dönemi kısa kesen bişe var mı bildiniz yaa?ay bende utanma filan kalmadı biliyorum ama napim siz yabancı değilsiiin
beeeeeeen gelddddiiiiiiiiiiiimmmmmm nasılsınız kızlar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?