Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar az önce sofra kurduk
Menüm
Şehriye salatası
Rus salatası
Poğaça
Yaş pasta
Tiramisu
Muhallebili havuçlu pasta
Damla çikolatalı kek
Mozaik pasta
Şam tatlısı
Tuzlu ve tarçınlı kurabiye 2018 e girmeden çatlayıp ölek dedik
Yeğenime doğumgünü partisi yaptık yedim yedim ve yine yedim.
Kızlar yarın karabuğday diyeti yapıcam. Bu yıl son kez yedim kızlar. Valla bi daha yemicem bu yıl sondu

7 çeşit tatlı mı yedin hey maşallah

Kuzum yaa unuttum ailenden uzak olduğunu çok pardon ya...
Afiyet olsun çok cazip geldi menün

Hiçbir şeyi yok çok şükür alıştım ben artık bir gün iyiyse 1 hafta ağlıyor, kaç kere gittik doktora huyu böyle dedi doktor
Bizimde öyle canım ya şimdilerde mutfak ta biraz da olsa bana bakıp oynuyor başlarda çok zorlanıyordum

Kuzum yaa unuttum ailenden uzak olduğunu çok pardon ya...
Afiyet olsun çok cazip geldi menün
Estağfurullah canım ya üzülme Rabbim Cennetinde ayırmasın yeter ki...
Evet canım arada böyle güzel oluyor çay yanına patates salatası veya menemen le kahvaltı gibi

Kızım hiç durmadı sürekli ağlıyor uykusu var uyumuyor .. ve sonuç yine bir şey yapamadım..
Yaa uyur inşallah yaa. Bizimde çocuk olduğundan beri hayaller hep çöpe gidiyor. En son evlilik yıldönümümüzde uyuyup kalmıştım pijamamla Eşim sükutu hayale uğramış ilk defa bana beni şikayet etti. Hiç beklemiyormuş benden pijamalı performans

Kaç aylık kuzum

Çok yoruluyorum ama ya valla kendime de çok kızıyorum ama yoruluyorum ne yapayım yipraniyorum. Uyuduğu zaman oh diyorum sonra içime batıyor oh demek

Çok yoruluyorum ama ya valla kendime de çok kızıyorum ama yoruluyorum ne yapayım yipraniyorum. Uyuduğu zaman oh diyorum sonra içime batıyor oh demek
Canım yapacak bişey yok öyle böyle büyüyecek bu çocuklar. Vicdan yapma bende çok yoruluyorum. Süper kahraman değiliz sonuçta insanız gücümüz bir noktaya kadar yetiyor. Sıkma canını geçecek bugünler.

Menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta
1 tel peynir
4 zeytin

Öğlen
1 elma
1 kase yoğurt

Ara
1 muz

Akşam
Et sote
2 kaşık pilav
1 bardak ayran
2 YK salata
Yarım kase mercimek çorbası
Çok güzel canım ben bugün azıttım

Sen rahatsındır canım dimi yani namaz kılıyorsun anladığım kadarıyla rahat kılabiliyormusun mesela

Çok güzel canım ben bugün azıttım

Sen rahatsındır canım dimi yani namaz kılıyorsun anladığım kadarıyla rahat kılabiliyormusun mesela
Düzenli kılamıyorum. Allah affetsin. Çocukla zor oluyor ama sonuçta boynumuzun borcu. Vicdanen rahatsız oluyorum ama inşallah ölmeden borçlarımı öderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…