- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #248.661
BıZım bankada kızlar anlasıyorlaeAnlıyorum canım bide insan bi kere sinir oldumu herşeyi gözüne batar
Bilmiyorum canım süt durumuma göre bakacağım yarın iyi geçerse günler kısa iken sık sık tutarım inşallah yoksa da haftada iki gün falan devam ederim diye düşünüyorum bakalım
İnşallah canım yaBıZım bankada kızlar anlasıyorlae
Ptesı persembe tutuyorlar hep borclarını
Insallah Zorlanmazsın
Bebıs kucuk daha
Teşekkür ederimAaa kızlar dördüncü olmuşuz ve bireysel de deUMEYYE canım ikinci olmuşun çok tebrik ederim
Ayy çok sevindim
Allah kabul etsin. Bende arada tutuyorum. Benimde bir aydan fazla var.Bidaha bilet almadınız mı
Canım borcum çok kış günlerinde az azda olsa hafiflesin istiyorum
Amin inşallah canımAllah kabul etsin. Bende arada tutuyorum. Benimde bir aydan fazla var.
Yoksa o kadar borç dediğin gibi kolay kolay bitmez.
Bende onu düşünüyorumAmin inşallah canım
Benim üç ay var yahep erteledim sütüm etkilenir de kesilirse bidaha getiremezsem diye sonra dedim Allah rızası için yapıyorsun niye Ona güvenmiyorsun yardım eder Rabbim dedim ve başladım inşallah devamı da gelir borçlu ölmek istemem
Evet canım bu dünyaya kazık çakmayacaz ölüm hak biliyoruz çünkü hergün binlerce belki milyonlarca insan ölüyor.. Allah a inanıyorsak ölünce hesap olduğunu da inanıyorsak neyin rahatlığındayız anlamıyorum çok kızıyorum kendime çünkü ölenlerin hepsi yaşlı değilBende onu düşünüyorum
Her an ölebılırız
Dusunumce korkuyrm
Bnmde cok borcum var
Hesabını bıle bılmıyrm
Namaz kılmıyrm
Ölünce nasıl hesap vereceğim
Ben 33 yasındayım benı dusunEvet canım bu dünyaya kazık çakmayacaz ölüm hak biliyoruz çünkü hergün binlerce belki milyonlarca insan ölüyor.. Allah a inanıyorsak ölünce hesap olduğunu da inanıyorsak neyin rahatlığındayız anlamıyorum çok kızıyorum kendime çünkü ölenlerin hepsi yaşlı değilnereden bakarsan benimde 6 sene kaza namazım var
Yaşla alakası yokki canımBen 33 yasındayım benı dusun
benim 4 sene oldu halen oturtamadığımız şeyler var 2.ci yılımızda biz birbirimizi evden kovardık2 kuzim
iyiymiaaiz bu haftaAaa kızlar dördüncü olmuşuz ve bireysel de deUMEYYE canım ikinci olmuşun çok tebrik ederim
Ayy çok sevindim
Merhaba kızlar
bugün dönüş varmış hadi gözün aydın ev işi ne oldu eşinin hevesi yarım kaldı sanırımOyy uykusu anneler
Naber cnm kuzuuck nasıl
Bız ankarada perısan olduk ya
Baska yerde kalmayı sevmıyrm cocukların duzenı bozuluyor
Bıde cahil kv kp basımda ıyy anlatamam
Zaten adet olamadım gergınım
Tahammul edemıyrm
allah kabul etsin canımYaşla alakası yokki canım
Aş eriyondur belkimdebu ara balık yemek istmiyom niyeyseakşam çılbır yapsam olar mıı yumurtayla yogurt karısımı bişey
Hee benimde 53 dü zaar kaldi 4 kilo superikbnmde 53tü kaldı 4 kilohic yaklaşamadım
Ayy profil resmine bayildim gi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?