Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aynen cnm istiyorki hayat bekarken gibi olsun
Tam bir okuz bazen dusunuyrm ne vardi da evlendm diye

hayirdr cnm. takma ksfana her sey yoluna girer elbet.
Evet cnm giriyor elbet ama insanin kalbi kiriliyor
Baslicam bu topluma ciglik atasim geliyor
Erkek sacma bisekikde ustunlugunu ilan etmis, her yuku kadin cekiyor
Bitti artik eskisi giibi yapmayacagim
Gorur o gunu
Annesinin evinde ban artizlik yapiyor aptal herif
Konuda oglumu banyoda yikiyrm ben, buyudu kuvette duzgun durmuyor balik gibi kayiyor cirpiniyor, normalde ben yikar anneme verirdim, annem giydirirdi. Ona sen al kucagina yika ver bana dedim. Tamma dedi
Yikayalim dedigimde de. Ben tek basima hicbirsey beceremiyormusuma kadar sacma sapan ilerledi konu
Aksam dubleks ev gormus annesine yakin, onu alacam diyor. Ben dubleks ev istemem dedim. Sana mi sorarim diyor. Ben ondan cok maas aliyrm neyine guveniyor acaba okuz herif. Beni ezmeye calisiyor hep, uyuz

Düzelir lilimm deme böyle iki çocuğunuz var bi donemdir
Iki cocuk olmasa bosanirdim bundan zaten ben
Sevgiliyken belliydi ama insan duzelir saniyor
Okuzluk varsa hamurda duzelmiyor
Millete bakiyrm karisini el ustunde tutuyor
Cicekler, sabah kahvalti hazirlamalar gonul oksamalar, bizimki nato mermer nato kafa birak oksamayu bol bol kiriyor

Kac kilo oldum cnm
Bu arada sana tavsiye sakin alttan alma hicbiseyi, aman huzurumuz olsun tadımız olsun deme, tavız tavızı doguruyor. Dedıgım aklının kösesınde dursun olur mu
Yok kiz ben herşeye susmuyorum. Haklıysam hakkımı savunuyorum. Benimki aşırı kıskanç mesela. Biranda sinirlenir sonra hemen anında söner. Baska bi derdimiz yok şimdilik çok şükür
lilimmm Ben inanmıyorum bu kahvaltılara çiçeklere çok boş seyler. Tabikide böyle yılda bir olursa güzel supriz ama sürekli surekli. Ben bundan kuşkulanırım kiz ki hic oyle biri degilim ama nolduda böyle yapıyor derim bana şimdiden ben cocuk bakamam haberin olsun diyor. Bende bi cinnet geçiriyim tüm mahalleyi ayağa kaldiriyimde sonra görürürüz bakıyormusun bakmiyormusun diyorum. Valla 10 tanede çocuğum olsa çekemezsem artık hayati bana zindan ederse boşanırım ben. Annem çocuklara bakar ben devam isimde çalışır yaşarım. Hayati paylaşmak guzellestirmekten gecmicekse o evlilik olmaz olsun Allah nasip etmesin :/

Insallah cok mutlu olursunuz cnm
33 yasima geldim
Surda ne omrum kaldi ki daha
Insan kendi icin yasamali
Evlilik uzun vadeli guzel birsey degil bence
Ben etrafimda hic oylesini gormedim acikcasi
Kime sorsan bosanmayi dusunmustur mutlaka
Benim kocam psikopat oldugu icin kalkismiyorum oyle birseye
Huzur vermez bana

Kac kilo oldum cnm
Bu arada sana tavsiye sakin alttan alma hicbiseyi, aman huzurumuz olsun tadımız olsun deme, tavız tavızı doguruyor. Dedıgım aklının kösesınde dursun olur mu

klas turk erkegi.Sana o sekile favranarak istediklerini kabullendrmeye calisyr. Esini tsnirsm cnm babasinun hastalığınfan dolayi etkilnmis uzulmus ve o yuzden boype sacma davranmiyorsa burnumdan getir niye dersen seninde dedigin hibi taviz tavizi dpguruypr. Bazen biraz burunlarinin surtmesi gerekiyor. Bir de benim su hayatta emin olduğum bir sey var. her an elinden gidecek gibiysen el ustundesn yok eldeyden sen hep okuzluk hep okuzluk. insan iliskilernde bile boyle.

