Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

test yaptım bebek yok. beklemiyordum da zaten. 55 olum öle.
bende artık en az 65 olayım öyel diyorum sanki oluyomuş gibi

tuzlu yeme canım en çok kiloyu hamilelik döneminde tuz aldırırmış
birde ikiz senin...normal hamilelerden biraz farkın olur demi

geçmiş olsun canım allah yardımcınız olsun
rabbim bir an önce şifasını versin inşlh

ya 2 ay olacak diyete gireli ben regl dönemlerimdede hep kilo verdim hatta duraksama yaşadığım dönem regl dönemi bittikten sonraydı acaba bendemi bi terslik var :86:

burdadA kimse yok arkadaşa gidecem bende,esra oto koltuğunn kemeri nasıl gevşetiliyo biliyomusun canım ,egeyi sıkmaya başladı şimdi ağlamaya başlar ağlayınca bende panik oluyorum malum ankara trafiği....

selinay elif yarımcı olmuş aynen öyle o aparatın üstünde kumaş var onun altında basınca yandaki kemerleri çek uzuyor canım....

Canım bence gidişatın ve bilincin çok güzel.Doğumdan sonra,seninle aynı takımda kilo veremeye çabalayacağımız günleri görmek için sabırsızlanıyorum.
Geçmiş olsun canımic vitamini almaya çalış...
Canım bende de aynı durum var ya Hatta sanırım kilo direnci duraklama dönemine girdim.Müsliden dolayı şu an günde maximum 700 kalori aldığım ve 6 km yürüdüğüm halde,tartı kıpırdamadı bugün çıktığımda.Belki de ödem vardır bilmiyorum.Bana duraklama dönemi gibi geldi.Arkadaşlar bu duraklama dönemini yaşayan oldu mu,nasıl hareketlendirdiniz?

hıımmm sende bi terslik var galiba canım sonuçta herkesin bünyesi farklı.. ben regl döneminde koca göbek olarak geziyorum bazen karnım şiş oluyor

canım 700 kalori çok çok azzz.... beyin yediklerinin az olduğunu bildiği için depolama yapıyor.. bunu bi tehdit olarak algılıyor biraz artır yemeni. ve müsliyi hergün yeme..ben bundan 1 ay önce 70-71 arasına takılıp kalmıştım hem de haftalarca.. sonra 3-4 fazla yedim 600 gr aldım hatta.. sonra diyetime bi sarıldım 1 kg gitti. vücudu böyle şaşırtabilirsin.. bi de sen verdin verdin sıra kalıcı yapışık kilolara geldi.. yerleşmiş kiloyu vermek daha irade ister.. ve uzun süreli diyetlerde haftada bir gün vücudu şaşırtmak gerek bence..

kızlar az sonra işten çıkıp eve gidicem. ev darmadağın işler beni bekler.. giderken tavuk alıvam fırında bi güzel yapıcamm.yanına salata+cacık+bulgur pilavı (ben 1-2 kaşık yerim sadece).. çok işim var çokk.. genelde akşamları gelemiyorum eşim pek hoşlanmıyor nete girip sizle vakit geçirmemden kıskanç şey.. gündüz de siz olmuoyrsunuz.. sohbetin dışında kalıyorum

çok doldurmayın sayfaları heee...

gerçi benim regl dönemlerim tartı gününden iki gün sonra oldu tartı gününede bitmiş oldu nerdeyse bundan kaynaklanabilir

nevcim bende duraklama dönemi yaşadım 10 gün felan o ara dondurma yedim bisküvi yedim
sonra artıya çıktım hatta 500 gr dan fazlaydı ama :26:
sonra ilerledim sende bünyeni şaşırt canım

selinay elif yarımcı olmuş aynen öyle o aparatın üstünde kumaş var onun altında basınca yandaki kemerleri çek uzuyor canım....

sağolun kızlar giderken bebe mağzasına uğradım hallettirdim...

bu arada sabah 1 yumurta yarım simit salata

öğlen ıspanak ve ayran bakalım tartı ne sonuçlar verecek cuma..............

ben de size katılmak için sabırsızlanıyorum ama halimden çok da şikayetçi olmicam, hamileliğin tadını çıkartıcam bundn sonra muhtemelen bi daha bebek düşünmeyiz, o komik hamile tişörtlerinden de alıcam bahçıvan kotlardan da, tombili tombili dolaşıcam ortalıkta

