- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #249.541
asil sen ne yaptinNaptınız kızlar
Rahim kaslarına çalışır yanılmıyorsam aksatma...Aman yok yok abartili degil guzel hannup pekmezini kullan bide incir yesen yeter catlatma vuruldunsa bitkisel bisey kullanma canim allahin izniyle ilaclar sifani bulursun canim benim..
Evet karnabahar haşlayıp yogurt doktum uzerine kimi zaman pulbiber döktüm yedim ama bilinçli yemedim yogurdu taze mayaladimdi guzel olmus bide gece yemek yemeyim die salata gibi oldu ama simdi sen yeme ne olur ne olmaz lahanagillerden ya..
Gelirim buraya canim yok dikkat ediyorum diyete bugun spor bile yaptım cok fena bacaklarim kasiklarim cok ağrıyor yarın regl gunum ya ahh keskem yakin olsak olsun burda bile bana destek oldun allah razı olsun rabbim gönlünun muradini versin canim benim iyuki varsınız♡♥♡
Hosbuldum napyonuzoo gecelerin kadiniikadını hos geldinn
Gözlerim şiş oglen sonrasından beri ağlıyorumasil sen ne yaptin
aaa neden cnmm uzulme lutfenRahim kaslarına çalışır yanılmıyorsam aksatma...
Hosbuldum napyonuz
Gözlerim şiş oglen sonrasından beri ağlıyorumeşimle tartıştık tedavimm çöp oldu birliktelik günüydü erkek milletinin köküne kibrit suyu .. bir bakayım dedim
bende her sey yolunda diye espirilwr yapitorum kusura bakma canim ya bilemedimRahim kaslarına çalışır yanılmıyorsam aksatma...
Hosbuldum napyonuz
Gözlerim şiş oglen sonrasından beri ağlıyorumeşimle tartıştık tedavimm çöp oldu birliktelik günüydü erkek milletinin köküne kibrit suyu .. bir bakayım dedim
Arabayı sattık elimize az miktar para geçti adam değişti borsa ya yatıracak dolar alcak vs vs vs olay bu 2 aydır kafamı yedi sinra bana diyor ki kendimizi biraz sıkalım lan zaten sıka sıka bir hal oldum daha ne yapyum bu lafı zoruma gitti hep idareci oldum 3 hafta öncesine kadar .. neysee .....aaa neden cnmm uzulme lutfen
Yok kuzum gülümsedim sayendebende sey yolunda diye espirilwr yapitorum kusura bakma canim ya bilemedim
Nerden cikmis simdi bu borsa fikri ben cok tedirgin oluyorum bu islerde ins vazgecer. Borcunuz falan mi var skalim biraz diyor yoksa birikim amacli mi. Bundan dolayımı tartistiniz uzuldun canim. Tartisma cok buyumedi ve hakaret vs boyutune gelmediyse bence barisin sen at ilk adimi tedavinide cop etme.Arabayı sattık elimize az miktar para geçti adam değişti borsa ya yatıracak dolar alcak vs vs vs olay bu 2 aydır kafamı yedi sinra bana diyor ki kendimizi biraz sıkalım lan zaten sıka sıka bir hal oldum daha ne yapyum bu lafı zoruma gitti hep idareci oldum 3 hafta öncesine kadar .. neysee .....
sevindim cnm geo gulumse hep gulumseyelim uzulme lutfen.Yok kuzum gülümsedim sayende
1 aydır bu mevzu var arkadaşı oynuyormuş iyi de kazanmış .. 3 kredi oduyoruz şu an kenarda var ama ona el sürmüyoruz elimizden geldiğince.. yok konuşmadım kendi ile pek dicemi dedim ben kısmam artık dedim bekleme benden dedim kısdıkça daha çok bekleniyor kisman... kendi de biliyor tedaviyi kapalı tutsaydı çenesini biraz 1gün daha sabredemedi mi?Nerden cikmis simdi bu borsa fikri ben cok tedirgin oluyorum bu islerde ins vazgecer. Borcunuz falan mi var skalim biraz diyor yoksa birikim amacli mi. Bundan dolayımı tartistiniz uzuldun canim. Tartisma cok buyumedi ve hakaret vs boyutune gelmediyse bence barisin sen at ilk adimi tedavinide cop etme.
