- 10 Eylül 2017
- 2.140
- 3.744
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #248.621
Sabit kuzum
Ayy hadi inşallahsu an yüzdemiz 0,734 eğer dediğin gibi artı gelmezse hepsi sabit olsa bile derecemiz gayet iyi
her eksi gr bizi daha da yukarı cıkarcak
Teşekkürler
Nane limon iç canım
Salak saçma konulardan birbirimize girer olduk . iki dakika sonra geri hiç bı şey olmamış gibi davranıyor bı de anlamadım dengem sastionu geçen gün bende okumuştum ağla ağla bir hal oldum
okuduğun kitabı merak ettim ben kitap okurum elimden geldiğince yeni kitaba başladın mı ?
ne oldu kuzum
tm kuzumm düzen oturtana kadar sorun yok ama kendini toplamaya calış kimse için değil kendin için***14. TAKİM 548. ETAP***
Bir garip (51.5/51.1/0.4/0.77%)
Melekemal (67.4/ / /%)
Favelayn (65.8/ / /%) sabit
munter (71.2/ 70.7/ / %)
UMEYYE (72.3/70.2/2.1/%2.90) 5kasim baslangic kilo:72.5 hedef kilo:52
14. Takim ortalamasi:
ilk bebeğiniz mi ... yani uzatmamak daha iyi tartışmaları benim eşimde öyle bir anda parlar söner 5 dk sonra gelir sarar öper beni de kendi gibi yaptı küçük konulara takılmıyoruz .. şimdi sen bebeğinlede ilgileniyorsun kendine ayırdığın zaman kısıtlı daha çok gerginsin çok normal bunlar ... ama dersenki daha büyük sorunlar var onları es geçmemek gerekliSalak saçma konulardan birbirimize girer olduk . iki dakika sonra geri hiç bı şey olmamış gibi davranıyor bı de anlamadım dengem sasti
amin cnm. ice2yim iyilesrm ins.Nana limon iç canım. Allah şifa versin
tmm cnmAyy hadi inşallah
Teşekkürler
Nane limon iç canım
nicki etiketlenmiyor ya toptanmi surduler kiziblack black blaaaccckkkheer cuma oldugu gibi bu cumada beni yalnız bırakan blaaccckkk
yok kız yarın acılcak banıamin cnm. ice2yim iyilesrm ins.
tmm cnm
nicki etiketlenmiyor ya toptanmi surduler kizi
bu sefer neden ban yediblack black blaaaccckkkheer cuma oldugu gibi bu cumada beni yalnız bırakan blaaccckkk
iyi bari ozledimyok kız yarın acılcak banısüremezler imkensıızzzzz
bende 2 gün yokum beni özle tamam mıiyi bari ozledim
ozluyomm kuzummm evlendin gorusemez oldukbende 2 gün yokum beni özle tamam mı
ama ben hafta içi hep burdayımozluyomm kuzummm evlendin gorusemez olduk
yetmiiyiiiama ben hafta içi hep burdayım
evleri birleştirek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?