- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #250.701
benimm o
yorgunluk sen naslsn cnmKizlar nabersiniz
700 grtebrikler kuzum ne kadar verdin
Ben geldim ama gidecem tekrar annemdeyim
Keptin misin black misin
31.12 günün sonuna kadar değil dimiuzun sürdü bu sefer sanki
Kime hatırlıyorsun kim evlenecek
İyiyim canım bende olmadım daha ya şişkinlik te yok fazla ama tartı bugün de artı gösterdiIyiyim regli olcam sanırım onun ağrısı var .. sen nasılsın
Vay çok iyi nasıl vir plan var ...
Senin meslek neydi ?...
Bende istiyorum foto merak ettim
Tebrikler fit annebenimm o
kimse beni kutlamamışovmemis
tsk ederm cnm. senin yolunda ilerliyrmİyiyim canım bende olmadım daha ya şişkinlik te yok fazla ama tartı bugün de artı gösterdi
Tebrikler fit anne
Estağfurullahtsk ederm cnm. senin yolunda ilerliyrm
Sen Nasılsın kuzum gün nasıl geçtiKizlar nabersiniz
Ooo tebrik ederim seni700 gr
Ben tartılmıyorum ama karnım da az şişlik var gibi gerginim yastık mı yumruklasam acabaİyiyim canım bende olmadım daha ya şişkinlik te yok fazla ama tartı bugün de artı gösterdi
Tebrikler fit anne
Bence gömmüşsün iskenderiMenummmm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 tel peynir
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
Öğlen yok
Geç kalktım
Ara 1 elma
Akşam
İki kaşık bamya
2 kaşık bulgur pilavı
1 tabak mevsim salatası
1 bardak ayran
Bı de İskender dermişim
Olabiler iyi fikirSen Nasılsın kuzum gün nasıl geçti
Ooo tebrik ederim seni
Ben tartılmıyorum ama karnım da az şişlik var gibi gerginim yastık mı yumruklasam acaba
Hoşgeldin canımSlm kızlar nasılsınız eski üye geri döndü kaptan şekerpancarıydı ozaman tekrar girebiliyormuyum takıma acaba
HoşbuldumOlabiler iyi fikir
Hoşgeldin canım
Mezunmu olmuştunHoşbuldum
sag ol cnmmmSen Nasılsın kuzum gün nasıl geçti
Ooo tebrik ederim seni
Ben tartılmıyorum ama karnım da az şişlik var gibi gerginim yastık mı yumruklasam acaba
:)) kiz hep unutuyomm ya diyeti halbuki tad ayni ye yee kg al nereye kadar gel görelim ki yedikten sonra hatırlıyorum:))offf aglinacak halime guluyorum tadlari nasil unutuyom diyeti nasio unutuyom iste bu iradesizlikten oluyorDuydum canım ozaman haftaya listedesin ınsşeye güldüm kiz yazmissinya. Herşeyin tadını biliyorum artık yeniden ahahaha sanki biz meraktanmı yiyoruz dedim keptin arasira girip oluyormuş kizlar ona yazmak isterseniz
Yok nerde izinliydimMezunmu olmuştun
Bebislerimizi dusunecez kuzum benim regli sinyallerim başladı regli olursam bende başlıcam diyete beraberce yediklerimizi kontrol edecez anlaştık mı ? Birde telefona kalori sayar yükle yemeyi engelliyor kalori saymak:)) kiz hep unutuyomm ya diyeti halbuki tad ayni ye yee kg al nereye kadar gel görelim ki yedikten sonra hatırlıyorum:))offf aglinacak halime guluyorum tadlari nasil unutuyom diyeti nasio unutuyom iste bu iradesizlikten oluyor(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?