- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #249.561
Tedavi zamanlarda seytan vesvese verir sakin pes etme alttan al yarin kus ciddiyim benimde hep öyle oldu..kuzum yaa sende hassas donemdesin sabret sakin yenik düşme o isten sonra konusma zati tedavi süreci zor..Rahim kaslarına çalışır yanılmıyorsam aksatma...
Hosbuldum napyonuz
Gözlerim şiş oglen sonrasından beri ağlıyorumeşimle tartıştık tedavimm çöp oldu birliktelik günüydü erkek milletinin köküne kibrit suyu .. bir bakayım dedim
Bugün burdayım konusturmayin beni bak cuma olmadan ban yersem kahrından ölürüm ahahah zaten perşembe geceleri ban yemek meşhur benim
benvaz cok tahmainler yuruteblyrmmKeptin en son kocasına pasta yapiyordu. Dogumgunu bugun. Yime dedim ama napti bilmiyorm kizlar
Ahh bide yazabilsennerdrsn sen
benvaz cok tahmainler yuruteblyrmm
maşallah sşizde dün kilo filan kalmamıştır bi detoks da ben yapsamAllah seni akşam yürüyüşe çıktım 1 saat 40 dk yürüyüş yaptım. Sonra hışım çıktı iyice.
Valla iyi geldi. Zorlandım ama olsun.maşallah sşizde dün kilo filan kalmamıştır bi detoks da ben yapsam
tartıldınıuz mı detoksdan sonra ne kadar gitmişValla iyi geldi. Zorlandım ama olsun.
700 gr gittitartıldınıuz mı detoksdan sonra ne kadar gitmiş
çok iyi tebrikler700 gr gitti
Teşekkürler canımçok iyi tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?