Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

eşimi gönderdim yeni. bilemiyorum ya. bu duygusallıkla doğru karar verebilir miyim. mesajını henüz okumadım birazdan okurum.

canım mesajımda dedim ki benim yüzümden ayrılmayın hakkınıza girmeyim ben giderim dedim inanın bunu içtenlikle söylüyorum sizin üzülmenizi istemiyorum

esra lütfen benim yüzümden sizin ayrılmanızı istemiyorum ben giderim inanın şuan çok kötüyüm
başka takıma girmişseniz ben yazarım o takımlara benim yüzümden olduğunu ve takıma geri dönmenizi istediğimi ne olur

kızlar gerçekten ben şuan çok kötüyüm duramıyorum artık söylediklerimi yine söylüyorum ne olur bir cvp yazın en azından bunu haketmeyecek kadar kötü biri olduğumu ve kötü bişey yaptığımı düşünmüyorum

aynalar üzme kendini artık olan olmuş herkes kendine bir takım buldu zaten :78:

kızlar sorun neyse konuşarak halledebilirdik bence valla ben hepi
nize çok alıştım,çok üzüldüm bu yazılanlara burda kimsenin kötü niyetli olduğunu sanmıyorum lütfen 1 kere daha düşünün..........

kimsenin gitmesine gerek yoktu yaaaaaaaaa...................
bence kendi aramızda halledebilecek yapıya sahiptik..............

aman allhım ne olmuş kızlar burda hafta sonu böyle..kızlar keşke gitmeseydiniz bizi bırkamsaydınız ayşen ayşegül ve esen çok çok üzüldüm... keşke geri dönebilseniz... ya takımımız çok güzel olmaya başlamıştı kendi aramızda paylaşımlarımız harikaydı kaptanı değiştirirdik keşke siz kalsaydınız..sebeplerinizde sonuna kadar haklısınız ama başka türlü çözebilirdik sorunu...gülçin esra selenay siz de gittik demeyin ne olur...

yok canım ben burdayım canım sıkıldı, bi bakıyım ne var ne yok dedim kimse bişe yazmamış daha..................

ben devam ediyorum aynen sabah light ekmekli tost yedim..................

yok canım ben burdayım canım sıkıldı, bi bakıyım ne var ne yok dedim kimse bişe yazmamış daha..................

ben devam ediyorum aynen sabah light ekmekli tost yedim..................

canım bundan sonra da yazılacak çok bişey olmaz galiba.. kala kala 4-5 kişi kaldık herhalde.. ne olcak bizim grubun hali.. konu yöneticisi bi çözüm bulsa bari.hafta sonu köydeydim bi baktım fırtınalar kopmuş.. çok üzüldüm.. güzel arkadaşlıklarımız olmuştu...

bu arada benim hafta sonu yemediğim kalmadı... inşallah cuma + çıkmam... patates kızartmaları beyaz ekmekler baklavalar hepsini hepsini yedim.. daha önceki kaçamaklarımda pişman olmazdım ama bunda deli gibi pişmanım... ama bu benim motivasyonumu etkilememli.. kaldığım yerden devam bu hafta alsam bile hafataya veririm

valla böle bırakıp gitmeleri gruptakilere haksızlık oldu ama neyse,bende haftasonu kaçırdım canım ama baktım kilom aynı dikkat ederiz bugünden itibaren kilo bile veririz bak görürsün....

takımda kalanlar bugün konuşalım toparlayalım, ne olacak bu takımın hali yeni üyeler alalım,kalanlar motivasyonu artırsın, fikirlerinizi yazın akşam ne yapılacak karar verelim.........................

slm dün akşam gülçinle konuştuğumuzda eğer bir değişiklik yoksa kızlar geri gelecek. esra malatyada düzenini kurunca ben kaptanlığı ona devredecem ve takımdan ayrılacam. o zamana kadar kaptanlıkla ilgili bilgileri size aktaracam. bu yaşananlar için kusura bakmayın kızlar. olaylar insanları farklı etkiler kimini kamçılar kimini dahada ezer. malesef ben 2. gruptaydım. gruptaydım diyorum artık olmayacam. dün çok kötü bir gece geçirdim. hiç uyumadım. salakça ağladım. kızgınlığım kendimeydi. ben kendime saygı göstermezsem başkalarının bana saygı göstermelerini beklemeye hakkım yok. bütün suçlu benim kendime ihanet ettim bu kadar aciz biri değilim çünkü. bu yaşananlar beni gerçekten kamçıladı. benim kim olduğumu herkese gösterecem en baştada kendime. benim savaşım kendimle. kendi zaaflarımı yenmeye başlayacam. hatta başladım. bunun için size gerçekten çok teşekkür ediyorum. bu olaylar yaşanmasa belki toparlanamazdım. ben gücümü üzüntülerimden, ruhumdaki kırıklardan alcam. en çok üzüldüğüm konu daha öncede söylemiştim bilenler bilir bu takımdan ancak mezun olup gidecem sözümü tutamamak. bu grupta değil ama mutlaka zayıflayacam hatta başladım bile.

evet esra devralana kadar bana biraz daha katlanacaksınız kızlar. şuan nasıl bir yol çizecem bilmiyorum kaptanlıkla ilgili. kaptanlıkla ilgili bişey yapsam ukalalık mı yapmış olurum acaba inanın ne yapacağımı bilmiyorum.