Cok dogru soyluyorsun cnm o kadar dogru ki
Ilk sevgililigimizi hatirliyrm kopek gibiydi, benden sevgimden emin olmaya basladikca degisti baski kiskanclik
Biz goz gore gore evleniyrz iste

Cok dogru soyluyorsun cnm o kadar dogru ki
Ilk sevgililigimizi hatirliyrm kopek gibiydi, benden sevgimden emin olmaya basladikca degisti baski kiskanclik
Biz goz gore gore evleniyrz iste
evlenme aşamasında insanin gozune perde iniyor ne kadar olumsuzluk varsa da hos geliyor

ya hangi konuu bana da oyle kuzummm
Ararken uyuyakalmışım bulunca etiket yaparım

Anasının evinde ya egemenlik bende diyor susmasaydın alttan aldıkça bir halt sanıyorlar kendilerini biryerleri kalkıyor

O ütopya demek isterdim benim kuzenin eşi akşam yemeğine ev temizliğine kadar yapar çocukları oldu kendi baktı daha çok insan da şans olacak biraz o şansta bize vurmaz

Canım düzelecek zamanla bazı şeyler. Şimdi bebiş küçük daha baba olma bilincine hemen sahip olamıyor erkekler. Annelik duygusuyla babalık çok farklı. Biz daha karnımızdayken anne oluyoruz. O bağ çok farklı bişey. Erkekler biraz çocuk büyüyünce babalık duygusu gelişiyor. Benim eşimde öyle oldu. Çocuk konusundada bütün yük nerdeyse kadına kalıyor ama boşuna bunları düşünüp üzme kendini. Eşinede düşman gibi bakma. Böyle yetiştirilmişler. Güzellikle konuşup üstündeki yükü biraz hafifletmesini söyledinmi. Belki dile getirirsen etkili olur. Bende aynı dönemlerden geçtim ve ailemde yanımda değil bebeğimi emanet edip kafamı dinleyeceğim hiç zamanım olmuyor. Bebeğimde çok hareketli bir çocuk. Ama başa çıkmak zorundayım. Eşim çocuk doğduğundan beri ne altını değiştirdi ne de banyo yaptırdı. Ama ne yaptım biliyor musun. Çocuğa yemek yedirme işini ona attım. Başlarda dedim bak çocuk benden yemiyor, senin verdiğini yiyor dedim. Kabullenmek istemedi. Bakıyorumda üstüme attın bu işi dedi. Bende ben çocuğu bütün gün emziriyorum. Ben annesiysem sende babasısın dedim. Zamanla alıştı. Çok şükür çok güzel bağları var. Birlikte oyun oynuyorlar, yemek yiyorlar, meyve yiyorlar. Bu kadarı bile hafifletiyor beni.

Ya o sosyal medya fotoğraflarının çoğuna inanmıyorum. İnsanlar genelde nispet olsun diye paylaşıyor böyle şeyleri. Herkesin dört dörtlük bir aile yaşantısına sahip olmasının imkanı var mı.

700 ip. Kaçar kaçar atlıyorsun. Maşallah iyi gidiyorsun. Bende dün 300 yaptım. munter ı geçmem lazım
Bu seferde 50 60 yaparak 350 atladım bikac saat sonra aynı 350 700 e tamamladım yavaş başlayıp sonra hızlı atlıyorum ama göbeğim ve bacaklarım çok açıyor açılınca daha fazla atlarim gibi geliyor

yap cnmm sakin unutma
bdv de kaybolup gidersin kiz kurtlar kuslar yir sinii dikkat ettt
Günaydın kızlar iyi pazarlar
gunaydn cnm nasilsin agrilarin gecti mi

bende . Zaten mutlu huzurlu insan kime neyin nidpetini yapsinki orn ben

yap cnmm sakin unutma
bdv de kaybolup gidersin kiz kurtlar kuslar yir sinii dikkat ettt

gunaydn cnm nasilsin agrilarin gecti mi

bende . Zaten mutlu huzurlu insan kime neyin nidpetini yapsinki orn ben
Iyiyim bebişim sen nasılsın geçti geçti kalmadı şükür bir şey....
Valla bazen çok ilgimi çekiyor sonra sinir beni boğuyor bir konu var eşimin ablasının isteği görümce golf araba istemiş adam da ok demiş ama adamın evi yok kv nin evinde otuyor yine sinirlendim kadın kocasına nasıl baş edemiyor anlamıyorum

700 ip. Kaçar kaçar atlıyorsun. Maşallah iyi gidiyorsun. Bende dün 300 yaptım. munter ı geçmem lazım
Ben de 300 atliyordum önce inan 300 u geçmeye başla asil terleme o zaman başlıyor ben dün bıraktım sayfaya bi baktım 1000 lerden bahsediyorlar kalktım bi daha atladım motivasyonu artiriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…