- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #24.981
eşimi gönderdim yeni. bilemiyorum ya. bu duygusallıkla doğru karar verebilir miyim. mesajını henüz okumadım birazdan okurum.
kızlar gerçekten ben şuan çok kötüyüm duramıyorum artık söylediklerimi yine söylüyorum ne olur bir cvp yazın en azından bunu haketmeyecek kadar kötü biri olduğumu ve kötü bişey yaptığımı düşünmüyorum
Canlarım.Başta Esra,Gülçin,Ayşegül,Fadime,Ayşen olmak üzere;çok fazla tanışma imkanı bulamasam da sevdiğim ve takdir ettiğim Pincat,Selinay ve İrras.Gördüğüm en özel insan topluluğusunuz.3 aydır devam eden ve sözler tesir etmeyen rahatsızlığımdan dolayı,takımımımdan ve siz sevgili takım arkadaşlarımdan üzülerek ayrılıyorum.Hiçbir emek,üstelik 9 kişinin azim ve emeği bu kadar rahatlıkla ezilip görmezden gelinemez.Bu işler;6 hafta üst üste kızlar beni atın takımdan diyip kılını kıpırdatmadan olmaz.Herkes seçiminde hürdür,bu seçimler diğerinin moral ve azmini etkilemediği sürece.Öfke,motivasyonumu gerçekten düşürüyor ve bana zarar veriyor.Sizleri gerçekten ama gerçekten çok seviyor,ve yalnızca sayfamda değil,hayatımda çok önemli olduğunuzu bilmenizi istiyorum.Uzatmak istemiyorum,gerekli açıklamayı cuma zayıflama takımı ana sayfada (http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...na-katilmak-isteyenler-120.html#post19088316) yaptım.Umarım beni anlarsınız,sizleri çok seviyorum ve hep yanınızda olucam.
Gülçin geçen hafta 200 gr aldı,bu hafta azmetti canla başla 800 gr verdi.İrras 1 kilo aldı,azmetti neredeyse 1.5 kilo verdi bu hafta.Pincat o stresli yaşantısına rağmen,kilosunu korudu.Ayşegül o yoğun iş temposuna rağmen bırakmadı,asıldı.Sen ameliyat masalarından kalktın bıçak altına yattın,yine de azminden feragat etmedin.Fadime,haşematoya rağmen tek bir hafta bile diyetini salmadı.Ve daha bir yığın örnek.Ne kendi emeğimin,ne sizlerin emeğinin bu şekilde yok sayılmasına göz yumacak kadar sabrım yok inan.1 hafta olur,2 hafta olur ama 6 hafta da olmaz ki.Gerçekten sabredemiyorum.Szilerden ayrılmak öyle zor geliyor ki.Ama artık görmezden gelemiyorum bazı şeyleri.Ama motivasyonumu kaybettiğim bu 2 gün boyunca,bu kararda isabetli olduğumu fark ettim.Ama hep yanınızdayım.
aman allhım ne olmuş kızlar burda hafta sonu böyle..kızlar keşke gitmeseydiniz bizi bırkamsaydınız ayşen ayşegül ve esen çok çok üzüldüm... keşke geri dönebilseniz... ya takımımız çok güzel olmaya başlamıştı kendi aramızda paylaşımlarımız harikaydı kaptanı değiştirirdik keşke siz kalsaydınız..sebeplerinizde sonuna kadar haklısınız ama başka türlü çözebilirdik sorunu...gülçin esra selenay siz de gittik demeyin ne olur...burda bulunduğumdan beri hep aynı problem. gerçekten ben uğraştım takımı daha aktif hale getirmek için. Esen sadece sorunu dile getirdi biz dile getiremedik yada görmemzeden geldik. ama gerçekten can sıkıcı bir takdir bir motive ekliyıor insan. değişmeyecek sanırsam . çünkü yılbaşından beri buralardayım hep aynı kaptan demek lokomotif demektir. sen vereceksin ki biz arkadandan gelelim. veremezsen bile almayacaksın. spor yapacaksın mesela yok. yediklerini yaz yok. bende takımdan ayrılıyorum. kimseye kal gitme diyecek enerjimde kalmadı. zaten bu benimde haddim değil görevimde değil. maalesef bahaneler sadece kendimizi kandırır. evet takımdan ayrılıyorum başka bir takıma da girmeyecem. tek başıma bu yolda devam edecem yada belki 70 ler topiğine takılırım.Hiç kimseyle kişisel problemim yok. Hepinizi öpüyorum. arada bir uğrarım tabi isterseniz.
yok canım ben burdayım canım sıkıldı, bi bakıyım ne var ne yok dedim kimse bişe yazmamış daha..................
ben devam ediyorum aynen sabah light ekmekli tost yedim..................
canım bundan sonra da yazılacak çok bişey olmaz galiba.. kala kala 4-5 kişi kaldık herhalde.. ne olcak bizim grubun hali.. konu yöneticisi bi çözüm bulsa bari.hafta sonu köydeydim bi baktım fırtınalar kopmuş.. çok üzüldüm.. güzel arkadaşlıklarımız olmuştu...
bu arada benim hafta sonu yemediğim kalmadı... inşallah cuma + çıkmam... patates kızartmaları beyaz ekmekler baklavalar hepsini hepsini yedim.. daha önceki kaçamaklarımda pişman olmazdım ama bunda deli gibi pişmanım... ama bu benim motivasyonumu etkilememli.. kaldığım yerden devam bu hafta alsam bile hafataya veririm
slm dün akşam gülçinle konuştuğumuzda eğer bir değişiklik yoksa kızlar geri gelecek. esra malatyada düzenini kurunca ben kaptanlığı ona devredecem ve takımdan ayrılacam. o zamana kadar kaptanlıkla ilgili bilgileri size aktaracam. bu yaşananlar için kusura bakmayın kızlar. olaylar insanları farklı etkiler kimini kamçılar kimini dahada ezer. malesef ben 2. gruptaydım. gruptaydım diyorum artık olmayacam. dün çok kötü bir gece geçirdim. hiç uyumadım. salakça ağladım. kızgınlığım kendimeydi. ben kendime saygı göstermezsem başkalarının bana saygı göstermelerini beklemeye hakkım yok. bütün suçlu benim kendime ihanet ettim bu kadar aciz biri değilim çünkü. bu yaşananlar beni gerçekten kamçıladı. benim kim olduğumu herkese gösterecem en baştada kendime. benim savaşım kendimle. kendi zaaflarımı yenmeye başlayacam. hatta başladım. bunun için size gerçekten çok teşekkür ediyorum. bu olaylar yaşanmasa belki toparlanamazdım. ben gücümü üzüntülerimden, ruhumdaki kırıklardan alcam. en çok üzüldüğüm konu daha öncede söylemiştim bilenler bilir bu takımdan ancak mezun olup gidecem sözümü tutamamak. bu grupta değil ama mutlaka zayıflayacam hatta başladım bile.
evet esra devralana kadar bana biraz daha katlanacaksınız kızlar. şuan nasıl bir yol çizecem bilmiyorum kaptanlıkla ilgili. kaptanlıkla ilgili bişey yapsam ukalalık mı yapmış olurum acaba inanın ne yapacağımı bilmiyorum.
üzülme canım ya,sen kimseye karşı hiçbişe yapmadın sadece kendinle savaşında bazı aksaklıklar oldu bence kaptan olmasanda burda bizimle ol............................
valla böle bırakıp gitmeleri gruptakilere haksızlık oldu ama neyse,bende haftasonu kaçırdım canım ama baktım kilom aynı dikkat ederiz bugünden itibaren kilo bile veririz bak görürsün....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?