- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #250.041
kız bi görsen müdürden izin alcam ya vermezse diye adama sinirlendm
sen aşmışsın bacım sankiBanada olur o bazen adet öncesi bide sebepsiz kafaya takarım herşeyi dün mesela basit bişey yüzünden eşime kızdım sinirimi çıkarmak için de duvara vurdum
Adet yakın bu arada cuma artı çıkmasam iyi
Ayy guzel kokulum benim cok guzelmis anlami♡♥♡
o zaman geçen haftaya göre 400gr eksidesin doğru mu anladım bide bunun içinde wc ye gidememe var@keptin canım dün sabah tartıldım ( pazar günü misafirim vardı mecbur yemiştim) 63.8 bgn sabah tartıldım 63.1
ahahahOnuda yapıyorum yatak falan yumrukluyorum bazenyoksa kime sinirlendiysem tekme tokat giresim geliyor o an ayy çok mu cinsiz ne dün hele kendi kendime söyleniyorum ses çıkarıyorum falan eşim diyo akşam akşam şeytanlandın gine
cuma günü için izin alcam yıl başı tatili bi işe yarasın bari 4 gün olsn 2 gün temizlik yapar 2 gün yatarım didimne izni alcaksın dur iste önce sonra vermezse beraber sinirleniriz
sen aşmışsın bacım sanki
ne izni alcaksın dur iste önce sonra vermezse beraber sinirleniriz
sen aşmışsın bacım sanki
o zaman geçen haftaya göre 400gr eksidesin doğru mu anladım bide bunun içinde wc ye gidememe var
ahahahvalla keske öyle vurup dalabilsek bak ciddiye almıyo seni demek
akşam ebnde söylendm söylendm yatak odasnın kapısını vurdm yattım. az önce aradı diyo ki geldim yattım sarıldm sende bana sarıldın. dedm olabilemez bn sana sinirliydm akşam
temizlik mi yapcancuma günü için izin alcam yıl başı tatili bi işe yarasın bari 4 gün olsn 2 gün temizlik yapar 2 gün yatarım didim
kayısı suyu iç bol bol sabahları fln@keptin aynen canım tuvalete gidemedim henüz bu cuma inşallah bişeyler olacak daha spor da yapacam bi de regl olsam bitse baya gidecek
Kesinlikleişe yarıyor mu bari önerir misin
beni eşim öyle görse diline düşerimKesinliklebu sayede eşimle boşu boşuna ve gerilmemiş oluyorum duvar vurmalar kendi kendime söylenmelerim bittikten sonra birer tane portakal soydum az daha tavır yaptım sonrasında bişey olmamış gibiydik
kız hee cumartesi günüm var millet gelcek bnm evi b.k götürüyo bişiler yapmam lazımtemizlik mi yapcanciddi misin sen
Neden kibeni eşim öyle görse diline düşerim
Bence genel olsun. Kaç dakika fazla gelirse o takım kazansın.BUGÜN TEKRAR DÜZENLERİM BAKİMM olmad diğer takımlardan kopya cekicez artık
ooo 6 gün oldu demek başlayalı deemk spor yapıyosn demk ddaş olmaya karar verdin kilo ne almede kuzu
önceki listeler hep dk hesabından gidiyodu zaten kızlar böyle istediği için böyle yapalım dedikBence genel olsun. Kaç dakika fazla gelirse o takım kazansın.Yoksa çok uğraştırır gibi böyle. Emelinbusesi de öyle yapmıştı ya hani onun gibi
niye akşamları az az yapmadın kikız hee cumartesi günüm var millet gelcek bnm evi b.k götürüyo bişiler yapmam lazımpazar pazarteside yatarım evde
görmediğine emin misin yastığı ona tuttur bariNeden kiyumruk olayını benim eşimde görmüyor canım yoksa gülme krizine girer
Hayır canım sonuçta yarım saat yürüyüş le yarım saat jillian bir olmaz veya yürüyüş =ip atlamak hiç olabilemezBence genel olsun. Kaç dakika fazla gelirse o takım kazansın.Yoksa çok uğraştırır gibi böyle. Emelinbusesi de öyle yapmıştı ya hani onun gibi
Eminimniye akşamları az az yapmadın kiistedin mi izin ... menü de neler var balim
görmediğine emin misin yastığı ona tuttur bariben normalde çok gergin bir insanım birde bu halimi görse iyice diline düşerim
şöyle ki yasık tutarsa imaje edersin her yumruğun başına omzuna karnına geldiğini daha çabuk geçer sinir pambuk gibi olursunEminimgergin olduğumu anlasın istiyorsam kapı çarparım ses çıkarırım
Ama yastık tutturmak ta iyi fikir olabilir
şöyle ki yasık tutarsa imaje edersin her yumruğun başına omzuna karnına geldiğini daha çabuk geçer sinir pambuk gibi olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?