nev, duraklma dönemi olduğunu düşünmüyorum kalori kısıtladığımız zaman vücut da yakmayı azaltıyor, yediklerimizin 1/5'ini sindirim için harcıyoruz, yani 1400 kal. alırken 280 kalorisini sindirime ayırıyordun şimdi ise 140 kalorisini, bu da senin yaptığın 20-25 dk. yürüyüşün kalorisi.
duraklma dönemine gelince ben yaşadım, 67 kilodayken buraya geldim, ramazan başı idi , hızla 63 kiloya düştüm, sonra 3 ay kadar yerimde saydım. tabi sürekli diyet yapmadım o 3 ayda , ama ne zaman ki yapmam gerekenieri harfiyen yaptım (kalorime ve araöğünlerime+ yeşil çaya sadık kaldım) üstüne yürüyüş de koyunca kilolar kıpırdanmaya başladı. 67 den önce verdiğim bi 7 kilo vardı, biraz o sebepten biraz da ramazanda su kaybettim sanırım bu yüzden verdiğim sular geri gelip tartıya yalan söyletti
inanma sen o tartıya yalan söylüyodur, bir de o 2 öğün müslili diyet çok ağır bi diyet bence 1 öğün yapsan daha olumlu etkilenirsin. (bana kalsa ben o müsliyle araöğün yaparım) ya da 2 öğün yapmak istiyor çok uzun tutma bence diğer düşük kalorili veya şok diyetler gibi düşün onu da...

kızlar , benim kız kardeşim de ikiz hamileydi, bu gün 34 haftalıkken doğum yaptı, bebekler küvözde, kendisi de psk. olarak çok iyi sayılmaz (hatta beyin felci falan diye çok korktuk, korkudan dili tutulmuş kızın) onun için Salatı tefriciye dağıtıyorum. 4444 tefriciyenin 1111 ini burada dağıtmayı düşünüyorum, haftaya çarşambaya kadar okuyabilecek olanlarınız varsa sevinirim.

700 kalori miii?kız kilo düştüğünde kalorini kaça düşüreceksin. 400 e mi. ya 1200 den 700 e düşünce kilo almadığına dua et. vücut kıtlık sembolü verip aldığın her şeyi depolarmış az yersen. sonra yemiyorum ama kilo alıyorum diyenlere döneriz.

Allah mekanını cennet eylesin canım.

sağol canım amin

Aslı ya face e bana baksana. bu gölgeli saçımmı siyah saçıımmı daha güzel sence? çok önemli.

canım kusura bakma şimdi gördüm mesajını bakarım şimdi

sen say ama çocuğa saydırma

günaydın kızlar ,benim canım sıkkın gibi biraz siz neler yapıyosunuz.......................

hayırdır canım neyin var

canım geçmiş olsun allah kolaylık versin

allah mekanını cennet eylesin kaptanımmm

sağol canım amin

tünaydın kızlar daha yeni kalkıyorum limonlu sularımı içicem artık öğleyi sabah sayıcam :96:
hava yağmurlu kapalı ama sıcak

ne uykusu bu kız

canım geçmiş olsun ben 500 tanesi okurum

bu arada bugün regl olduum..ya kaç haftadır bekliyordum şimdi geldi. haftasonu da kocam gelecek. ne yani kardeş kardeş mi yatacaaazz?bu dönemi kısa kesen bişe var mı bildiniz yaa?ay bende utanma filan kalmadı biliyorum ama napim siz yabancı değilsiiin

bi bilgim yok bu konuda

galiba yaa. neyse benimkisi bir değişiklik isteğiydi ama pişmanlık başladı. bugün koyultsam mı dedim ama vazgeçtim. kendiliğinden aksın.

akmaz ki canım o akana kadar yıl geçer

Canım ben de seçimde sandık başkanıyım 12 haziranda,gece 11'e kadar eve gelmem zor.Başka biriyle takas et istersen...
peki tamamm canımm...
olmaaazzzz. gezerken hasta değilsin demi. (tipik öğretmen repliği) 50 olacak. bugün yapmazsan faiziyle yarın yaparsın zaman böle... duyupta görüpte cezasını yapmayanın kaynanası ölsüüünnnn.
olaaaarrrrr
yokk bacım o......u(anlamışındır umarım) bekledim sabaha kadar ondan gelemedimm...daha yeni kalktım sabah eve geldim düşün kaç saatttir uyuyorum şeytan dedi boğ at ama olmuyo işte...ondan gelemdeim iş yerinde internette yok...ama maşallahınızın var sayfalar akmış gitmiş geneee...
annem gibi olcak ama yeeee sen iki canlısınnn
utncak şey diil bu yaa benim kocam askere gitceği hafta hastaydım izne geldi hastaydım herif askerden geldi ben gene hastaydımmmreazeletttcanım etkisiz bi ağrı kesici iç aspirin veya majezik olmasın yalnız dikkat et daha çok arttırıyo bunlar...
beeeeeeen gelddddiiiiiiiiiiiimmmmmm nasılsınız kızlar:))

iiii canım sen nasılsın okul nasıldı bugünn

ayşe nasılsın kız. ya karnm dehşet ağrıyo. evlenince geçer sancıalr demişlerdi ama geçmedi. halbuki ben sırf bu yüzden evlendiydiiimm adet dönemim sonunda biraz da ödem atarsam süper olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…