Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben senden önce mezun olcam

selam kızlar.bugün okuldan sonra aktara uğradım. müsli kalmamıştı ama yulaf ve kepek aldım. birde kiraz sapı aldım. kaynatıp içecem. bu arada maalesef pasta yedim koca bir dilim. Allahım affet..

bunları karıştırmak midene zarar vermiyor mu

iyiyim diyeyim iyi olayım.
gözlerimde alerji vardı tekrar nüksetti. kızardı yoruluyor kaşınıyor. öle işte sen nasılsın?

geçmiş olsun canım
ben iyi değilim çok kötü hastayım boğazım inanılmaz acıyor

ben senden önce mezun olcam

bunları karıştırmak midene zarar vermiyor mu

geçmiş olsun canım
ben iyi değilim çok kötü hastayım boğazım inanılmaz acıyor

sen hızlı veriyorsan olabilir.. ilk defa kullanıcam bilmiyorum zarar vermez heralde.sanada geçmiş olsun.

Son düzenleme:
selam kızlar sizi çok özledim ama bugün insan olcak halim kalmadı eşyaları koliliyorum yusufla o kadar zor oluyor ki anlatamam ben koyuyorum o çıkarıyor sabh kahvaltı yaptım bide az önce yedim 1 tabak makarna şimdide taş gibi tokum .....

dünden beri ne oldu bilmiyorum bi bakaym geçmişe

neden dönemesin ki gerekçesi ne . dönsün canım bence . ben böle düşünüyorum ay sınırlaması olmamamalı sence?

bunu zayıflama gruplarını kuran deneten püsküüt önermiş. 4. takımdan 2 kişi mezun olmuşlar 3 hafta sonra 7. takımda girmişler. buna anlam verememiş. mezun olmak demek kilosuna ulaşmış demek. 3 haftasonra niye dönüyo. bu yüzden bu teklifi sundu. bana mantıklı geldi.

aslı toparlanmana çok sevindim bence sen burdan mezun olup ayrıl deediğin gibi önce insan kendine değer vercek ve sevecek kilo vermediğinde bize bir zararın yok ama eğer sen kaptansan ve burası zayıflama takımıysa biraz gayret canım insanoğlunun üstesinden gelemeyeceği hiç bir zorluk yok aslında,hadi kaptan bize ve kendiene kaptan ol....

slm allah kolaylık versin cnm taşınmak zor iş bilirim hele çocukla daha zor

suistimal ediliyorsa başka. ama 6 ay çok ya. bu sürede mezun olup gerçekten kilo alanlar ne yapacak. 1 ay 2 ay olsa neysede 6 ay çok. sen bilrisn yinede.

ben kendime kaptan olacam ama takıma kaptan sensin artık canım:13:

bütün geçmişi okuyamadım ama az çok anladım olanları ya okaadar üzüldüm kii .bizim bir sorunumuz yoktuki takım içinde hatta ben azmime burdaki diğer arkadaşlarımın azmini görerek devam ettim
çok üzüldüm böyle husumetler olmasına ayrılanlar olmasına...
kimseyi çok iyi tanımıyorum ama genede çok üzüldüm

suistimal ediliyorsa başka. ama 6 ay çok ya. bu sürede mezun olup gerçekten kilo alanlar ne yapacak. 1 ay 2 ay olsa neysede 6 ay çok. sen bilrisn yinede.

bencede süre çok ama karar doğru gibi diğer kızlarda fikirlerini yazsınlar bu konuda püsküüte ben sürenin fazla olduğunu düşürürüp düşürürmeyeceğini sorsam
süre düşerse kabul edilebilinir geldi bana

canım sorun benim başka bir sorun yok. kaptan olarak sizi motive edemediğim için arkadaşlar haklı olarak isyan ettiler. kaptanlığı devredip bu sorunu bir parça ortadan kaldırmak istedim. eğer kilo veremesemde kurallar belli diskalifiye edilirim. ama benim niyetim mezun olup gitmek bu takımdan. hissettiremesemde ben emek verdim bu takıma. terkedip gitmek istemiyorum

aslı sen onlara söyle ben çıkıorum deyince bende öyle yazdım hiçbir art niyetim yok asla seni kırmak istemedim kırdıysamda özür dilerim .....

kızlar ben şunu anlamıyorum 2 gün hiç kimse uğramıyor haberde verilmiyor aaaa biz yokken ne olmuş deniliyor ben anlayamadım devamlılık zorunluluğu yoksa bizde ara sıra gelelim ara sıra gelmeyelim ....

bırakıp giden değildir asıl terkeden,gidende bu yüzden gitmiştir zaten,,,,,,

birden aklıma bu söz geldi.......

aslı face in açık mı?

çok sevindim canım devam edeceğine bizimle birlikte....

doğrudur canım ama 2 haftayı geçti sizlerleyim ve çok alıştım kimsenin ayrılmasını hazmedemiyorum....

selinay2002,aynalar+,roseberry,triptofan+,irras_,