Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

onu geçen gün bende okumuştum ağla ağla bir hal oldum

okuduğun kitabı merak ettim ben kitap okurum elimden geldiğince yeni kitaba başladın mı ?

ne oldu kuzum
valla iş yerinde olmasam bende ağlardım içime öküz oturdu resmen

canım çalışıyorum 7.30 da evden çıkıyorum iş yerinde de zaten tartılamam ctesi olsaydı bildirim iyi olurdu ama cuma mantığı da iyi haftasonu bozmamak için

aa evet calışınca olmuyo neyse olsun kuzuu ne kadar eksi cıkarsan artık artı ckmada

SchonerDuft yeni kitaba başlamadım henüz beş sevim apartmanı güzel akıcı 120 sayfa zaten kitapseverler var forumda onlarla okuyoruz orda var mısın
bir ara takılmıştır böyle bir topiğe sonra girememiştim etiket yaparsan sevinir bende okuyorum kitap hakkında tartışmayınca lezzeti kalmıyo

ben başladıgımda cok güzel götürüyodum ya tartı almam şart oldu yoksa başlayamıcam

diyet yapmak istiyom
Bende emeklerimin karşılığını istiyommm gecen haftadayla ayniyim ve diyet spor superdi bu hafta 57 birakmiyi beni tartilmicam artik 57 yi gordukce bana sevdalaniyi gorusmek istemiyom onlan diyet yap sende sen yapsan verirdin ben takildim ya

ben de bürodaydım okuduğumda ama dayanamadım
cok zor olsa gerek rabbim kimseye sevdiklerinin acısını göstermesin

kaptanlara bak sen kilo veremiyolar
başlıyom bu hafta

onu bende mı yapsam sabah hindi salam alırım sandvis yaparım öğle tavuk haşlamayla yogurt yerim akşamda mercimek falan yaparım olur mu
Sandviç yapacan aaaşaminan da mercimeh yiyecennn hmmm bu protein diyetinden cihti yesil mercimegin cogu karbonhidrat sandvici neylen yapacan sormuyom bilem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…