üzülme canım ya,sen kimseye karşı hiçbişe yapmadın sadece kendinle savaşında bazı aksaklıklar oldu bence kaptan olmasanda burda bizimle ol............................

üzülme canım ya,sen kimseye karşı hiçbişe yapmadın sadece kendinle savaşında bazı aksaklıklar oldu bence kaptan olmasanda burda bizimle ol............................

sağol güzelim ya toparlamıştım kendimi ama biraz önce esranın zayıflama gruplarına katılmak isteyenler topiğinde mesajını görünceye kadar kızlara geri dönün aslı takımdan ayrıldı yazmış. inan bu beni o kadar üzdü ki anlatamam. adım gibi eminim esranın bunu kötü niyetle söylemediğine ama sanki ben adam mı öldürdüm diye düşünmekten edemiyorum kendimi. ya gidip özel mesaj atılabilirdi. benim bu olaylar karşısında siz gitmeyin birbirinizden ayrılmayın onun yerine ben giderim derken en azından bunu haketmeliydim. belkide şuan çok hassasım ondan bu kadar oldum. esra inan sana sitem etmiyorum. sadece beni anlamanı istiyorum. doğru sen bu konularda çok bilgili değilsin. özel mesaj atmayı belki bilmiyorsun o yüzden bu oldu. ama keşke olmasaydı.

evet size hiç çaba harcamıyormuşum gibi gelebilir ama ben bu takıma gerçekten çok emek harcadım. sadece sizin döneminize denk gelmedi. 14. takım benim ve bırakmayacam. kaptanlığı devrediyorum. zaten sorun kaptan olarak size örnek olamadığımdı. kaptanlıktan çekilerek sorunun büyük bir bölümü ortadan kalkar. kilo vermeye olayına gelince kurallara uymadığım taktirde diskalifiye edersiniz beni ben sizi anlıyorum hatayıda kabul ettim zaten lütfen bir kez daha sizinde beni anlamanızı istiyorum

Öneri:

Cuma zayıflama Yarışması'ndan kendi isteğiyle ayrılan veya hedeflediği kiloya ulaşıp mezun olarak ayrılan yarışmacılar, ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ay süre için tekrar yarışmacı olma hakkını kaybeder.

1. Takım Kabul / Red
2. Takım Kabul / Red
3. Takım Kabul / Red
4. Takım Kabul / Red
5. Takım Kabul / Red
7. Takım Kabul / Red
8. Takım Kabul / Red
9. Takım Kabul / Red
13. Takım Kabul / Red
14. Takım Kabul / Red

Not: Geri dönmek üzere ayrılan, bu dönemde de "izinli" kabul edilen yarışmacılar, öneri kapsamı dışındadır. Bu yarışmacıların koşulları ilgili takım kaptanınca belirlenir ve denetlenir.

kızlar paylaşım topiğinde böyle bir öneri sunulmuş. fikirleriniz neler

ben nihayet elma diyetine başladım.
sabah
bir dilim kepek ekmeği
3 yeşil zeytin
kk kadar peynir
bir iki dilim domates
yarım salatalık
bir bardak şekersiz yeşil çay

saat 10 bir küçük elma

saat 12 bir küçük elma

saat 14 bir küçük elma

saat 16 bir küçük elma

saat 18 bir küçük elma

şuana kadar 2 litre su içtim

yarım saatlik lessi videosu vardı onu yaptım. daha fazlasını yapmak isterdim ama yapamadım çünkü çok kötü hastayım. nefes almak bile o kadar işkence ki bana şuan ama buna rağmen boğazımdaki inanılmaz acıya rağmen yaptım. aklım başıma geldi keşke daha önce gelseymiş

valla böle bırakıp gitmeleri gruptakilere haksızlık oldu ama neyse,bende haftasonu kaçırdım canım ama baktım kilom aynı dikkat ederiz bugünden itibaren kilo bile veririz bak görürsün....

canım selinaycım. konuşarak halledilebilir demşşsin ya sen takımda değilken biz çok konuştuk o yüzden kaç kere yeni kurallar koyduk kaç kere ayrılanlar oldu vs. sen yeni geldin bu yüzden son aşamaya denk geldin. konuşarak halledemedik yani. Aslının bir sarsılması gerekiyordu sarsıldı ve toparlandı. kendisinin de ifade ettiği gibi bu şok ona hatırlattı aslında saygı duyması gereken en başta kendisi sonra biz. uzun zamandır takımda olmasından galiba oda bıkmış bence kaptanlıktan.bu değişiklikler hem ona hem takıma emin ol iyi gelecek. ben zaten ayrılsam bile başka takıma geçmeyeceğimi söylemiştim. bu değişiklik kararından sonrada 14. takımdan ayrılmayacağım. burdayım... ve mezun olmadan da ayrılmaya niyetim yok inşallah.

selam kızlar.bugün okuldan sonra aktara uğradım. müsli kalmamıştı ama yulaf ve kepek aldım. birde kiraz sapı aldım. kaynatıp içecem. bu arada maalesef pasta yedim koca bir dilim. Allahım affet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…