- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #250.661
Kim didi onu beevaayy vayy vayy ben burdayken buraninnnnn tapiiiiisiniimi aldiinnn sinnn diyen olmustuuuu simdi parteeeyi cagriyolar durum okadar vahim yani
Ama nedeenben takima gelmedenmozelden yalvardim banamisin demedii
laklakada gel temellide gel kuzuu suruden ayrilani kurt kapar
bizi zayiflatmaya gelecek kacari yok
kiz gece gece guldurdunnn supersin
Ozaman sende gel bibigimmm bu grubun sana ihtiyaci var bak gel kaçamak yapimicigimHee sen oyle bill
baksama tapu mapu demislerKim didi onu bee
Ama nedeen
iyi geceler fit hatunnnKızlar uyumam lazım hepinize iyi geceler minnoş takımım
Hahaah arada arizalar cikiyordubaksama tapu mapu demisler
ben takima gelmedenmozelden yalvardim banamisin demedii
ayy kizlar yaaa insani kotu hissettiriyorsunuz heeOzaman sende gel bibigimmm bu grubun sana ihtiyaci var bak gel kaçamak yapimicigim
bos ver sen onlari bizbize yeterizHahaah arada arizalar cikiyorduama geldikleri gibi dee
kotu hisset vijdn yappp don gelllayy kizlar yaaa insani kotu hissettiriyorsunuz hee
Bosver sen gel bak bdv karismissss kaka cis olmus heryerbos ver sen onlari bizbize yeterizgel bak bu takim sanada iyi geliyir
kotu hisset vijdn yappp don gelll
sen bana yasam kocu olacaktinn hatrltrmm
aaa nasil kacirurummm eksnlii saatler baslasinBosver sen gel bak bdv karismissss kaka cis olmus heryersenide ilgilendirir
Mesajmdan bulabilirsinaaa nasil kacirurummm eksnlii saatler baslasin
İskender iyi geldi demek kiben takima gelmedenmozelden yalvardim banamisin demedii
bende cevap yazdm banlanirmisimMesajmdan bulabilirsin
Kendini niye övüyorsun de hele bakimhos gelsin cnm ben kendimi ovuyorum sen napiosunn
Yemiceksin tabi ki menüleri hergun yazıyoruz ne yersek yazıyoruzIns canim dun gece 3:00 dedim yeter artik kendine herşeyin tadını biliyorsun artık yemicem abur cuburu sabah azimle başladım öğle sinu misafirim geldi kendime birsey hazirliyamadim cuma gunleri sabah kuran derse gidiyorum ogle geliyorum eve oyle durum oldu.bakalum sen hep hatirlat yok Abur cubur die :))
Buraya menu paylasacagim artık
Yap yap bende başlıcam bu hafta düzenli herşeye jillian abs yapcamSimdilik güzel seve seve yapıyorum sporu.dunde moralim bozuk tu kg veremedum die spor yapmadiydim vicdanim el vermedi 45dk yaptim
dun grupta tek kilo veren oldugum icin ovdm kendiniKendini niye övüyorsun de hele bakim
Yemiceksin tabi ki menüleri hergun yazıyoruz ne yersek yazıyoruz
Yap yap bende başlıcam bu hafta düzenli herşeye jillian abs yapcamLuluuu94 de yapıyor zaten sende arada takilirsin bize çıtır oluruz bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?