- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #250.621
Simdilik güzel seve seve yapıyorum sporu.dunde moralim bozuk tu kg veremedum die spor yapmadiydim vicdanim el vermedi 45dk yaptimUzandım ben de uyumadan bakayım dedim... nasıl gidiyor spor
Selcan kg aldin mi son konustgumuzdan sonra? Eger aldiysan yuzde tutuyorsa takima girebilirsin biliyorsun degil mi?Simdilik güzel seve seve yapıyorum sporu.dunde moralim bozuk tu kg veremedum die spor yapmadiydim vicdanim el vermedi 45dk yaptim
senle tanismiyoruz ama sanada tesekkurler garipcimElbette ama birazda kendimize gelmemiz lazım yoksa bende gelemem o kadar sıkıya ama işte lazım
Hakket Ha
Unuturmuyuz canısı etiketleyiver beni
Evet @ParteMoralll litfen
Bak hele bak havalara bak
Tatlı dimek hmm
Farkettim
Tişikirler
Canim gecen hafta 80,4 dum dun 83 gordum sok oldum moralim cok bozuoduydu aslinda @keptinn kg cok aldim takima girememmi ya bi sorsan
geri almayasın inşallah amin
Takıma dönmen için kaç kg vermen lazım ki
Canim gecen hafta 80,4 dum dun 83 gordum sok oldum moralim cok bozuoduydu aslinda @keptinn kg cok aldim takima girememmi ya bi sorsan
geri almayasın inşallah amin
Takıma dönmen için kaç kg vermen lazım ki
Boy kaçtı canımCanim gecen hafta 80,4 dum dun 83 gordum sok oldum moralim cok bozuoduydu aslinda @keptinn kg cok aldim takima girememmi ya bi sorsan
76,5 kg dusmem lazımdı takima girmek icin 8ay oldu ara verdigim bide razla kg alincada girebiliyordum takima galiba
Gelsende tanışsak keşkelerimsenle tanismiyoruz ama sanada tesekkurler garipcim
Evet aldim canimm gecen hafta 80,4dum spora basladimm 83kg olmuşum çok uzuldumSelcan kg aldin mi son konustgumuzdan sonra? Eger aldiysan yuzde tutuyorsa takima girebilirsin biliyorsun degil mi?
Tam olarak kac kg ile ayrildin?Evet aldim canimm gecen hafta 80,4dum spora basladimm 83kg olmuşum çok uzuldum(
Amin Rabbim herkesin yuvasına huzur versin bayağı toparladik bir şeyleri çok çok şükürMaşallah iyi o zaman. Yemeğede gitmişiniz Allah muhabbetinizi arttırsın.
76, 5kg ayrildimTam olarak kac kg ile ayrildin?
Olmam inşallah yeterki hedefe varalımPisman olursun sonra
Yalvar accık sende kız az kaldı bak
Amin. Çok sevindim toparlanmanıza daim olur inşallah.Amin Rabbim herkesin yuvasına huzur versin bayağı toparladik bir şeyleri çok çok şükür
Kiz boyu nedecen:) kg ya ohaa oldumBoy kaçtı canım
o kadar aldın yani hemen dur demeliyiz
hahaha en sevdigim azimli adayOlmam inşallah yeterki hedefe varalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?