- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #249.501
Aman yok yok abartili degil guzel hannup pekmezini kullan bide incir yesen yeter catlatma vuruldunsa bitkisel bisey kullanma canim allahin izniyle ilaclar sifani bulursun canim benim..kuzum dişini sık lütfen kilo ver kilo bizim için fitlikten öte birşey yediklerine de dikkat et keşke yakın olaydıkta birbirimizi gaza getireydik ... bk biz vanillav ile protein diyeti yaptık 2 gün bayağı işe yaradı bende ... inşallah kuzum bende tek tüp var güzel yumurtada kapalı olan tarafta diğer yumurta da 17 mm di çatlamayı vuruldum salı günü üstüne harnup pekmezi bitki çayı aldım karışık onu çörek otu yağı birde kuru incir yedimçok mu abarttım ne
valla ben kilo aldım şimdi tedavideyim yumurta takibi yaptırdım eğer pozitif sonuç almazsam hedef kilom 65vazgeçemedim 65ten 69 dan
haşlayıp üstüne yoğurt mu döktün yedin ben sürekli yiyorum aslında yoğurt gerçi çokta göbeğim kalmadı kilo verince sakın bozma diyetini bak zaman bize işliyor
sen bakma uzaktan yamacımıza gel kuzum sende kilo ver
her zamanki gibi dolu dolu ve guzel cnm. yulafli omletin tarifini verir misin bende deneyeyim. Ben bu yulafi hayatima yeni dahil ettimde :)Emziren anne menüsü
Sahur
2 kuru kayısı
Bir yumurta ile peynirli yulaf kepekli omlet
Bir dilim t.b ekmek
7-8 zeytin
Bir çay kaşığı ev yapımı tereyağ ve bal
Susam ezmesi şekersiz (1çay kaşığı)
İki dilim sağlıklı kek
Tahin helva (1dilim)
Haşlanmış kırmızı pancar
İftar
Tarhana çorbası (1tabak)
Patatesli hindi sote (yarım tabak)
Karabuğday pilavı (3kaşık)
Kelle paça (2kaşık)
Salata
Haşlanmış kırmızı pancar
Hoşaf küçük bir kase (şekersiz)
Yoğurt ve kahve olabilir
Benimki yulaf kepeği canım tok tutuyor :)her zamanki gibi dolu dolu ve guzel cnm. yulafli omletin tarifini verir misin bende deneyeyim. Ben bu yulafi hayatima yeni dahil ettimde :)
Bende emziriyorumbakalim sabah kac cikacaksinn bende yaparimda emziriyorum bebegim kucuk cesaret edemem
1
yulaf kepegi ne cnm bende markette satilan yulaf ezmesi var onj la yapilmaz mi ? gel canim cayda koyuyorum larsilikli icelim nefis olmuslarBenimki yulaf kepeği canım tok tutuyor :)
Yumurta yı çırptım çatalla peynir rendeledim biraz bir yemek kaşığı yulaf kepeği biraz tuz la karıştırdım bidaha ve az tereyağı koyduğum tavada pisirdim
Kurabik hazır mı gelelim mi
birakmasin annesi emsin n emzrmek cok guzel yaaaBende emziriyorumbıraksaydı iyiydi
Evet canım aynen öyle yaptıBüyük wc yemi çıkarıyor
Zor canım tabi ama o kadar zorlanmadım kaslar çalıştıkça mutlu oldum
Eferim gız hangisi
Güzel menüMenüm
Sabah 2 haşlanmış yumurta
Yarım dilim ekmek
1 bardak humana
1 t.k tahin pekmez
1 dilim peynir
Öğlen
Tavuk göğsüyle salata
1 bardak portakal suyu
Ara
1 avuç badem
Akşam
3 ızgara köfte
1 tabak salata
1 bardak ayran
Yarım kase ezogelin
Ara
Bir bardak süt
Yaa bende seviyorum ama keyfi yapıyo artık cadım.birakmasin annesi emsin n emzrmek cok guzel yaaa
Çok güzel ama doyurucu oldumu. Zorlamamıştır inşallah. Allah kabul etsinEmziren anne menüsü
Sahur
2 kuru kayısı
Bir yumurta ile peynirli yulaf kepekli omlet
Bir dilim t.b ekmek
7-8 zeytin
Bir çay kaşığı ev yapımı tereyağ ve bal
Susam ezmesi şekersiz (1çay kaşığı)
İki dilim sağlıklı kek
Tahin helva (1dilim)
Haşlanmış kırmızı pancar
İftar
Tarhana çorbası (1tabak)
Patatesli hindi sote (yarım tabak)
Karabuğday pilavı (3kaşık)
Kelle paça (2kaşık)
Salata
Haşlanmış kırmızı pancar
Hoşaf küçük bir kase (şekersiz)
Yoğurt ve kahve olabilir
İnternetten aratabilirsin canımyulaf kepegi ne cnm bende markette satilan yulaf ezmesi var onj la yapilmaz mi ? gel canim cayda koyuyorum larsilikli icelim nefis olmuslar
Oooo süperEvet canım aynen öyle yaptı
valla canim bsna hic sekerli gelmedi sade sut veya yogurtla yeniyor ama yiyemedm saman gibi :zdİnternetten aratabilirsin canım
Yulaf ezmesi hiç yemedim ama şekerli oluyor herhalde onlar
Oh miss:)
Oooo süper
Yok canım zorlanmadım sütümde iyiydi çok şükürÇok güzel ama doyurucu oldumu. Zorlamamıştır inşallah. Allah kabul etsin
Kek? Hemide perşembe akşamı tartı öncesiSabah
2 gun kurusu+ilik su
1.5 dilim kizarmis(tost mak.) t.b ekmegi
3 zeytin
1.5 kk beyaz peynir
1 y.k ev yapimi cilek receli
1 ad. kirmizi biber
1.5 sahanda yumurta
ara
2 kuru hurma
4 ceviz
aksam
1.5 kase brokoli corbasi
6 7 kasik mebsim salata
1 porsiyon brokoli salatasi yogurtlu
dizi izlerken
2 ad. saglikli kurabiye
5 ad. fistik
1 dilimcik kek minicikkk
Ahahahaha yulafın kendisi ve ezmesiyle tanışmadık daha kepeği ve ununu kullanıyorum amavalla canim bsna hic sekerli gelmedi sade sut veya yogurtla yeniyor ama yiyemedm saman gibi :zd
ama aksam yemegim hep otYok canım zorlanmadım sütümde iyiydi çok şükür
Amin inşallah
Kek? Hemide perşembe akşamı tartı öncesi
Ahahahaha yulafın kendisi ve ezmesiyle tanışmadık daha kepeği ve ununu kullanıyorum ama
Hayirli ugurlu olsun bir yastikda kocayin insallahhe evlendim beno zaman keki cıkartaym kısır yapayım
cnm kac kilo ile doguma girdinHayirli ugurlu olsun bir yastikda kocayin insallah
Olmaz perşembe günleri olabildiğince hafif geçsin yani benceama aksam yemegim hep otsirf bir sey yapmadm cayin yaninds yerm diyee kuccucuuuk yidimmm
bende alacgm kepegini baktm netten cmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?