- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #250.021
aynen hatta unutursam sana sorcam nasıl soracaksam artıkBu nicki en kolay ben bulabilicem oleyyy
hedef kilo mu o ne ki bizim öyle bir hedefimiz mi vardıMerhaba kizlar
Yeni yila herkes hedefine yaklasti mi bakalim
Nasilgidiyor?
Ben kilo aldm of
karabuğdayı nasıl yiyorsun ben aldım yapayım dedim kokusundan yiyemedimgünaydın arkadaşalar akşam giremedim dün karabuğday detoksum çok güzel geçti bugün de devam inşallah
uyanık seni etten çok yağ olduğunu anladın dimidu bakim ben bi 7. takıma
bebeğiiim aklımdaydın da işten güçten fırsat bulamadm bi türlü
yok etin senin olsn ben yağlarını istiyim
bugün aşırı sinirliyim nedenseaynen hatta unutursam sana sorcam nasıl soracaksam artık
hedef kilo mu o ne ki bizim öyle bir hedefimiz mi vardı
karabuğdayı nasıl yiyorsun ben aldım yapayım dedim kokusundan yiyemedim
uyanık seni etten çok yağ olduğunu anladın dimi
beni mi anlatıyorsun acaba dedim bi an dün bugün öyleyim bende bu bende genelde regli belirtisi demekbugün aşırı sinirliyim nedense
içimden herkese atarlanıyorum sebepsizce
ben baharat koydum içne yoğurt falan yiyemedim ama o koku nasıl bir kokuyduSchonerDuft canım bir bardağı tencerede hasla hemen kaynıyor zaten ilk ben de sevemedim ama alıştım dün akşam rahat yedim meyve de yedim yanında ama yemesem bozabilirdim bugün daha iyi hissediyorum kendimi
aslında benim de nane koymak falan aklıma gelmişti de acelemden unuttum akşamkine koyayım yoğurtla fena olmuyor tadı etkili olduğuna inanıyorumben baharat koydum içne yoğurt falan yiyemedim ama o koku nasıl bir kokuydu
Çok üzgünümsenin miden ne kadarcık ki bunları nasl yidin
beni mi anlatıyorsun acaba dedim bi an dün bugün öyleyim bende bu bende genelde regli belirtisi demek
Banada olur o bazen adet öncesi bide sebepsiz kafaya takarım herşeyi dün mesela basit bişey yüzünden eşime kızdım sinirimi çıkarmak için de duvara vurdum
kız bi görsen müdürden izin alcam ya vermezse diye adama sinirlendm
Evet canim bir seviyeden baslamam gerekirken sabirsizlandim dort dokundu :)) iki hafta sonra seviyeyi artirmam lazımmış bide varya bacak kaslar karin kaslar gogusu sirt kasları kol kasları calistiriyormus hele bacim 4sevuyeyle yaptigimda vucudum yeni doğmuş buzag gibi titriyordu :))) halim kalmiyordu. Tmm menu paylasiyim bende..az mı sanki
ya bişey itiraf etcem ben hedef listesini kaybettim bulamıyorm
bence de artık menü paylaşmaya basla
1. seviyiden mi başlaman gerekiyomş sen 4 ten başladın he
tartıldın mı kuzu ne kadar vermişsin
Ayy guzel kokulum benim cok guzelmis anlami♡♥♡güzel koku demek kuzum
bende ishal olmuşum cok nadir görülen bişey bu bende@keptin söylemiycem cumaya sürpriz olsun ama tuvalete çıkamadığım halde kilomda azalma oldu
insan bazen hiç doymıcakmış gibi hissediyo dimiÇok üzgünüm
Bazen böyle oluyor durduramıyorum kendimi dün dahada yiyebilirdim ama yememek için yatağa gömüldüm hemen spordan sonra
İnşallahbende ishal olmuşum cok nadir görülen bişey bu bende
desene kac kilosun desene
insan bazen hiç doymıcakmış gibi hissediyo dimiinşallah artı olarak gelmez sana
duvara niye vuruyon bacım yumusk bi yere vursanaBanada olur o bazen adet öncesi bide sebepsiz kafaya takarım herşeyi dün mesela basit bişey yüzünden eşime kızdım sinirimi çıkarmak için de duvara vurdum
Adet yakın bu arada cuma artı çıkmasam iyi
ahaha minnoş buzagım bnmEvet canim bir seviyeden baslamam gerekirken sabirsizlandim dort dokundu :)) iki hafta sonra seviyeyi artirmam lazımmış bide varya bacak kaslar karin kaslar gogusu sirt kasları kol kasları calistiriyormus hele bacim 4sevuyeyle yaptigimda vucudum yeni doğmuş buzag gibi titriyordu :))) halim kalmiyordu. Tmm menu paylasiyim bende..
Hahaha en yakınım da duvar vardı korkma elimde bez vardı temizlik yapıyordum bezle vurdumduvara niye vuruyon bacım yumusk bi yere vursana
ahaha minnoş buzagım bnmo zaman 1 e geri dön ordan başla bebeğim
valla ben sinirenince kapı çarpıyorum genelde vuramam öle cnm tatlıdırHahaha en yakınım da duvar vardı korkma elimde bez vardı temizlik yapıyordum bezle vurdum
Onuda yapıyorum yatak falan yumrukluyorum bazenvalla ben sinirenince kapı çarpıyorum genelde vuramam öle cnm tatlıdırsende öyle yap bak hem cok ses cıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?