Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Rahim kaslarına çalışır yanılmıyorsam aksatma...

oo gecelerin kadiniikadını hos geldinn
Hosbuldum napyonuz
asil sen ne yaptin
Gözlerim şiş oglen sonrasından beri ağlıyorum eşimle tartıştık tedavimm çöp oldu birliktelik günüydü erkek milletinin köküne kibrit suyu .. bir bakayım dedim

aaa neden cnmm uzulme lutfen

bende her sey yolunda diye espirilwr yapitorum kusura bakma canim ya bilemedim

aaa neden cnmm uzulme lutfen
Arabayı sattık elimize az miktar para geçti adam değişti borsa ya yatıracak dolar alcak vs vs vs olay bu 2 aydır kafamı yedi sinra bana diyor ki kendimizi biraz sıkalım lan zaten sıka sıka bir hal oldum daha ne yapyum bu lafı zoruma gitti hep idareci oldum 3 hafta öncesine kadar .. neysee .....

Nerden cikmis simdi bu borsa fikri ben cok tedirgin oluyorum bu islerde ins vazgecer. Borcunuz falan mi var skalim biraz diyor yoksa birikim amacli mi. Bundan dolayımı tartistiniz uzuldun canim. Tartisma cok buyumedi ve hakaret vs boyutune gelmediyse bence barisin sen at ilk adimi tedavinide cop etme.

1 aydır bu mevzu var arkadaşı oynuyormuş iyi de kazanmış .. 3 kredi oduyoruz şu an kenarda var ama ona el sürmüyoruz elimizden geldiğince.. yok konuşmadım kendi ile pek dicemi dedim ben kısmam artık dedim bekleme benden dedim kısdıkça daha çok bekleniyor kisman... kendi de biliyor tedaviyi kapalı tutsaydı çenesini biraz 1gün daha sabredemedi mi?

sevindim cnm geo gulumse hep gulumseyelim uzulme lutfen.

sen haklisin canim. Normal sartlarda konusma tribini at ilgilenme vs derim. Ancak simdi tedavi suresindesiniz bence ikinizde fedakarlik yapio bu sureci dolu dolu gecirmelisiniz. er. ya da gec araniz normale donecek yakmayin tedaviyi bence. Azicik yesil isik yaksan esine belki oda bugunu gecirmek istemez.

esinin ark kazanmis esinde kesin kazanacak diye bir sey yok bunlar vagimlilik yapiyor hic bulasmamak en iyisi

Yok icimden bir gram gelmiyor kuzum kendi biliyor beni sarsa ben yumuşarım hatalı da hiç alttan almicam onun umuru olsa zaten bugun yapmazdı .
Bagimlikigi gelde anlat anlarsa dedigim arkadaşı devlet memuru eşi hemşire bayağı iyi durumları arkadaşının eşine miras kalmış 400 bin yanılmıyorsam e bu adam kaybetse dokunmaz ki ona dimi anlamıyor ama

o zaman bosver ve kendini uzme. Guzel bir ozurdileyip hatasini anlayio seni memnun edinceye kadarda istifini bozma. Bu borsa konusunda da tavrini netlestir istemiyorum de cikatsin aklindan.
400 bin mi yok artik yaa. Bir soyle miras birakan yakinim olmadi. O kadar para bende de olsa bende oynarim. Ne olacak kii

Burnu havada haklı görüyor kendini .. yarında kv çağırmış yok dedim inşallah orya da ok der tüm hafta sonu burnundan getiryim ... valla inatlaşirsam ters teper para benim hesapta duruyor allahtan..
Valla bana yok o kadar miras ... benimde olsa bende oynardım belki ama onların geliri de çok iyi ama gelde koca kisinie anlat bunu

iyi bari seni. hesaptaymis para avucunu yalasin
ins hatasini anlar gonlunu alir uzatmz konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…