Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aman yok yok abartili degil guzel hannup pekmezini kullan bide incir yesen yeter catlatma vuruldunsa bitkisel bisey kullanma canim allahin izniyle ilaclar sifani bulursun canim benim..
Evet karnabahar haşlayıp yogurt doktum uzerine kimi zaman pulbiber döktüm yedim ama bilinçli yemedim yogurdu taze mayaladimdi guzel olmus bide gece yemek yemeyim die salata gibi oldu ama simdi sen yeme ne olur ne olmaz lahanagillerden ya..
Gelirim buraya canim yok dikkat ediyorum diyete bugun spor bile yaptım cok fena bacaklarim kasiklarim cok ağrıyor yarın regl gunum ya ahh keskem yakin olsak olsun burda bile bana destek oldun allah razı olsun rabbim gönlünun muradini versin canim benim iyuki varsınız♡♥♡

her zamanki gibi dolu dolu ve guzel cnm. yulafli omletin tarifini verir misin bende deneyeyim. Ben bu yulafi hayatima yeni dahil ettimde :)

her zamanki gibi dolu dolu ve guzel cnm. yulafli omletin tarifini verir misin bende deneyeyim. Ben bu yulafi hayatima yeni dahil ettimde :)
Benimki yulaf kepeği canım tok tutuyor :)
Yumurta yı çırptım çatalla peynir rendeledim biraz bir yemek kaşığı yulaf kepeği biraz tuz la karıştırdım bidaha ve az tereyağı koyduğum tavada pisirdim
Kurabik hazır mı gelelim mi

Menüm
Sabah 2 haşlanmış yumurta
Yarım dilim ekmek
1 bardak humana
1 t.k tahin pekmez
1 dilim peynir

Öğlen
Tavuk göğsüyle salata
1 bardak portakal suyu

Ara
1 avuç badem

Akşam
3 ızgara köfte
1 tabak salata
1 bardak ayran
Yarım kase ezogelin

Ara
Bir bardak süt

yulaf kepegi ne cnm bende markette satilan yulaf ezmesi var onj la yapilmaz mi ? gel canim cayda koyuyorum larsilikli icelim nefis olmuslar

Güzel menü

Çok güzel ama doyurucu oldumu. Zorlamamıştır inşallah. Allah kabul etsin

Sabah
2 gun kurusu+ilik su
1.5 dilim kizarmis(tost mak.) t.b ekmegi
3 zeytin
1.5 kk beyaz peynir
1 y.k ev yapimi cilek receli
1 ad. kirmizi biber
1.5 sahanda yumurta

ara
2 kuru hurma
4 ceviz

aksam
1.5 kase brokoli corbasi
6 7 kasik mebsim salata
1 porsiyon brokoli salatasi yogurtlu

dizi izlerken
2 ad. saglikli kurabiye
5 ad. fistik
1 dilimcik kek minicikkk

Çok güzel ama doyurucu oldumu. Zorlamamıştır inşallah. Allah kabul etsin
Yok canım zorlanmadım sütümde iyiydi çok şükür
Amin inşallah

Kek? Hemide perşembe akşamı tartı öncesi

valla canim bsna hic sekerli gelmedi sade sut veya yogurtla yeniyor ama yiyemedm saman gibi :zd
Ahahahaha yulafın kendisi ve ezmesiyle tanışmadık daha kepeği ve ununu kullanıyorum ama

Yarım armut yedim
Spor sonrası protein açısından 1tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi ve üç kaşık Dereotlu yoğurt :)

Jillian killer abs level 3
Leslie 2 mil
1100ip

ama aksam yemegim hep ot sirf bir sey yapmadm cayin yaninds yerm diyeekuccucuuuk yidimmm

bende alacgm kepegini baktm netten cmmm

ama aksam yemegim hep ot sirf bir sey yapmadm cayin yaninds yerm diyeekuccucuuuk yidimmm

bende alacgm kepegini baktm netten cmmm
Olmaz perşembe günleri olabildiğince hafif geçsin yani bence takım için
Al canım çok faydalı hem tok tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…