Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bitanem bu kullanım günde 2 öğün olmak üzere 21 günlük.Ben 5. günümde merak ettim ve ölçtüğümde göğüsten 2,kalçadan 5 cm incelme olduğunu fark ettim,bir de 21 günün sonunda ölçüp sonuçları yazıcam sizlere.Ama baldır kısmı çok sıkan ve yağları belli eden giyemediğim pantolonumu giydim dün,çok farklı geldi bana da,arkadaşlara da.Yani etkisi müspet.
21 günde toplam,öğün başı 40 gram olmak üzere 1680 gr kullanılıyor.Paketler genelde markalara göre değişmekle birlikte 350-400 gramlık.Yani 4 paket müsli işimizi görüyor,ortalama fiyat 5-6 lira.Yani ortalama 25 liraya 21 günlük program elimize geçiyor.
Beslenme uzmanlarına göre bu müslilerin en iyisi NE-T-E'ninki,üzümlü fındıklı olanı.Ben onu bulamadım,bende DR...K...R'inki var.Ballı olanı,tadı harika hepsinin yulaftan dolayı.Her öğünde 40 gr müsli,150 ml süt ve yarım muzla tüketiliyor müsli.Ben kahvaltı öğünümü serbest yapıyorum,öğle ve akşam müsli yiyorum.Ayrıca kansere karşı da kuvvetli antioksiden,denemeni tavsiye ederim canım.

hımm naladım sanırım ne demek istediğini haklısın canım
ne diyem sıkma canını stres yok gitsin kilolar

hoşgeldin canım
evet ya haftada bir kaçamak yapmak abartı değil tabi ama ama bu üst üste olursa patlıyo

oo canım süper incelmişsin yani kilo verme değilde daha çok sıkılaşma gibi
bende niyet ettim bakalım ama eşimin memleketine gidicez 15 den sonra galiba
15 gün sahalardan uzak olucam dönüşte yapmayı düşünüyorum

Canlarım.Başta Esra,Gülçin,Ayşegül,Fadime,Ayşen olmak üzere;çok fazla tanışma imkanı bulamasam da sevdiğim ve takdir ettiğim Pincat,Selinay ve İrras.Gördüğüm en özel insan topluluğusunuz.3 aydır devam eden ve sözler tesir etmeyen rahatsızlığımdan dolayı,takımımımdan ve siz sevgili takım arkadaşlarımdan üzülerek ayrılıyorum.Hiçbir emek,üstelik 9 kişinin azim ve emeği bu kadar rahatlıkla ezilip görmezden gelinemez.Bu işler;6 hafta üst üste kızlar beni atın takımdan diyip kılını kıpırdatmadan olmaz.Herkes seçiminde hürdür,bu seçimler diğerinin moral ve azmini etkilemediği sürece.Öfke,motivasyonumu gerçekten düşürüyor ve bana zarar veriyor.Sizleri gerçekten ama gerçekten çok seviyor,ve yalnızca sayfamda değil,hayatımda çok önemli olduğunuzu bilmenizi istiyorum.Uzatmak istemiyorum,gerekli açıklamayı cuma zayıflama takımı ana sayfada (http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...na-katilmak-isteyenler-120.html#post19088316) yaptım.Umarım beni anlarsınız,sizleri çok seviyorum ve hep yanınızda olucam.

Son düzenleme:

canımm ne desem bilemedim söylediklerinde çok haklısın ben çok yeni olmama rağmen benide rahatsız eden bi kaç durum var aslında fakat belki bana alışılmaya çalışıyodur diyerek konuşmak yorum yapmak istemedim...
bir kaç kişi haricinde pekde istekli ve azimli kişiler göremiyorum..bende elimden geldiğince herkese cevap vermeye çalışıyorum zaman ayırıp alıntı yapıyorum ama görüyorumki pekde takan olmuyo..
mesela her gün ne yediğimi yazıyorum istiyorumki yorum yapılsın artılarımı eksileirme göreyim
fakat menüsünü yazanda bir kaç kişi dışında kimse olmuyo ben yapsamda bir iki kişi cevap yazarsa yazaıyor..ben daha çok motive olmak için yıldığım yerlerde toparlanmam için gruplara katılmaya karar verdim..

bende cumadan sonra ayrılmayı düşünüyordum gireceğin takımda boşluk olursa benide çağırın

geçmişi okudum moralim çok bozuldu esen düşüncelerine saygı duyuyorum ama keşke gitmeseydin birbirimize çok alışmıştık,kızlar ben buraya bazen sıkıntılarımı da yazıyorum yazmamam lazım belki aranızda burası zayıflama bölümü bunuda problemi hiç bitmiyor diyebilirsiniz haklısınız yerden göğe şu an yaşadıklarımı yazmıycam ama şu önümüzde ki hafta çok yoğun yapmam gereken işler var malum taşınaağım eşya toplamam lazım .........

bu sabah diyet kahvaltıyla başladım ara 1 sütlü nescafe az önce diyet kraker ve yoğurt yedim....

ayşegül eşyalarımı nakilye aracına vericem bu hafta herhalde ondan sonra biz gelicez hala kalbim istemeye istemeye gelicem ama ne yapayım elim mahkum....

