- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #24.961
buda güzeeellll....tamam offff gülçin yaa ...buralarda olunn..kaybolmayın ...yaa ben napıcam kızlar konuşsak bi daha son kezzz....burda bulunduğumdan beri hep aynı problem. gerçekten ben uğraştım takımı daha aktif hale getirmek için. Esen sadece sorunu dile getirdi biz dile getiremedik yada görmemzeden geldik. ama gerçekten can sıkıcı bir takdir bir motive ekliyıor insan. değişmeyecek sanırsam . çünkü yılbaşından beri buralardayım hep aynı kaptan demek lokomotif demektir. sen vereceksin ki biz arkadandan gelelim. veremezsen bile almayacaksın. spor yapacaksın mesela yok. yediklerini yaz yok. bende takımdan ayrılıyorum. kimseye kal gitme diyecek enerjimde kalmadı. zaten bu benimde haddim değil görevimde değil. maalesef bahaneler sadece kendimizi kandırır. evet takımdan ayrılıyorum başka bir takıma da girmeyecem. tek başıma bu yolda devam edecem yada belki 70 ler topiğine takılırım.Hiç kimseyle kişisel problemim yok. Hepinizi öpüyorum. arada bir uğrarım tabi isterseniz.
Böyle takım arkadaşları her kaptana nasip olmazdı ama ne yazık ki bırakın motive etmeyi,motive düşürüldü.Başkasının zaaflarının ve umursamazlığının bizleri de etkilemesine izin vermiycez.Gerekirse başka takımda ama omuz omuza devam edicez yolumuza Gülçin,canım benim.Sen elinden geleni fazlasıyla yaptın her zaman.Hepimiz elimizden geleni yaptık,değişeceğine zerre inansam ayrılmazdım ama,o kadar söylenenin arkasından yapılan yorum da zaten haklılığımın en büyük ispatı.Kırgın değil,kızgınım.Üzüle üzüle ayrılıyorum sizlerden,ama hep beraber olucaz kandan değil ama candan kardeşlerim benim...burda bulunduğumdan beri hep aynı problem. gerçekten ben uğraştım takımı daha aktif hale getirmek için. Esen sadece sorunu dile getirdi biz dile getiremedik yada görmemzeden geldik. ama gerçekten can sıkıcı bir takdir bir motive ekliyıor insan. değişmeyecek sanırsam . çünkü yılbaşından beri buralardayım hep aynı kaptan demek lokomotif demektir. sen vereceksin ki biz arkadandan gelelim. veremezsen bile almayacaksın. spor yapacaksın mesela yok. yediklerini yaz yok. bende takımdan ayrılıyorum. kimseye kal gitme diyecek enerjimde kalmadı. zaten bu benimde haddim değil görevimde değil. maalesef bahaneler sadece kendimizi kandırır. evet takımdan ayrılıyorum başka bir takıma da girmeyecem. tek başıma bu yolda devam edecem yada belki 70 ler topiğine takılırım.Hiç kimseyle kişisel problemim yok. Hepinizi öpüyorum. arada bir uğrarım tabi isterseniz.
ayşecim ben eşimi uğurlayacam gece. ona hazırlık yapıyorum pasta börek filan. bir yandan burayada çok alıştım. ama alışıyorum birkaç hafta sonra biri ayrılıyor. gerçekten zor ben etkileniyorum bu ayrılıklardan. üzgünüm. gelirim konuşuruz şimdi çook işim var. cuma günü bu kadar takımdan ayrılan olunca ortada takım kalmayacak ve bir sorun olduğu dikkat çekecek. sizi de madur edecez belki sıralama düşecek ama gerçekten her ayrılanda bende çok üzülüyorum artık hiç bi takıma girmeycem. sizlede facde görüşürüz bacım..
kızlar altın çilek almaya karar verdim. arkadaşımın ablasıda öğretmen. onun velisi kullanmış. kadını 2 ay sonra veli ziyareti için evine gitmişler gözlerine inanamamış çok kiloluymuş 38 beden olmuş bende kullanmaya karar verdim siz ne diyorsunuz
tamam cumayı beklemeye gerekte yok....
ASLICIM OKUYUNCA DİKKATE ALICAKMISIN BİLMİYORUM AMA TAKIM SENİN LOKOMATİF GÖREVİNİ YÜRÜTEMEDİĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜNDEN PARÇALANMAYA BAŞLADI BUNDAN ÖNCEDE DİREKT OLMASADA SANA HİSSETTİRİLMEYE ÇALIŞILDI AMA NET YAZMANIN DAHA DOĞRU OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM...TAKIMA FAYDA SAĞLACAĞINI DÜŞÜNEREK BENDE AYRILMAK İSTİYORUM BUGÜN SABAHTAN BERİ ARKADAŞLARLA KONUŞUYORUM AMA HERKES O KADAR HAKLI K,İ KİME NE DESEM BİLEMİYORUMM...SEN SİTEYE GİRİYOSUN ÇIKIYOSUN AMA SORUNUN NE OLDUĞUNU DAHİ SORMUYOSUN...HERKESİN HAYATINDA PROBLEMLER OLUYO GÖRÜYORUZ ŞU 2 AYDIR ESRANIN YAŞADIKLARINI UZAKTAN DA OLSA BİLİYORUZ MESELA AMA SEN BİR TÜRLÜ TAKIMA ADAPTE OLAMIYOSUN...BU DURUMU KURTARABİLME İHTİMALİMİZ KONUSUNDA DERİN ŞÜPHELERİM VAR ARTIK...SABAHIN 6 SINDA GÖREVDEN GELDİM 2 GÜNDÜR EVİMDEN UZAKTIM İÇERİ GİRER GİRMEZ BİLGİSAYARA KOŞTUM ÇÜNKÜ TAKIMDAKİ ARKADAŞLARIMA KARŞI Bİ SORUMLULUK DUYUYORUMM...17 KİLO VERDİM BEN BU TAKIMDA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM HERKESLEREE....HAKKINIZI HELAL EDİN BEN KÜSMİYCEM KİMSELERE ESEN GİBİ BENDE ÇOK KIZDIM AMA...ESRA YAZIK KIZCAĞIZ YAMULMUŞ BELİYLE BİLE HASTA YATAĞINDA BİZİ TERK ETMEDİ..AMA YOK YAA YAPAMIYCAZ GALİBAA...KİMSEYİ RENCİDE ETMEK VEYE ÜZMEK GİBİ Bİ MAKSADIM YOK AMA HERKES BİLSİN KAFAMDAKİLERİ...ÜZDÜYSEM KIRDYSAM AFFOLA...
aynalar cnm gidenler başka takımlara geçti zaten cnm :97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?