Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menummmm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 tel peynir
1 tatlı kaşığı tahin pekmez

Öğlen yok
Geç kalktım

Ara 1 elma

Akşam
İki kaşık bamya
2 kaşık bulgur pilavı
1 tabak mevsim salatası
1 bardak ayran
Bı de İskender dermişim

Bence gömmüşsün iskenderi

Duydum canım ozaman haftaya listedesin ıns şeye güldüm kiz yazmissinya. Herşeyin tadını biliyorum artık yeniden ahahaha sanki biz meraktanmı yiyoruz dedim keptin arasira girip oluyormuş kizlar ona yazmak isterseniz
:)) kiz hep unutuyomm ya diyeti halbuki tad ayni ye yee kg al nereye kadar gel görelim ki yedikten sonra hatırlıyorum:))offf aglinacak halime guluyorum tadlari nasil unutuyom diyeti nasio unutuyom iste bu iradesizlikten oluyor (

Sabah
2 gun kurusu+ilik su
1.5 dilim ekmek
5 zeytin
1.5 kk beyaz peynir
2 dilim tahin helva

ara
2 kuru hurma
4 ceviz
1 avuc karisik kuruyemis

aksam
1.5 kase kiymali sehriye corbasi
1 dolu tabak firinda balik

dizi izlerken
yarim dilim kibris tarlisi

:)) kiz hep unutuyomm ya diyeti halbuki tad ayni ye yee kg al nereye kadar gel görelim ki yedikten sonra hatırlıyorum:))offf aglinacak halime guluyorum tadlari nasil unutuyom diyeti nasio unutuyom iste bu iradesizlikten oluyor (
Bebislerimizi dusunecez kuzum benim regli sinyallerim başladı regli olursam bende başlıcam diyete beraberce yediklerimizi kontrol edecez anlaştık mı ? Birde telefona kalori sayar yükle yemeyi engelliyor kalori saymak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…