Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kız bi görsen müdürden izin alcam ya vermezse diye adama sinirlendm
ne izni alcaksın dur iste önce sonra vermezse beraber sinirleniriz

Banada olur o bazen adet öncesi bide sebepsiz kafaya takarım herşeyi dün mesela basit bişey yüzünden eşime kızdım sinirimi çıkarmak için de duvara vurdum
Adet yakın bu arada cuma artı çıkmasam iyi
sen aşmışsın bacım sanki
Ayy guzel kokulum benim cok guzelmis anlami♡♥♡

@keptin canım dün sabah tartıldım ( pazar günü misafirim vardı mecbur yemiştim) 63.8 bgn sabah tartıldım 63.1
o zaman geçen haftaya göre 400gr eksidesin doğru mu anladım bide bunun içinde wc ye gidememe var

ahahah valla keske öyle vurup dalabilsek bak ciddiye almıyo seni demek
akşam ebnde söylendm söylendm yatak odasnın kapısını vurdm yattım. az önce aradı diyo ki geldim yattım sarıldm sende bana sarıldın. dedm olabilemez bn sana sinirliydm akşam

@keptin aynen canım tuvalete gidemedim henüz bu cuma inşallah bişeyler olacak daha spor da yapacam bi de regl olsam bitse baya gidecek

ne izni alcaksın dur iste önce sonra vermezse beraber sinirleniriz

sen aşmışsın bacım sanki

Aynen hemde çok

Kesinlikle bu sayede eşimle boşu boşuna ve gerilmemiş oluyorum duvar vurmalar kendi kendime söylenmelerim bittikten sonra birer tane portakal soydum az daha tavır yaptım sonrasında bişey olmamış gibiydik
beni eşim öyle görse diline düşerim

BUGÜN TEKRAR DÜZENLERİM BAKİMM olmad diğer takımlardan kopya cekicez artık

ooo 6 gün oldu demek başlayalı deemk spor yapıyosn demk ddaş olmaya karar verdin kilo ne almede kuzu
Bence genel olsun. Kaç dakika fazla gelirse o takım kazansın. Yoksa çok uğraştırır gibi böyle. Emelinbusesi de öyle yapmıştı ya hani onun gibi

Bence genel olsun. Kaç dakika fazla gelirse o takım kazansın. Yoksa çok uğraştırır gibi böyle. Emelinbusesi de öyle yapmıştı ya hani onun gibi
önceki listeler hep dk hesabından gidiyodu zaten kızlar böyle istediği için böyle yapalım dedik

kız hee cumartesi günüm var millet gelcek bnm evi b.k götürüyo bişiler yapmam lazım pazar pazarteside yatarım evde
niye akşamları az az yapmadın ki istedin mi izin ... menü de neler var balim

Neden ki yumruk olayını benim eşimde görmüyor canım yoksa gülme krizine girer
görmediğine emin misin yastığı ona tuttur bari ben normalde çok gergin bir insanım birde bu halimi görse iyice diline düşerim

Hayır canım sonuçta yarım saat yürüyüş le yarım saat jillian bir olmaz veya yürüyüş =ip atlamak hiç olabilemez
Benim o kadar yürüyüş e zamanım olmuyor mesela zaten olsada çıkamıyorum dışarı oğlum la ip atlamayı tercih ettiğim zaman yarım saat ip atlayamam 15 dk atladığımı varsayalım yarım saat yürüyüşe denk gelir geçer bile

Sonuç bugün ben 10 dk ip atladım sen yarım saat yürüyüş harcanan enerji aynı hatta benimki senden daha fazla belki ama süreler baz alındığı için kazanan sensin no no no
Ayy bugün çenem çok düşük 

niye akşamları az az yapmadın ki istedin mi izin ... menü de neler var balim

görmediğine emin misin yastığı ona tuttur bari ben normalde çok gergin bir insanım birde bu halimi görse iyice diline düşerim
Eminim gergin olduğumu anlasın istiyorsam kapı çarparım ses çıkarırım
Ama yastık tutturmak ta iyi fikir olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…