Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kaptinn canım öncelikle benim başlangıç kilom 75.2 idi 75 yazılmıs onu düzelterek hesapladım sonuçta 200 gram 200 gram diğer bir hususta bn salı tartıldığımda 74.2 idim ve çok hevesliydim bayağı kilo vereceğime dair fakat sabah bi karın ağrısıyla uyandım (muhtemelen bugün adet alacağım) o nedenle sanırım 400 gram verebildim

keşkelerim 50.3 olsan
aynen bibiğim sen 51.1 i yaz riske atmak olmaz

hesaplama dogru ama liste yanlış
son listeyi alcaksın canım en orkide1453 paylaşmıştı bi liste onun üzerinden yazcaksın

="keptinn, post: 53886725, member: 800083"]oldu sayılır aradaki farkı yazmamışsın tamamdır kuzu. önceki soruna da cvp vereyim bu listede asıl mesele gecen cumaya göre kilo vermiş olman ama tabi bütün hafta kilo vermemiş olmanda bi sorun dha dikkatli olman gerekiyo demek ki
sabah tuvalete çıkmadan tartılıyorum çıkamıyorum çünkü sanırım o da etkiliyor aslında ip atladığımdan mıdır nedir göbek de bi azalma oldu ama tartıda böyle çıkmam üzdü beni

şişkinliktendir o canım haftaya güzel kilo verirsin sorun etme kilonuda yanlış yazmışız demek farkedip düzeltmişsin

[minnak adaycıklarımız

@UMEYYE (72.3///%) 5kasim baslangic kilo:72.5 hedef kilo:52

@orkide1453 (63.5/62.6//%1.42)7aralık. Başlangıç kilo:63.5 hedef kilo:55

@tgb1907 (75.2/74.8/0.4/%0.67)5 aralık. Başlangıç kilo:75.2 hedef kilo:65

@krk020 (75.5///%)sabit 5 aralık. Başlangıç kilo:75.5 hedef kilo:65

yüzde hesaplama formülü;

keptinn üye kilosu 60 diyelim;
geçen hafta 60
bu hafta 59
aradaki fark:1kg

yüzde:60-59=
1*100=100
100/60=1,6667
(7 yukarı yuvarlar 1,67 olur)

sonuc:

keptinn(60/59/1/1,67)

keşkelerim 50.3 olsan
aynen bibiğim sen 51.1 i yaz riske atmak olmaz

hesaplama dogru ama liste yanlış
son listeyi alcaksın canım en orkide1453 paylaşmıştı bi liste onun üzerinden yazcaksın
Aynen ayy 50 kiloya inmiş olmanın hissi bile güzel di hatta bi zeminde 49 bile gösterdi ne güzel deeemii

orkide1453 sabahları wc ye cıkmayı bekleyebilirsin istersen saat11 giibi de bildirim yapabilirsin
öğle 2 ye kadar herkes bildirim yapmış olsun yeterli bizim için

bdv de bi konu okudum eşi ölmüş konu sahibinin cok üzüldüm ya içim gitti
onu geçen gün bende okumuştum ağla ağla bir hal oldum

Beş sevim apartmanı bitti masalsı bir kitaptı ama tam olarak kitaba karşı ne hissettiğimi tam bilemiyorum okurken etkilendim aslında yalanla gerçek arasında meral ederek okudum
okuduğun kitabı merak ettim ben kitap okurum elimden geldiğince yeni kitaba başladın mı ?
Sadece yalnız kalıp ağlamak istiyorum ben artık katlanamiyorum bu adama olmuyor nereye kadar gidecek bu evlilik bilmiyorum..
ne oldu kuzum

orkide1453 sabahları wc ye cıkmayı bekleyebilirsin istersen saat11 giibi de bildirim yapabilirsin
öğle 2 ye kadar herkes bildirim yapmış olsun yeterli bizim için
canım çalışıyorum 7.30 da evden çıkıyorum iş yerinde de zaten tartılamam ctesi olsaydı bildirim iyi olurdu ama cuma mantığı da iyi haftasonu bozmamak için

SchonerDuft yeni kitaba başlamadım henüz beş sevim apartmanı güzel akıcı 120 sayfa zaten kitapseverler var forumda onlarla okuyoruz orda var mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…