sevindim cnm geo gulumse hep gulumseyelim uzulme lutfen.
sen haklisin canim. Normal sartlarda konusma tribini at ilgilenme vs derim. Ancak simdi tedavi suresindesiniz bence ikinizde fedakarlik yapio bu sureci dolu dolu gecirmelisiniz. er. ya da gec araniz normale donecek yakmayin tedaviyi bence. Azicik yesil isik yaksan esine belki oda bugunu gecirmek istemez.1 aydır bu mevzu var arkadaşı oynuyormuş iyi de kazanmış .. 3 kredi oduyoruz şu an kenarda var ama ona el sürmüyoruz elimizden geldiğince.. yok konuşmadım kendi ile pek dicemi dedim ben kısmam artık dedim bekleme benden dedim kısdıkça daha çok bekleniyor kisman... kendi de biliyor tedaviyi kapalı tutsaydı çenesini biraz 1gün daha sabredemedi mi?
Yok icimden bir gram gelmiyor kuzum kendi biliyor beni sarsa ben yumuşarım hatalı da hiç alttan almicam onun umuru olsa zaten bugun yapmazdısen haklisin canim. Normal sartlarda konusma tribini at ilgilenme vs derim. Ancak simdi tedavi suresindesiniz bence ikinizde fedakarlik yapio bu sureci dolu dolu gecirmelisiniz. er. ya da gec araniz normale donecek yakmayin tedaviyi bence. Azicik yesil isik yaksan esine belki oda bugunu gecirmek istemez.
esinin ark kazanmis esinde kesin kazanacak diye bir sey yok bunlar vagimlilik yapiyor hic bulasmamak en iyisi
o zaman bosver ve kendini uzme. Guzel bir ozurdileyip hatasini anlayio seni memnun edinceye kadarda istifini bozma. Bu borsa konusunda da tavrini netlestir istemiyorum de cikatsin aklindan.Yok icimden bir gram gelmiyor kuzum kendi biliyor beni sarsa ben yumuşarım hatalı da hiç alttan almicam onun umuru olsa zaten bugun yapmazdı.
Bagimlikigi gelde anlat anlarsa dedigim arkadaşı devlet memuru eşi hemşire bayağı iyi durumları arkadaşının eşine miras kalmış 400 bin yanılmıyorsam e bu adam kaybetse dokunmaz ki ona dimi anlamıyor ama
Burnu havada haklı görüyor kendini .. yarında kv çağırmış yok dedim inşallah orya da ok der tüm hafta sonu burnundan getiryim ... valla inatlaşirsam ters teper para benim hesapta duruyor allahtan..o zaman bosver ve kendini uzme. Guzel bir ozurdileyip hatasini anlayio seni memnun edinceye kadarda istifini bozma. Bu borsa konusunda da tavrini netlestir istemiyorum de cikatsin aklindan.
400 bin mi yok artik yaa. Bir soyle miras birakan yakinim olmadi. O kadar para bende de olsa bende oynarim. Ne olacak kii
iyi bari seni. hesaptaymis paraBurnu havada haklı görüyor kendini .. yarında kv çağırmış yok dedim inşallah orya da ok der tüm hafta sonu burnundan getiryim ... valla inatlaşirsam ters teper para benim hesapta duruyor allahtan..
Valla bana yok o kadar miras ... benimde olsa bende oynardım belki ama onların geliri de çok iyi ama gelde koca kisinie anlat bunu
Iyi ki bende yoksa gitmişti para .. sanmıyorum...sen niye uyumuyorsuniyi bari seni. hesaptaymis paraavucunu yalasin
ins hatasini anlar gonlunu alir uzatmz konuyu
iyi kiIyi ki bende yoksa gitmişti para .. sanmıyorum...sen niye uyumuyorsun
Hadi uyu fırsat varken iyi geceler kuzumiyi kibelki habern bile olmazdi gittignden
kizimi uyuttum seninle yazsyrm lafi kesip gitmek istemedim
sag ol canim sende dusunme takma kafanaHadi uyu fırsat varken iyi geceler kuzum
Bugün burdayım konusturmayin beni bak cuma olmadan ban yersem kahrından ölürüm ahahah zaten perşembe geceleri ban yemek meşhur benim
Keptin en son kocasına pasta yapiyordu. Dogumgunu bugun. Yime dedim ama napti bilmiyorm kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?