Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu nicki en kolay ben bulabilicem oleyyy
aynen hatta unutursam sana sorcam nasıl soracaksam artık

Merhaba kizlar
Yeni yila herkes hedefine yaklasti mi bakalim
Nasilgidiyor?

Ben kilo aldm of
hedef kilo mu o ne ki bizim öyle bir hedefimiz mi vardı

günaydın arkadaşalar akşam giremedim dün karabuğday detoksum çok güzel geçti bugün de devam inşallah
karabuğdayı nasıl yiyorsun ben aldım yapayım dedim kokusundan yiyemedim

du bakim ben bi 7. takıma

bebeğiiim aklımdaydın da işten güçten fırsat bulamadm bi türlü

yok etin senin olsn ben yağlarını istiyim
uyanık seni etten çok yağ olduğunu anladın dimi

bugün aşırı sinirliyim nedense
içimden herkese atarlanıyorum sebepsizce

SchonerDuft canım bir bardağı tencerede hasla hemen kaynıyor zaten ilk ben de sevemedim ama alıştım dün akşam rahat yedim meyve de yedim yanında ama yemesem bozabilirdim bugün daha iyi hissediyorum kendimi

@keptin söylemiycem cumaya sürpriz olsun ama tuvalete çıkamadığım halde kilomda azalma oldu

kız bi görsen müdürden izin alcam ya vermezse diye adama sinirlendm
Banada olur o bazen adet öncesi bide sebepsiz kafaya takarım herşeyi dün mesela basit bişey yüzünden eşime kızdım sinirimi çıkarmak için de duvara vurdum
Adet yakın bu arada cuma artı çıkmasam iyi

Evet canim bir seviyeden baslamam gerekirken sabirsizlandim dort dokundu :)) iki hafta sonra seviyeyi artirmam lazımmış bide varya bacak kaslar karin kaslar gogusu sirt kasları kol kasları calistiriyormus hele bacim 4sevuyeyle yaptigimda vucudum yeni doğmuş buzag gibi titriyordu :))) halim kalmiyordu. Tmm menu paylasiyim bende..

@keptin söylemiycem cumaya sürpriz olsun ama tuvalete çıkamadığım halde kilomda azalma oldu
bende ishal olmuşum cok nadir görülen bişey bu bende
desene kac kilosun desene

Çok üzgünüm
Bazen böyle oluyor durduramıyorum kendimi dün dahada yiyebilirdim ama yememek için yatağa gömüldüm hemen spordan sonra
insan bazen hiç doymıcakmış gibi hissediyo dimi inşallah artı olarak gelmez sana

Banada olur o bazen adet öncesi bide sebepsiz kafaya takarım herşeyi dün mesela basit bişey yüzünden eşime kızdım sinirimi çıkarmak için de duvara vurdum
Adet yakın bu arada cuma artı çıkmasam iyi
duvara niye vuruyon bacım yumusk bi yere vursana

ahaha minnoş buzagım bnm o zaman 1 e geri dön ordan başla bebeğim

@keptin canım dün sabah tartıldım ( pazar günü misafirim vardı mecbur yemiştim) 63.8 bgn sabah tartıldım 63.1

valla ben sinirenince kapı çarpıyorum genelde vuramam öle cnm tatlıdır sende öyle yap bak hem cok ses cıkıyo
Onuda yapıyorum yatak falan yumrukluyorum bazen yoksa kime sinirlendiysem tekme tokat giresim geliyor o an ayy çok mu cinsiz ne dün hele kendi kendime söyleniyorum ses çıkarıyorum falan eşim diyo akşam akşam şeytanlandın gine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…