- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #249.521
minicik yidim gidip zorla kusturcm kendimi valla icime oturttunnOlmaz perşembe günleri olabildiğince hafif geçsin yani bencetakım için
Al canım çok faydalı hem tok tutuyor
minicik yidim gidip zorla kusturcm kendimi valla icime oturttunnmorallerim bpzuldu
ayy keske yapabilsem kizimla yapisigiz durmuyorki su an yazarken kanguruda bana bakiyor gozler fildir fildirkalk azcık leslie yap 15 dk telafi et bidaha da yapma
Ayyy yerim ben onuayy keske yapabilsem kizimla yapisigiz durmuyorki su an yazarken kanguruda bana bakiyor gozler fildir fildir
Hiçbirşey yiyip içmeden Ha@keptinn bebisim en son saat kacta bildirim ben o zamana kadar wc ye gitmeyi bekleyecegimde
uyumuyorki baska mecburen kanguruda uyutuyorum cok sukur onu seviyorAyyy yerim ben onukanguruda ne işi var la bu saatte
neden uyumadı
Hiçbirşey yiyip içmeden Ha
evet yaa@keptinn bebiş keşke akşamlarıda eccik uğrayabilse
Benimkide kucağımda zıplayarak gezdirince uyuyor çoğu zamanuyumuyorki baska mecburen kanguruda uyutuyorum cok sukur onu seviyorsimdiden cok yaramaz napcaz bilmiyorum
kahvalti yapacagimmmm
Benimkide kucağımda zıplayarak gezdirince uyuyor çoğu zaman
Ne anladık o zaman ya
8kgyerim onu bennlg az ise sorun yok da fazlaysa kollari cok yoruyor gerci sen zayifsin kasliainn ben gibi yagli degilsin
ac mi durayimmacliktan olem mio emziriyom yavrumma sut olmasin mi
aynen canimm
oo masallahhh 8 kg bir muddet sonra agiriyor kollar yaa8kg
Damardan Ha
Susswc yi beklemeden sabah aç karnına küçük wc den sonra tartıl
Ha kahvaltı yapıp wc den sonra tartılmışın Ha wc öncesi aç karnına tartılmışın
Ki aç karnına daha eksi çıkarsın bence
aynen canimm
bekarlar yeni evliler gelmesin bizz nobet tutalimkesin cok yedilerr gelemediler
oo masallahhh 8 kg bir muddet sonra agiriyor kollar yaa
normalde oyle tartiliyor sabah camasirlarimlaama bugun wc ye gidemedim gidebilseydim eksi cikardim eksideyim de daha eksi cikmak icin her sey ah bu wc sorunu
Meydan bize kaldı
oyle yapatimm barii
O zaman kahvaltı yapmadan bekleyeceksin canım su bile içtinmi artı gösterir hemen
hatirlu geceler canim. sabah eksi cikariz insMeydan bize kaldıama benim de çok uykum geldi hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?