- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #248.561
Öyle deme sürdürmekte zordiyet yapmak değil başlamak
zor
Günaydın canısı
günaydın çiçeeeeğeemm
diiğmiiii yaa başlıyayım artık bende
valla iş yerinde olmasam bende ağlardım içime öküz oturdu resmenonu geçen gün bende okumuştum ağla ağla bir hal oldum
okuduğun kitabı merak ettim ben kitap okurum elimden geldiğince yeni kitaba başladın mı ?
ne oldu kuzum
canım çalışıyorum 7.30 da evden çıkıyorum iş yerinde de zaten tartılamam ctesi olsaydı bildirim iyi olurdu ama cuma mantığı da iyi haftasonu bozmamak için
Gunaydin kuzumgünaydın kızlar
bir ara takılmıştır böyle bir topiğe sonra girememiştim etiket yaparsan sevinir bende okuyorum kitap hakkında tartışmayınca lezzeti kalmıyoSchonerDuft yeni kitaba başlamadım henüz beş sevim apartmanı güzel akıcı 120 sayfa zaten kitapseverler var forumda onlarla okuyoruz orda var mısın
yok iyice hırslandım bu kiloyu bu sefer vercem inşallahvalla iş yerinde olmasam bende ağlardım içime öküz oturdu resmen
aa evet calışınca olmuyoneyse olsun kuzuu ne kadar eksi cıkarsan artık artı ckmada
ben başladıgımda cok güzel götürüyodum ya tartı almam şart oldu yoksa başlayamıcamÖyle deme sürdürmekte zor
diyet yapmak istiyom
Migibaa
ben de bürodaydım okuduğumda ama dayanamadımvalla iş yerinde olmasam bende ağlardım içime öküz oturdu resmen
aa evet calışınca olmuyoneyse olsun kuzuu ne kadar eksi cıkarsan artık artı ckmada
Bende emeklerimin karşılığını istiyommmben başladıgımda cok güzel götürüyodum ya tartı almam şart oldu yoksa başlayamıcam
diyet yapmak istiyom
inşallahhhh bibiğiiimmyok iyice hırslandım bu kiloyu bu sefer vercem inşallah
cok zor olsa gerek rabbim kimseye sevdiklerinin acısını göstermesinben de bürodaydım okuduğumda ama dayanamadım
Bende emeklerimin karşılığını istiyommmgecen haftadayla ayniyim ve diyet spor superdi bu hafta 57 birakmiyi beni tartilmicam artik 57 yi gordukce bana sevdalaniyi gorusmek istemiyom onlan diyet yap sende sen yapsan verirdin ben takildim ya
Ayy ben cok istiyom artik 55 in altina dusuyimmmcok zor olsa gerek rabbim kimseye sevdiklerinin acısını göstermesin
kaptanlara bak sen kilo veremiyolar
başlıyom bu hafta
detoks yapsan yaAyy ben cok istiyom artik 55 in altina dusuyimmmcabala sende acik
aminnnncok zor olsa gerek rabbim kimseye sevdiklerinin acısını göstermesin
kaptanlara bak sen kilo veremiyolar
başlıyom bu hafta
Amaan hic yapasim gelmiyo detoks da bide spor yapiyom ya halim olmaz kidetoks yapsan yaben yapamıyom iş dolayısıyla hafta sonuda kocam evde oldugundan olmuyo
onu bende mı yapsam sabah hindi salam alırım sandvis yaparım öğle tavuk haşlamayla yogurt yerim akşamda mercimek falan yaparım olur muAmaan hic yapasim gelmiyo detoks da bide spor yapiyom ya halim olmaz kiama protein gunu yapabilirim hafta ici yapam
Sandviç yapacan aaaşaminan da mercimeh yiyecennnonu bende mı yapsam sabah hindi salam alırım sandvis yaparım öğle tavuk haşlamayla yogurt yerim akşamda mercimek falan yaparım olur mu
Sandviç yapacan aaaşaminan da mercimeh yiyecennnhmmm bu protein diyetinden cihti yesil mercimegin cogu karbonhidrat sandvici neylen yapacan sormuyom bilem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?