oğlan uyuyor akşama doğru eve gideceğiz,bir dünya iş beni bekler

geçmişi okudum moralim çok bozuldu esen düşüncelerine saygı duyuyorum ama keşke gitmeseydin birbirimize çok alışmıştık,
Gülçin geçen hafta 200 gr aldı,bu hafta azmetti canla başla 800 gr verdi.İrras 1 kilo aldı,azmetti neredeyse 1.5 kilo verdi bu hafta.Pincat o stresli yaşantısına rağmen,kilosunu korudu.Ayşegül o yoğun iş temposuna rağmen bırakmadı,asıldı.Sen ameliyat masalarından kalktın bıçak altına yattın,yine de azminden feragat etmedin.Fadime,haşematoya rağmen tek bir hafta bile diyetini salmadı.Ve daha bir yığın örnek.Ne kendi emeğimin,ne sizlerin emeğinin bu şekilde yok sayılmasına göz yumacak kadar sabrım yok inan.1 hafta olur,2 hafta olur ama 6 hafta da olmaz ki.Gerçekten sabredemiyorum.Szilerden ayrılmak öyle zor geliyor ki.Ama artık görmezden gelemiyorum bazı şeyleri.Ama motivasyonumu kaybettiğim bu 2 gün boyunca,bu kararda isabetli olduğumu fark ettim.Ama hep yanınızdayım.

kızlar aldığım lahana yağı müthiş bir yağ sürüp streç filmle sarıyorum su gibi oluyor dün eminönünde ki aktarlara bölgesel incelme için yağ sorduğumda hepsi lahana yağı dedi bir tane daha aldım 300 cc yağım var hergün sürücem ama malatyaya gittiğimde daha rahat olucam en azından kafam,öyle olmasını umuyorum bu yaz kendim için zaman ayıracağım ben bu işi kafama koydum,ayşegül inşallah yürüyüş falan yaparız malatya kordon boyunda,sen nerde oturuyorsun ?

canım gireceğin takımda belki kaptan çok azimli olacak ama burda ki gibi arkadaşlarınla kalpten kalbe bir köprü kuramayacaksın bence biraz daha düşün haftaya kadar,düşüncelerinde yerden göğe kadar haklısın ama bizi bırakma .........

canım teşekkür ederimm bilgiler için...
haftaya burdasın o zaman gel gel bacımm...pişman olmıycaksın malatya güzel havalar ısınıyo daha da güzel olacakk....
ne desem bilemedimmm....sadece gitme diyebiliyorum esencimm...

haftaya burdasın o zaman gel gel bacımm...pişman olmıycaksın malatya güzel havalar ısınıyo daha güzel olacakk....

esracım ilçedeyim ben yeşilyurttayım ama merkeze 10 km falan ev yeşilyurtta ama bizim pek yeşilyurtla alakamız yok...yürüyüşe gitmezmiyiz bacım tabisii....[/QUOTE]

az önce eşim aradı o da yeşilyurtta arkadaşlarıyla yemek yiyormuş yeşilyurt u çok beğenmiş burayı görünce burdan ev tutmadığıma kızabilirsin dedi o böyle anatınca merak ettim bende,haftaya değilde ondan sonra ki hafta gelicem....

ayşegül gördüm seni sen de mi gideceksin nerelerdesin gel bakalım....
kafam çok karıştı esra yaa gitmiyorum şimdilikk buralardayım hepimizin hakkında hayırlısı olsun ama esen takımdan ayrıldığı için gerçekten çook üzüldüm kızcağız nerden nereye geldi dünya kilo verdi offf bilmiyorum yaa canım sıkıldıı

az önce eşim aradı o da yeşilyurtta arkadaşlarıyla yemek yiyormuş yeşilyurt u çok beğenmiş burayı görünce burdan ev tutmadığıma kızabilirsin dedi o böyle anatınca merak ettim bende,haftaya değilde ondan sonra ki hafta gelicem....[/QUOTE]

canım yeşilyurt kahvaltı ve yemek için süper mekanlarda çok güzel ama yaşanacak yer diil köy yani bildiğin köy öle yemeğe falan gelince güzel gözüküo ama zaten kaloriferli daire de pek yok ben emniyetin lojmalarındayım şanslıyım 1 sene sobalı evde oturemak zorunda kaldık burada rezilliğin bini bi paraydıı sen gezmeye gel ben seni gezdiririm bacımm...senin geliceğin hafta ben ankara yolcusu olucam muhtemelen sende o arada yerleşirsin biraz tanırsın malatyayaı gelince talıkırız inşallahhh....

slm kızlar 2 gündür nerdeyse hep yattım çok kötü hastayım öksürük öldürüyor beni evde soğuk banyo yapmam lazım ama korkuyorum

Heeeeyyyyhattttt,heyhat İşte tam şu an,ne demek istediğimi çok iyi anlatabildiğimi sanıyorum.

Son düzenleme:
burda bulunduğumdan beri hep aynı problem. gerçekten ben uğraştım takımı daha aktif hale getirmek için. Esen sadece sorunu dile getirdi biz dile getiremedik yada görmemzeden geldik. ama gerçekten can sıkıcı bir takdir bir motive ekliyıor insan. değişmeyecek sanırsam . çünkü yılbaşından beri buralardayım hep aynı kaptan demek lokomotif demektir. sen vereceksin ki biz arkadandan gelelim. veremezsen bile almayacaksın. spor yapacaksın mesela yok. yediklerini yaz yok. bende takımdan ayrılıyorum. kimseye kal gitme diyecek enerjimde kalmadı. zaten bu benimde haddim değil görevimde değil. maalesef bahaneler sadece kendimizi kandırır. evet takımdan ayrılıyorum başka bir takıma da girmeyecem. tek başıma bu yolda devam edecem yada belki 70 ler topiğine takılırım.Hiç kimseyle kişisel problemim yok. Hepinizi öpüyorum. arada bir uğrarım tabi isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…