- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #250.821
Aynen canım ben çok severimAdi ne canım. Bi googleden bakiyim. Içinde sevdiğim hersey varbende yaparim birgun
Ben bulurum yeterki yemekle ilgili birsey olsunAynen canım ben çok severim
İşte burda adı ne bilmiyorum bizim orda yedi türlü denir internetten baktım bulamadım en son yengemi aradım sordum
Çok tşk ederim canım benimCanimmm sanada mutlu yıllar bizde seni çok seviyoruzyeni yılda herşey kendin gibi güzel olsun
Kızlar az önce sofra kurduk
Menüm
Şehriye salatası
Rus salatası
Poğaça
Yaş pasta
Tiramisu
Muhallebili havuçlu pasta
Damla çikolatalı kek
Mozaik pasta
Şam tatlısı
Tuzlu ve tarçınlı kurabiye2018 e girmeden çatlayıp ölek dedik
Yeğenime doğumgünü partisi yaptıkyedim yedim ve yine yedim.
Kızlar yarın karabuğday diyeti yapıcam. Bu yıl son kez yedim kızlar. Valla bi daha yemicem bu yıl sondu
Kızım hiç durmadı sürekli ağlıyor uykusu var uyumuyor .. ve sonuç yine bir şey yapamadım..Çok guzel hic abartı falan diil
Çokta yakismis
7 çeşit tatlı mı yedin hey maşallahKızlar az önce sofra kurduk
Menüm
Şehriye salatası
Rus salatası
Poğaça
Yaş pasta
Tiramisu
Muhallebili havuçlu pasta
Damla çikolatalı kek
Mozaik pasta
Şam tatlısı
Tuzlu ve tarçınlı kurabiye2018 e girmeden çatlayıp ölek dedik
Yeğenime doğumgünü partisi yaptıkyedim yedim ve yine yedim.
Kızlar yarın karabuğday diyeti yapıcam. Bu yıl son kez yedim kızlar. Valla bi daha yemicem bu yıl sondu
Çok üzüldüm canımKızım hiç durmadı sürekli ağlıyor uykusu var uyumuyor .. ve sonuç yine bir şey yapamadım..
Hiçbir şeyi yok çok şükür alıştım ben artık bir gün iyiyse 1 hafta ağlıyor, kaç kere gittik doktora huyu böyle dedi doktorÇok üzüldüm canım
Neyi var bebişin
Kuzum yaa unuttum ailenden uzak olduğunuTamam canım
Patates salatası yaptım çayla peynir zeytin
Bide bizim oralarda kırmızı pancar la bi Salata yapılıyor du mayonezli ondan yaptımkaptinn kaptan izin vermişken
Ne güzel ya ben de gidebilsem inşallah
Aay o konu ne salakça ya tıp okuyacam kendimi evlere kapatacam ne asalak insanlarKıııız o konu çok egzantirik geldi. Kız sevdiği adamın peşinden hindistana gitmiş şaka gibi.oraya param olsa gezmeye bile gitmeyi düşünmem.
Bizimde öyle canım ya şimdilerde mutfak ta biraz da olsa bana bakıp oynuyor başlarda çok zorlanıyordumHiçbir şeyi yok çok şükür alıştım ben artık bir gün iyiyse 1 hafta ağlıyor, kaç kere gittik doktora huyu böyle dedi doktor
Estağfurullah canım ya üzülme Rabbim Cennetinde ayırmasın yeter ki...Kuzum yaa unuttum ailenden uzak olduğunuçok pardon ya...
Afiyet olsun çok cazip geldi menün
YaaKızım hiç durmadı sürekli ağlıyor uykusu var uyumuyor .. ve sonuç yine bir şey yapamadım..
Kaç aylık kuzumBizimde öyle canım ya şimdilerde mutfak ta biraz da olsa bana bakıp oynuyor başlarda çok zorlanıyordum
Estağfurullah canım ya üzülme Rabbim Cennetinde ayırmasın yeter ki...
Evet canım arada böyle güzel oluyor çay yanına patates salatası veya menemen le kahvaltı gibi
Çok yoruluyorum ama ya valla kendime de çok kızıyorum ama yoruluyorum ne yapayım yipraniyorum. Uyuduğu zaman oh diyorum sonra içime batıyor oh demekYaauyur inşallah yaa. Bizimde çocuk olduğundan beri hayaller hep çöpe gidiyor. En son evlilik yıldönümümüzde uyuyup kalmıştım pijamamla Eşim sükutu hayale uğramış ilk defa bana beni şikayet etti. Hiç beklemiyormuş benden pijamalı performans
Yedi aylık canım senin bebişle aynı sayılırKaç aylık kuzum
Canım yapacak bişey yok öyle böyle büyüyecek bu çocuklar. Vicdan yapma bende çok yoruluyorum. Süper kahraman değiliz sonuçta insanız gücümüz bir noktaya kadar yetiyor. Sıkma canını geçecek bugünler.Çok yoruluyorum ama ya valla kendime de çok kızıyorum ama yoruluyorum ne yapayım yipraniyorum. Uyuduğu zaman oh diyorum sonra içime batıyor oh demek
Çok güzel canım ben bugün azıttımMenüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta
1 tel peynir
4 zeytin
Öğlen
1 elma
1 kase yoğurt
Ara
1 muz
Akşam
Et sote
2 kaşık pilav
1 bardak ayran
2 YK salata
Yarım kase mercimek çorbası
Sen rahatsındır canım dimi yani namaz kılıyorsun anladığım kadarıyla rahat kılabiliyormusun meselaCanım yapacak bişey yok öyle böyle büyüyecek bu çocuklar. Vicdan yapma bende çok yoruluyorum. Süper kahraman değiliz sonuçta insanız gücümüz bir noktaya kadar yetiyor. Sıkma canını geçecek bugünler.
Düzenli kılamıyorum. Allah affetsin. Çocukla zor oluyor ama sonuçta boynumuzun borcu. Vicdanen rahatsız oluyorum ama inşallah ölmeden borçlarımı öderim.Çok güzel canım ben bugün azıttım
Sen rahatsındır canım dimi yani namaz kılıyorsun anladığım kadarıyla rahat kılabiliyormusun mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?